توسعه دهنده: Bluepoint Games / SIE Japan Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS5
ژانر: Action role-playing
تاریخ عرضه:۱۲ نوامبر (۲۲ آبان)
70$
?????
آخرین ویرایش:
اره دیگه دلیلی برای نگه داشتن سول هات نیستممنون یعنی تا رسیدم به یه بونفایر ارتقا بدم ؟!
کلا کلاس جادو و... تو این بازیها بازی رو آسون میکنه ، شاید خیلی خیلی آسون میکنه.بخوای بری تو فاز جادو جمبل بازی ساده تر نمیشه ؟!
مجیک تو این بازی به معنای کلمه easy modeئه، حتی خیلی بیشتر بقیه بازی های سری.بخوای بری تو فاز جادو جمبل بازی ساده تر نمیشه ؟!
جادویی من اصلا نتونستم تو سولز ها کار کنم . چون casting time دارن و بعضی دشمن ها سریع هستن وسط cast میان interupt میکنن .ممنون یعنی تا رسیدم به یه بونفایر ارتقا بدم ؟!
ممنون ، کلا اینکه یه مسیر با یه سری انمی تکراری درگیر بشم اذیتم میکنه ( حالا در حد تعادل مشکلی نیست ) ، هر چند میدونم یکی از ویژگی های سولز لایک بوده همیشه
بخوای بری تو فاز جادو جمبل بازی ساده تر نمیشه ؟!
ممنون یعنی تا رسیدم به یه بونفایر ارتقا بدم ؟!
ممنون ، کلا اینکه یه مسیر با یه سری انمی تکراری درگیر بشم اذیتم میکنه ( حالا در حد تعادل مشکلی نیست ) ، هر چند میدونم یکی از ویژگی های سولز لایک بوده همیشه
بخوای بری تو فاز جادو جمبل بازی ساده تر نمیشه ؟!
پیشنهاد میکنم الدن رو بزاری واسه جلوتر. دیمن سولز بهترین انتخاب واسه شروع سری سولز هست. هم از همه راحت تره هم کوتاه تر. پیچیدگی خیلی خاصی هم نداری.گ بعد این اگه با گیمپلی قدیمی مشکلی نداره برو سراغ دارک سولز ۱ بعدش هم بلادبورن یا دارک سولز ۳.دم همه دوستان گرم ، واقعا کامیونیتی سری سولز خفن ترین با حال ترین کامیونیتی حال حاضر صنعت گیم هست بدون شک حالا فعلا با همین demons souls شروع میکنم ببینم چی میشه
الدن رینگ رو دوست دارم برم ، ولی همینجوری هم سری سولز پیچیده هست ، حالا اینکه مستقیم برم سراغ بزرگترین نسخه (حداقل از نظر وسعت ) به نظرم خیلی ترسناکه
اگه اشتباه نکنم، برای بعضی از کوئستها و برای پلات بازی چ نیاز داری که PBWT یا PWCT باشید. پس دوستتون میتونه به صورت بلکفانتوم ظاهر بشه، شما اونو هی بکشید تا سیاه بشید. کمک کردن ایشون تاثیری ندار تا جایی که میدونم. درکل بعد از کشتن هر باس برید نکسوس خودت رو پرت کن پایین که بمیری، اینجوری دیگه وقتی داخل بازی بمیری تندنسی بی اثر میشه.دوستان برای پلات کردن سوالی داشتم.
اگه با دوستم پلی بدم تاثیری تو ورلد تندسی من داره حالا سفید یا سیاه؟یا باید حتما تکی پلی بدم؟
سلام دو تا حلقه هست که تو کرکتر تندنسی سیاه کامل و سفید کامل میده، اینا رو دونفری خیلی راحت تر میشه گرفت،دوستان برای پلات کردن سوالی داشتم.
اگه با دوستم پلی بدم تاثیری تو ورلد تندسی من داره حالا سفید یا سیاه؟یا باید حتما تکی پلی بدم؟
بلفرض برای سفید شدن دوستمم باید حالت غیر انسانی باشه یا فقط خودم مهمه که غیر انسانی باشم؟سلام دو تا حلقه هست که تو کرکتر تندنسی سیاه کامل و سفید کامل میده، اینا رو دونفری خیلی راحت تر میشه گرفت،
بلفرض برای سفید شدن دوستمم باید حالت غیر انسانی باشه یا فقط خودم مهمه که غیر انسانی باشم؟
اینو نیازی نیست الان که اول بازی هستی بزنی، ولی اگه میخوای بزنیش بهترین راه جاخالی دادن پشتش و backstab کردنشه.سلام دوستان
من اولین باره کلا بازی های FromSoftware رو بازی میکنم همون اول بازی گیر کردم!
توی Gates of Boletaria وقتی میری بالای قلعه یه شوالیه چشم قرمز هست یه دونه میزنه بهم میمیرم! دفاع هم میکنم بازم میمیرم!
چجوری باید زدتش؟!
سلامسلام دوستان
من اولین باره کلا بازی های FromSoftware رو بازی میکنم همون اول بازی گیر کردم!
توی Gates of Boletaria وقتی میری بالای قلعه یه شوالیه چشم قرمز هست یه دونه میزنه بهم میمیرم! دفاع هم میکنم بازم میمیرم!
چجوری باید زدتش؟!