توسعه دهنده: Bluepoint Games / SIE Japan Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS5
ژانر: Action role-playing
تاریخ عرضه:۱۲ نوامبر (۲۲ آبان)
70$
?????
آخرین ویرایش:
بازی برای run اول اصلا چالش نداره
تمومش کن سریع و برو سراغ new game plus
اونجا متوجه میشی داستان از چه قراره
بیشترش آسونه، ولی بعضی جاها یه سری difficulty spike عجیب غریب هست، مثلا بلک فنتوم های بلک تندنسی. بعد از تموم کردن بازی رفتم سراغشون، همشون با هر ضربه یک سوم جونمو میبردن.
من خودم بیشتر مرگ هام تو آرک استون ۳ و ۴ بود، مخصوصا ۳ که توش ۲۰ بار به جاذبه مردم.
جهش سختی NG+ این بازیم خیلی بیشتر بقیه بازیای سریه. جون دشمنا اونقدر بالا نمیره ولی دمیجشون وحشتناک میشه.
آدم زن و بچه دار الکی وقتش رو نباید برای بازیهای متفرقه هدر بدهآدم زن و بچه دار يكم سخته براش
توقع ندارید که بازی سال 2009 که اولین سولزی هست که ساخته شده چالش و سختی بازی 2022 رو داشت باشه!!! دیمنز سولز برای سال 2009 و دوره خودش بسیار سخت بود ولی همینطور که این سری تکامل پیدا کرد پلیر های سری سولز هم باهاش تکامل پیدا کردن مطمئنا کسی که الدن رینگ بازی کرده این بازی براش زیادی آسونه
من اولین باری که دیمنز سولز رو بازی کردم دقیقا یادمه پوستم کنده شد تا تمومش کنم ولی الان بعد از این همه سال که دوباره رفتم سراغش باور کنید تا رسیدن به فلیم لورکر جمعا 5 بار نمردم.
این ریمیک به غیر از گرافیک بصری کوچکترین تفاوتی با نسخه اصلی نداره برای همین یه مقدار گیم پلیش کهنه به نظر میاد در ضمن اینم یادمو نره دیمنز سولز نسخه اصلیش هم یه بازی بود که یه سری اتفاقات باعث شد بازی زیر دست میازاکی بیوفته و اولین عنوانی هست که میازاکی خودش همه کاره بازی بوده یعنی میشه گفت این بازی پایه ریزی چیزیه که تو دارک سولز 1 می خواست بهش برسهبه نظرم جا داشت يكم رو اين مساله كار ميكردن.
منم خيلى كم مردم! حتى ميتونم بگم با چالش خاصى اصلا روبرو نشدم اصلا.
من خودم يادمه روى ps3 پدرم در اومد تا اصلا فهميدم چى به چيه بعدشم كه زارت زارت داشتم ميمردم.
منم گیرم سر همون اگه هنوز گیری ایدی psn من soroushkouchدوستان میخوام این تروفی انلابن بگیرم کسی هست !
id jonsnow6370
دوستان میخوام این تروفی انلابن بگیرم کسی هست !
id jonsnow6370
منم این مشکلو دارم اگه میخوای اینکارو بکنیم ایدی psn من soroushkouchدوستان میخوام این تروفی انلابن بگیرم کسی هست !
id jonsnow6370
سلام من همون اول بازی کردمبچه ها من سر اخرین تروفی دیمن سولز موندم که باید به یکی کمک کنم یه باسو بزنه اگه کسی میخواست به من کمک کنه لطفا به ای دی soroushkouch تو psn پیام بدن
واقعا راه حلی جز فارم نداره.سلام
دوستان واسه گرفتن Gold Coin چه راه حلی پیشنهاد میدین؟
هر چی توی 2-2 میرم و سمت Fat Official میرم بهم نمیده..
هرچند از اول بازی یادم نبود و Providential Ring رو برنداشته بودم
Luck هم روی 9 آپگرید کردم بازم بهم نمیده
( Pure Black ) هم هستم...
یکی پیدا کن انلاین بشین تا راحت پیور وایت کنی،یه سوال دیگه
۵ تا بلک فنتوم کشتم، یکیشون ک پرید پایین..
هر کار کردم Pure White نشدم که Ring of Ally بهم بده.. ( تندنسی فعلیم Neutral هس )
مجدد یکی دیگه فنتوم ها رو کشتم .. الان منطقه ی 5 مجدد Pure Black شده، فنتوم مورد نظر هم اصن اسپان نمیشه
کسی راه حلی داره؟
یعنی تو همین 5 منتظر بمونم یکی بهم حمله کنه و بکشمش تا پیور وایت بشه؟یکی پیدا کن انلاین بشین تا راحت پیور وایت کنی،
من خودم سر یه دونه این حلقه نتونستم پلت کنم و حوصلم نکشید،
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk