توسعه دهنده: Bluepoint Games / SIE Japan Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS5
ژانر: Action role-playing
تاریخ عرضه:۱۲ نوامبر (۲۲ آبان)
70$
?????
آخرین ویرایش:
بنده ارادت زیادی به این سری Soulsborne دارم و برای همین بعد از تموم کردن Astro's Playroom (عجب چیزی بود) یکی از اولین بازیهایی بود که دانلود کردم و در کنار Returnal مشغولش هستم.ایول چه زود شروع کردی . حالا برو جلوتر سر یکی از باس ها چنان صدا و هپتیک باهم ترکیب میشن یه لحظه دسته رو میزاری کنار میگی WTF
هان راستی آریا نمیدونم آنلاینش رو ON گذاشتی و بازی میکنی یا مثل من از این چیزا خوشت نمیاد و آفش کردی ولی یادمه یه سیستمی تو بازی بود خیلی ناجوره . این چیزی که این پایین مینویسم مال یکی از پست های خودم تو این تاپیکه . اگه تونستی بدون اینکه بازی برات اسپویل بشه یکم دربارش یاد بگیر تا مثل من تجربه داستانی بازی برات خراب نشه .
اگه اگه اشتباه نکنم برای اینکه داستان رو قشنگ تر بفهمی باید Pure White باشی و چیزی که اینو خراب میکنه استفاده از ephemeral eyes هست . حالا دقیق یادم نمیاد بازم بچه هایی که تازه بازی کردن بدون اسپویل راهنماییت کنن .
ببین وقتی حالت روح باشی که جونت نصفه اگه اون سنگ افیمرال رو استفاده کنی و برگردی به حالت زنده بودن که جونت 100 درصده یه مشکلی درست میشه و اونم اینه که وقتی زنده باشی و بمیری و هی اینکار تکرار بشه تو اون دنیا تندنسی به سمت تاریکی میره .بنده ارادت زیادی به این سری Soulsborne دارم و برای همین بعد از تموم کردن Astro's Playroom (عجب چیزی بود) یکی از اولین بازیهایی بود که دانلود کردم و در کنار Returnal مشغولش هستم.
نه آفلاین میرم. گذشته از اینکه کلاً آنلاینباز نیستم، توی این مدل بازیها هم عقیده دارم که حالت آفلاین خیلی بهتر اتمسفر بازی رو نشون میده. توی آفلاین تک و تنها گوشه و کنار دنیای بازی رو میگردی (نهایتش بعضی جاها یه NPC هم میاد) و خبری از راهنماییهای ملت نیست و هی بقیه نمیریزن وسط برقصن و جنگولک بازی دربیارن و... یعنی اصل حال و هوا و اتمسفر سنگین بازی به همون تنها بودنش هست به نظرم. البته توی دورهای بعدی New Game +1,2,3 که یه دور بازی رو تموم کردیم، آنلاین حتماً صفای خاص خودش رو داره و کلی حال میده، ولی دور اول بحثش جداست.
دمت گرم بابت توضیحات. هنوز هیچ آیتمی به جز همون جون و سلامتی و اینا استفاده نکردم. متأسفانه من زیاد حال و حوصله استفاده از آیتم رو توی این جور بازیها ندارم و خیلی کم پیش میاد به جز سلامتی و چیزهای پرتابی و نهایتش آیتمهایی که آتیش و اینا به شمشیر اضافه میکنن، سراغ چیز دیگهای برم. برای همین معمولاً وقتی بازی تموم میشه، یه ۲۵۰ تا آیتم توی صندوقم هست که اصلاً نمیدونم چی هستن!
اشتباه فکر کنم داری میگیببین وقتی حالت روح باشی که جونت نصفه اگه اون سنگ افیمرال رو استفاده کنی و برگردی به حالت زنده بودن که جونت 100 درصده یه مشکلی درست میشه و اونم اینه که وقتی زنده باشی و بمیری و هی اینکار تکرار بشه تو اون دنیا تندنسی به سمت تاریکی میره .
این اتفاق مشکلش اینه که خیلی از npc های باحال بازی دیگه سر راهت قرار نمیگیرن و خیلی نکات و دیالوگ های مهم داستانی رو از دست میدی . پس سعی کن همیشه تو حالت روح بمونی و بری جلو . یعنی تندنسی بازی pure white باشه بهتره از نظر داستانی .
کلا زدن باسها توی هر فرمی تندنسی رو به سمت وایت میبره و مهم نیست چه مدلی باشی. اما اگر در حالت هیومن بمیری تندنسی به سمت بلک میره و کار خیلی سخت میشه. برای همین همیشه میگن تو حالت سول بازی کنید.اشتباه فکر کنم داری میگی
کلا روند تندنسی به زدن باس تو حالتی که داری بستگی داره نه این که همش خودتو از حالت روح تغییر بدی
تو میتونی کل بازی حالت روح رو نداشته باشی ولی موقع زدن باس حالت روح داشته باشی و باز pure whiteبشه دنیات
باید تو حالت Soul form باشی. (وقتی که میمیری و یه قسمتی از جونت دائمی کم میشه.)کسی میتونه راهنمایی کنه چطوری باید کوآپ بازی کرد ؟ میخوام جوین رندوم پلیرا شم واسه کمک این آیتم آبیه گرفتم ولی نمیتونم استفاده کنم
پلیر هنوز داره ؟ راحت پیدا میکنه بیان کمک آدم ؟ یا ما بریم کمک ؟دوستان خبر خوب این که امروز و دیروز تست کردم با یه dns الکترو راحت میشه انلاین زد.قبل این بدون پینگ هینت اصلا نمیشد.
پلیر هنوز داره ولی یکم صبر میطلبه.در حد نیم ساعت تا یک ساعتپلیر هنوز داره ؟ راحت پیدا میکنه بیان کمک آدم ؟ یا ما بریم کمک ؟
برا شکست دادنش از حلقه thief استفاده کن، برو پشت آتیشی که وسط پل هست میاد دنبالت، وقتی گمت کرد برو از پشت چنتا ضربه محکم بزن همین تکرار کن تا بمیرهیه مسلمون پیدا میشه بیاد این maneater رو با هم شکست بدیم؟؟
من کلا با این باس مشکل دارم. زمان ps3 هم مشکل داشتم با این باس الانم مشکل دارم.
ممنون میشم اگه کسی هست بیاد کمک
مشکل من دوتا شدنشونه. وقتی دوتا میشن نمیدونم چکار کنمبرا شکست دادنش از حلقه thief استفاده کن، برو پشت آتیشی که وسط پل هست میاد دنبالت، وقتی گمت کرد برو از پشت چنتا ضربه محکم بزن همین تکرار کن تا بمیره