توسعه دهنده: Bluepoint Games / SIE Japan Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS5
ژانر: Action role-playing
تاریخ عرضه:۱۲ نوامبر (۲۲ آبان)
70$
?????
آخرین ویرایش:
لول چندی@AMIN-PASHA @Homi-Fatal @PoP--General.2020
@db07 بچه ها دمتون گرم با کمک شما خیلی خوب رفتم جلو و تقریبا اکثر باس هارو زدم
چیزی که همچنان گیرش هستم tendency هست مخصوصا برای شخصیتش.راهنمایی های یوتیوب یکم گنگه میگه باید کامل dark بشی بعد فانتوم هارو بکشی و ....خیلی داستان داره. راه حل دیگه ای نداره برای pure white شدن؟
Derki84هم لولیم داداش، ای دی بده درخواست دوستی بدم
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
منم ادت کردم با اجازتDerki84
قربونتمنم ادت کردم با اجازت
عجب کریر درخشانی داری انصافا. پلات نکردی نکردی نشستی سخت ترین هارو پلات کردی
ممنون الان ریکوئست میدمDerki84
ایدی شما چیه؟
اره باید حدودا تو یه رنج لول باشیمقربونت
kevin_thawne?
واسه پیور وایت کرکتر تندسی یا تروفی های انلاینش شبها 9 به بعد هستم
البته مثل اینکه باید هم لول باشیم
@AMIN-PASHA بهتر میدونه
بلی خودممقربونت
kevin_thawne?
واسه پیور وایت کرکتر تندسی یا تروفی های انلاینش شبها 9 به بعد هستم
البته مثل اینکه باید هم لول باشیم
@AMIN-PASHA بهتر میدونه
آرهبلی خودمم
شما همگی بعد تموم کردن رفتین سراغ new game+??
مرسی که تجربت رو به اشتراک گذاشتی با ما، بله بازی خیلی خیلی عالی هست، من اون موقع تو ps3 نصفه بازیش کرده بودم، ولی رو ps5 بازی رو جویدم و گذاشتم کنار، سه یا چهار بار تمومش کردم،خیلی خب، این روزا که بازار Elden Ring گرم هست، من اومدم سراغ این اثر. بازی رو بدون مرگ ( اگه باس آزمایشی رو استثنا قرار بدیم ) به پایان رسوندم. دلم نمیخواد پیشنهادی بدم یا بگم باید چطور میبود و چطور نمیبود، کوتاه میگم کار همون چیزیه که باید باشه؛ همه چیز به اندازه. احتمالاً تا مدتها کوچه پس کوچههاش یادم میمونه. همچنین بازی چیز آنچنان سختی نداره که شما نتونین انجامش بدین. اون دسته بزرگواران که تا حالا سولز نزدن و دو به شک هستن ولی چند تا RPG توی کارنامشون دارن، Demon's Souls میتونه تجربه معرکهای باشه که بالاخره بشینن سر سفره میازاکی.
10/10
من سری دارک سولز رو بازی نکردم ولی بعد از این، سکیرو و الآن هم دارم بلادبورن بازی میکنم و به نظرم demon’s souls به مراتب از سکیرو و بلادبورن سخت تره.مرسی که تجربت رو به اشتراک گذاشتی با ما، بله بازی خیلی خیلی عالی هست، من اون موقع تو ps3 نصفه بازیش کرده بودم، ولی رو ps5 بازی رو جویدم و گذاشتم کنار، سه یا چهار بار تمومش کردم،
اینم بگم که تو بازی های میازاکی این بازی ساده ترین بازی هست، شاید هم اینطور نباشه و ما تو بلاد و دارک 1،2،3 حرفه ای و استاد شدیم
البته من امروز الدن رینگ رو تموم کردم و الدن رینگ هم جزو بازی های سخت استاد هست
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
سکیرو که بحثش جداست اصلا تو این سبک نیستمن سری دارک سولز رو بازی نکردم ولی بعد از این، سکیرو و الآن هم دارم بلادبورن بازی میکنم و به نظرم demon’s souls به مراتب از سکیرو و بلادبورن سخت تره.
حالا با من قلق بازی های میازاکی دستم اومده یا اینکه سبک بازیم به این دوتا بیشتر میخوره.