Deus Ex: Human Revolution | PC

deus-ex-3-20100304032931890_640w.jpg

Publisher:Square Enix
Developer: Eidos Montreal
Genre: Sci-Fi First-Person Shooter
Release Date: March 2011​

ادامه ای بر بهترین Hybrid تاریخ...
مطمئنا هیچ کدام از شما لذت چرخ زدن در راهرو های کاخ سفید را از یاد نبرده اید...؟؟

آخرین ویرایش:
من بازی رو شروع کردم و یه مقداری پیشروی کردم ...
فقط میتونم بگم با بازی فال این لاو شدم :d
بدجوری قشنگه !!
فضای بازی بی نظیره
اوایل فکر میکردم این تم زردش خیلی بیخوده، ولی توی بازی جالب در اومده !
مخفی کاری هاش بی نظیره !!
جزئیات محیط خیلی بالاست ...
در کل خیلی بازی خوبیه
اصلا توقع همچین چیزی رو نداشتم !!

تو deus ex مرحله هنگ کنگ اونجا که میری تو کاواره بعد تو طبقه پایین اونی که پشت گیشه هست بهت میگه باید چند تا از این دستگاه ها رو هک کنی من هر کاری میکنم قابل هک شدن نیستن باید چجوری مرحله رو رد کرد:((:((:((

اقا این اوایل بازی من چطوری برم تو اداره پلیس؟ :d
میگه یا از پشت برو یا از بالا !!

اولش از در جلو نرفتی با یارو صحبت کنی؟ یکی پشت دخل نشسته ( دخل :دی:d) دوستته باهاش صحبت کن یا اینکه با اون صحبت کردی نتونستی راضیش کنی؟

---------- نوشته در 07:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:30 PM ارسال شده بود ----------

تو deus ex مرحله هنگ کنگ اونجا که میری تو کاواره بعد تو طبقه پایین اونی که پشت گیشه هست بهت میگه باید چند تا از این دستگاه ها رو هک کنی من هر کاری میکنم قابل هک شدن نیستن باید چجوری مرحله رو رد کرد:((:((:((

باید بری aug هاتو آپدیت کنی احتمالا درجه هک هنوز روی 1 هست اگه امتیاز داری بروی اپگریدش کن تا درجه ای که اون کامپیوتر میخواد

2 تا راه داره
1. میای بیرون نگاه می اطاف رو نگاه می کنی یه دریچه فاضلاب هس می ری توش از اونجا یه راه ورود به زیرزمین اداره پلیس هس (یه در رو باید هک کنی )
2.راه مورد علاقه :اول خشاب شات گان و کلتت رو پر می کنی بعد پشت ستونی که تو اداره پلیس کمین می کنی شروع می کنی به هد شات کردن >:)

من رفتم تا یه جایی یه یارو مثل ارنولد بود تو ترمیناتور اومد با یه بدبختی کشتمش بعدش می خوای بری تو اسانسور از بازی خارج میشه میره تو منو بازی همین جا تموم شده ؟؟؟؟؟؟ اگه تموم شد که خیلی بده چون تازه گزم شده بودم

2 تا راه داره
1. میای بیرون نگاه می اطاف رو نگاه می کنی یه دریچه فاضلاب هس می ری توش از اونجا یه راه ورود به زیرزمین اداره پلیس هس (یه در رو باید هک کنی )
2.راه مورد علاقه :اول خشاب شات گان و کلتت رو پر می کنی بعد پشت ستونی که تو اداره پلیس کمین می کنی شروع می کنی به هد شات کردن >:)
من عاشق مخفی کاری این بازی شدم !!!
هیچ بازی انقدر اروم نبودم توش :d
از ابتدا تا حالا هیچ تیری شلیک نکردم هنوز :d
برم ببینم کانال فاضلاب رو پیدا یمکنم یا نه ..
اگه نه که گویا چاره ای نی :d

من عاشق مخفی کاری این بازی شدم !!!
هیچ بازی انقدر اروم نبودم توش :d
از ابتدا تا حالا هیچ تیری شلیک نکردم هنوز :d
برم ببینم کانال فاضلاب رو پیدا یمکنم یا نه ..
اگه نه که گویا چاره ای نی :d
شما اول که وارد اداره میشی یه سیو بزن محظ احتیاط ...! بعد برو با دوستت Wayne صحبت کن سعی کن راضیش کنی ( چون تو ادامه بازی خیلی به کارت میاد مخصوصا اینکه اگه بتونی نفر رو راضی کنی و به اصطلاح Silver Tongue بتونی انجام بدی( نه فقط برای این برای بقیه که تو ادامه بازی میبینی ) ، Praxis kit جایزه میگری ) دیگه اگه نشد باید مخفی کاری بری اگه اونم نشد دیگه تکزاس میشه دیگه ...! :d
ه نصیحت هم بگم که ساید کوست ها رو 100 % برو و همینجوری ولشون نکن مثلا اککه تو دیترویت ساید کوست باشه و بری مثلا شانگهای کل ساید کوست های دیترویت میپره ...!
یه چیز دیگه هم بگم تو شهرها بگرد دنبال دلال اسلحه ...! :D

مرسی از Silent Storm
-------------
دوستان دقت کردید یا نه رو نمیدونم
اما توی بازی بین مردم دیالوگ های باحالی رد و بدل میشه
امروز داشتم گشت میزدم که دو نفر داشتن در مورد استیو جابز حرف میزدن که یکی میگفت شنیدی چی شده ؟
اون یکی میگفت نه چی شده ؟
استیو جابز مریض شده !!! و ... :))
راجع به یکی دو نفر دیگه ادم گنده هم شنیدم یه چیزایی !!
ولی درست یادم نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or