توسعه دهنده: Bluepoint Games / SIE Japan Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS5
ژانر: Action role-playing
تاریخ عرضه:۱۲ نوامبر (۲۲ آبان)
70$
?????
آخرین ویرایش:
من اون و با سم خفه کردمendurance رو بردم بالا همون دفه ی اول زدمش
من بازیرو برا دفه ی اول تموم کردم و اومدم nexus ولی اون فروشنده هایی که magic spell و miracle میفروشن نیستن
چون سر کوعست foe ring اینارو کشتم اینجوری شده یا جلوتر برم درست میشه ؟
من بازیرو برا دفه ی اول تموم کردم و اومدم nexus ولی اون فروشنده هایی که magic spell و miracle میفروشن نیستن
چون سر کوعست foe ring اینارو کشتم اینجوری شده یا جلوتر برم درست میشه ؟
قبلا به ed smith یه searing soul دادمآخر بازی کشتیشون دیگه فقط کافیه بپری پایین . دیگه چیزی نیست که بهشون احتیاج داشته باشی.
پیش ed smith که میری اگه دوتا searing soul داشته باشی هر دو تا رو میگیره حواست به این باشه
اره مشکلی نداره راحت وصل میشهدوستان کسی از وضعیت سرورای بازی در حلل حاضر خبر داره؟ میشه وصل شد و با رفقا بازی کرد؟
درباره فارم کردن یه قاعده ای هست که من همیشه تو همه بازی های میازاکی رعایت میکنم همه دشمنای توی راه رو بکش و با سولشون یا بلاد اکشون خودت رو ارتقا بده اگه مردی و امتیازت از دست رفت دوباره امتیازشون رو برگردون نیاز به فارم نیستسلام دوستان ، برای شروع سولز لایک این بازیو توصیه میکنید ؟!
کل تجربه من از سولز لایک ، مربوط میشه به بلادبورن ،اونجا father gascoigne رو شکست دادم بعدم بی خیالش شدم با اینکه شیفته اتمسفر مریضش بودم ، ولی اون جادوی خاص بازیهای میازاکی که یه جماعتی رو درگیر کرده منو نگرفت متاسفانه
و اینکه بدون فارم کردن بازی خیلی سخت نمیشه واسه یه نوب این سبک ؟!
بلادبورن فضای خیلی مریضی داشت و بیشتر از بقیه بازیاش دارک هست (هنوز نتونستم الدن رو بازی کنم).سلام دوستان ، برای شروع سولز لایک این بازیو توصیه میکنید ؟!
کل تجربه من از سولز لایک ، مربوط میشه به بلادبورن ،اونجا father gascoigne رو شکست دادم بعدم بی خیالش شدم با اینکه شیفته اتمسفر مریضش بودم ، ولی اون جادوی خاص بازیهای میازاکی که یه جماعتی رو درگیر کرده منو نگرفت متاسفانه
بنظرم بهترین شروع همین remake و dark souls 3 هست و هنوز پلیر داره که نیاز بود کمکت کنن البته فقط یکی دوتا باسشه ممکنه خیلس برات سخت باشه.آسونترین souls بنظرم elden ring هست.سلام دوستان ، برای شروع سولز لایک این بازیو توصیه میکنید ؟!
به نظر من کاملترین و beginner فرندلی ترین سولزلایک برای شروع Elden Ring هست و بعد Bloodborne و بعد Dark Souls 3، سکیرو هم تفاوت زیادی با این سه تا داره ولی توصیه میکنم. ریمیک DS با این که از لحاظ گرافیکی بین تمام سولزلایک ها با یه اختلاف زیادی بهترینه ولی گیم پلیش هیچ تغییری نسبت به نسخه اورجینال نداشته، حتی drop rate ایتم ها هم همون نسخه اصلیه! و علاوه بر این که از لحاظ لول دیزاین و باس ها و داستان از هر چهار تا بازی که گفتم در جایگاه پایین تری قرار میگیره، یه سری مکانیک های قدیمی و رومخی هم داره مثل تندنسی. فارم کردن در کنار داشتن یه بیلد خوب قطعا بازی رو آسون تر میکنه (تا یه جایی)، ولی مهمترین چیز تو همه سولزلایک ها یادگرفتن پترن حرکات باس و انمی ها و پیدا کردن زمان مناسب برای ضربه زدن/جاخالی دادن/پری کردن هست. اگه هم میگی از BB آنچنان خوشت نیومده، فکر نکنم از بقیه سولزلایک ها هم خوشت بیاد چون BB از نظر خود میازاکی هم بهترین بازیشه. ولی اگه میخوای یه شانس دیگه هم بدی Elden Ring رو امتحان کن.سلام دوستان ، برای شروع سولز لایک این بازیو توصیه میکنید ؟!
ممنون یعنی تا رسیدم به یه بونفایر ارتقا بدم ؟!درباره فارم کردن یه قاعده ای هست که من همیشه تو همه بازی های میازاکی رعایت میکنم همه دشمنای توی راه رو بکش و با سولشون یا بلاد اکشون خودت رو ارتقا بده اگه مردی و امتیازت از دست رفت دوباره امتیازشون رو برگردون نیاز به فارم نیست
ممنون ، کلا اینکه یه مسیر با یه سری انمی تکراری درگیر بشم اذیتم میکنه ( حالا در حد تعادل مشکلی نیست ) ، هر چند میدونم یکی از ویژگی های سولز لایک بوده همیشهبلادبورن فضای خیلی مریضی داشت و بیشتر از بقیه بازیاش دارک هست (هنوز نتونستم الدن رو بازی کنم).
اگه نمیخوای فارم کنی برو sekiro بازی کن اون اسکیل محوره .
اما این بازی فارم کردن مهم هست و تاثیر مستقیمی توس سخت و اسون شدن باس داره . با اینحال بلوپوینت زحمت ریمیک رو فقط در بخش گرافیک کشیده و باگ ها رو رفع نکرده واسه همین بعضی باس ها باگ ها مسخره میخورن و بشدت سخت میشن