توسعه دهنده: Bluepoint Games / SIE Japan Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS5
ژانر: Action role-playing
تاریخ عرضه:۱۲ نوامبر (۲۲ آبان)

70$ 

?????
آخرین ویرایش:

70$ 

مرسی بابت پاسخاسكيلينگ هر سلاح فقط به استت هاى خام بستگى نداره.
به ميزان آپگريد هر كدوم از stat هاى خود كركتر هم بستگى داره.
مثلا شما دكستريتى رو خوب بردى بالا يه سلاح با اتكاى به دكستريتى شايد دميج خامى كه نوشته نسبت بع مثلا يه شمشير بزرگ وابسته به strength كمتر باشه ولى نحوه لول آپ خودت واسه كركتر باعث ميشه اون سلاح در عمل ضربه بيشترى بزنه.
مرسی بابت پاسخ
من یه چند تا عکس میذارم اگه ممکنه راهنمایی کنید
مثلا الان من باید Attribute Bonus رو بالا ببرم که قوی تر بشه؟ مثلا تو عکس پایین نوشته Dex رو D زده لول Dex ببرن بالا اون D تغییر میکنه یا ربطی نداره؟
Attribute Requirements که جفتش به حد نساب رسیده
این نیزه ست
View attachment 389547
این شمشیره
View attachment 389549
این کل لول هامه
View attachment 389550
یا مثلا بخوام شمشیره قوی تر بشه باید کل لولم رو بذارم رو Strength ؟
خیلی ممنون بابت پاسخگویی شماافرين دقيقا
ببين اون حرف انگليسى كنار علامت اون atribute هر چى به a نزديك تر باشه اون سلاح با افزايش اون منغير قوى تر ميشه.
صرفا همش هم روى يه چيز تمركز نكن. اول بايد نوار سلامت و استامينا رو تا يه حد معقولى برسونى بعد برى سرغ متغيراى مهارتى.
بعد يه نكته ديگه اينكه تو ديمونز اورجينال اين كه ضربه با كدوم قسمت سلاح و از چه فاصله ايي زده بشه هم تو ميزان دميج نهايي تاثير داشت.
نميدونم تو ريميك هم اين بود يا نه.
شما با نيزه چون با فاصله بيشترى و نوك سلاح ضربه ميزنى اين مورد بيشتر و راحت تر رعايت ميشه.
خیلی ممنون بابت پاسخگویی شما
سبک خاصی هم مد نظرتون هست که قوی بشه همون رو برم؟یا سلاح خاصی برم دنبالش؟
با کدوم رینگ میشه hp بیشتر کرد درحالت سول فورم؟از حالت سول به بادی فورم در میای بعد استفاده. ایتم خیلی مهمیه مخصوصا اگه بخواین به pure black tendency برسین .برای کواپ و اینوید شدن هم نیاز هست چون حتما باید بادی فورم باشین
درکل مکانیزم جالبیه. مخصوصا این که ارزش تکرار بازی بالا میبره. ولی ای کاش تو ریمیک یه دست به سر و روش میکشیدن تغییرات جزیی توش میدادن. رو مخ ترین حالت اینه واسه اینکه تندسی بلک نشه مجبوری رو سول فورم بری که HP نصف میشه. البته با رینگ میتونی تا 75درصد ببری ولی خب همیشه باید در حال استفاده باشه جای رینگ های دیگه رو میگیره
اسمش cling ring هست.با کدوم رینگ میشه hp بیشتر کرد درحالت سول فورم؟
من امتحان نکردم تو این بازی ولی مثل بقیه ی سولزا اگه داشته باشه می تونه دراپ کنه واست.ممنون
بعد تو حالت آنلاین میشه از پلیر آنلاین آیتم هم گرفت یا نه فقط برای کشت باس و...!!!
مثلا رینگ بده یا گلد کوین و سول ... اینا؟
من با knight رفتم بازی سخت شروع میشه اما فقط لوکیشن اولش کمی سخته به نظرم بعدش هیچی ندارهمن این بازیو چند بار اومدم بخرم هر بارم واکتروهاشو دیدم بیخیال شدم.
این راحتتره یا بلادبورن؟
از لحاظ اینکه کلاسی تبصره ای چیزی باشه پدر آدم کمتر دربیاد؟
خود این اصولا برای من راه داره؟
پ.ن: فقط دارک سولز۱ زدم
به نظرم این واقعا سختتره
این راحت تر بلادبورنه.من این بازیو چند بار اومدم بخرم هر بارم واکتروهاشو دیدم بیخیال شدم.
این راحتتره یا بلادبورن؟
از لحاظ اینکه کلاسی تبصره ای چیزی باشه پدر آدم کمتر دربیاد؟
خود این اصولا برای من راه داره؟
پ.ن: فقط دارک سولز۱ زدم
به نظرم این واقعا سختتره
منکه با گوشی شیر میکنم همراه اول با dnsمن نتوستم آنلاین بازی کنم با دو تا اینترنت مختلف تست کردم یکی نت تایپ2 یکی نت تایپ 3 اصلا کسی نیست که بخواد summon بشه اونیم که هست میزنی failed میشه
توی این بازی تا جایی که یادمه رینگ نمیشه دراپ کردممنون
بعد تو حالت آنلاین میشه از پلیر آنلاین آیتم هم گرفت یا نه فقط برای کشت باس و...!!!
مثلا رینگ بده یا گلد کوین و سول ... اینا؟