توسعه دهنده: Bluepoint Games / SIE Japan Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS5
ژانر: Action role-playing
تاریخ عرضه:۱۲ نوامبر (۲۲ آبان)

?????
آخرین ویرایش:
من این نسخه رو بازی نکردم ولی تا اونجایی که دیدم و دوستان گفتن این ریمیک کاملا یک به یک هست ، پس گیم پلی باید همون نسخه اصلی باشه.برا دیدن اکثر npc ها باید pure white بود بازی هم هیچ توضیحی نمیده دربارش و الان که 70 درصد بازی رو رفتم و همه چی بهم ریخته و افتضاح شده این کارا به دردم نمیخوره . برای pure black شدن همه چی آسونه به هیچ دردی هم نمیخوره جز آیتم ولی برای pure white شدن و بازی رو مثل آدم تجربه کردن باید اول بازی گنده بنویسه رفیق اگه میخوای داستان بازی رو تجربه کنی دفعه اول که مردی دیگه همونجوری به بازی ادامه بده و ephemeral eyes استفاده نکن یا forced online بازی کن که یه خری بپره وسط بازیت و بکشیش ...
لطف میکنید جواب بدین؟یه دور بازی رو رفتی بعد میگی ephemeral eyes کارش چیه ؟ دمت گرم بابا خیلی گنگت بالاست![]()
از حالت سول به بادی فورم در میای بعد استفاده. ایتم خیلی مهمیه مخصوصا اگه بخواین به pure black tendency برسین .برای کواپ و اینوید شدن هم نیاز هست چون حتما باید بادی فورم باشینلطف میکنید جواب بدین؟
برا دیدن اکثر npc ها باید pure white بود بازی هم هیچ توضیحی نمیده دربارش و الان که 70 درصد بازی رو رفتم و همه چی بهم ریخته و افتضاح شده این کارا به دردم نمیخوره . برای pure black شدن همه چی آسونه به هیچ دردی هم نمیخوره جز آیتم ولی برای pure white شدن و بازی رو مثل آدم تجربه کردن باید اول بازی گنده بنویسه رفیق اگه میخوای داستان بازی رو تجربه کنی دفعه اول که مردی دیگه همونجوری به بازی ادامه بده و ephemeral eyes استفاده نکن یا forced online بازی کن که یه خری بپره وسط بازیت و بکشیش ...
پشت پاش رو بزن میافته زمین بعد چند بار زدن ، بعد که افتاد زمین برو سرش رو بزنآقایان سولز باز عزیز
بنده که اولین بازی سولزم این بازی هست عنایت کنید بفرمایید باس tower knight چجوری بزنم
بهش رسیدم از ترس و ابهت ایشون سریع سیو کردم و کنسول خاموش کردم![]()
برادر اگه دوست داری ایدی بده بیام با هم بزنیمشآقایان سولز باز عزیز
بنده که اولین بازی سولزم این بازی هست عنایت کنید بفرمایید باس tower knight چجوری بزنم
بهش رسیدم از ترس و ابهت ایشون سریع سیو کردم و کنسول خاموش کردم![]()
بله چرا که نهبرادر اگه دوست داری ایدی بده بیام با هم بزنیمش![]()
ایول چه زود شروع کردی . حالا برو جلوتر سر یکی از باس ها چنان صدا و هپتیک باهم ترکیب میشن یه لحظه دسته رو میزاری کنار میگی WTF@Scαrface
محمد وقتی در مورد کیفیت صدای Demon's Souls میگفتی، اغراق نمیکردی!حالا گرافیک فوقالعاده و اتمسفر ویرانگر و... به جای خود، ولی عجب صداگذاری عجیبی داره!
من بازی رو با پالس یا یه هدفون درست حسابی دیگه انجام نمیدم و دارم با یه چیز درپیت ۱۵۰ تومنی بازی میکنم (تازه وقتی من خریدم ۱۰۰ تومن بود!)، ولی قشنگ یه پله از صدای اکثر بازیها خفنتره. یه تیکه اوایل بازی هست که یه اژدهایی از دوردست پرواز میکنه و میاد سمت پل که اونجا رو به آتیش بکشه، رسماً رعشه گرفتم انقدر که حس زندهای داشت!بقیه موارد هم از صدای شمشیر تا راه رفتن روی چوب و...، خیلی محشر شبیهسازی شده و آدم واقعاً توی بازی غرق میشه که برای همچین سبکی با این اتمسفر، خیلی موضوع مهمیه.
این وسط قابلیتهای DualSense هم بهش اضافه میشه و نوع لرزشهای کنترلر یه کاری میکنه که دیگه از شدت درگیری با بازی منهدم بشی!
-----------
به طور کلی خیلی لذت بردم از بخشهای اول بازی. هنوز زیاد جلو نرفتم و فقط باس اول رو زدم (نه اون چاقه که زدنش برای ۹۹.۹۹٪ گیمرها غیرممکنه!) و بازی خیلی بیشتر از چیزی که فکرش رو میکردم حس و حال Dark Soulsهای بعدی رو داره. با اینکه به هر حال همه این بازیها توی یه گروه قرار میگیرن، ولی چون Demon's Souls اولین تجربه این مدلی میازاکی و فرامسافتور بوده، فکر میکردم یه سری ضعفها و مشکلات اساسی نسبت به بازیهای بعدی داشته باشه. ولی حداقل اوایلش که خیلی عالیه و ترکیب فضاسازی و گیمپلی فرامسافتور با گرافیک مدرن بلوپوینت باعث میشه آدم احساس کنه داره یه نسخه کاملاً جدید از این سری رو تجربه میکنه.
برا دیدن اکثر npc ها باید pure white بود بازی هم هیچ توضیحی نمیده دربارش و الان که 70 درصد بازی رو رفتم و همه چی بهم ریخته و افتضاح شده این کارا به دردم نمیخوره . برای pure black شدن همه چی آسونه به هیچ دردی هم نمیخوره جز آیتم ولی برای pure white شدن و بازی رو مثل آدم تجربه کردن باید اول بازی گنده بنویسه رفیق اگه میخوای داستان بازی رو تجربه کنی دفعه اول که مردی دیگه همونجوری به بازی ادامه بده و ephemeral eyes استفاده نکن یا forced online بازی کن که یه خری بپره وسط بازیت و بکشیش ...