توسعه دهنده: Bluepoint Games / SIE Japan Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS5
ژانر: Action role-playing
تاریخ عرضه:۱۲ نوامبر (۲۲ آبان)
70$
?????
آخرین ویرایش:
با سکیرو انقدر حال کردم که پلاتش کردم. فضا و داستانش رو واقعاً دوست داشتم.سکیرو که بحثش جداست اصلا تو این سبک نیست
ولی بلاد بورن گل سرسبد بازی های میازاکی هست، بدون شک «بهترین یا یکی از بهترین بازی های عمرت میشه»
نمیدونم بلاد رو تا کجا رفتی جلو ولی دیمن سولز خیلی راحت تر از بلادبورن هست، مخصوصا باس های دیمن خیلی راحت تر از باس های بلاد هست
بلادبورن هم طراحی مراحلش خیلی پیچیده تر و بزرگتر و خوشساخت تر هست
هم باسهاش خیلی سخت تر، حالا برو جلوتر میبینی
حتما دارک 3 و الدن رینگ رو هم بعدا بازی کن
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
سرورهاش به شدت ضعیفن. شاید هر 100 بار که sign بزنی دو بار کانکت بشه! افتضاح به معنای واقعیاقا من سر گرفتن یه تروفی موندم !!!! تروفی Return to Form در هر منطقه باسی بگید رفتم از سنگ ابی استفاده کردم اسمم روی زمین ظاهر میشه ولی هیچکس در خواست کمک نمیده تا با هم بریم باس بزنیم تروفی بگیرم..حالت روح هم هستم
برگرد nexus و برو پیش maiden و باهاش حرف بزن و seek soul power رو انتخاب کندوستان چجوری میشه لول اپ کرد؟
دو ساعته بازی میکنم لولم تغییری نکرده .
مایدن کدومه ؟برگرد nexus و برو پیش maiden و باهاش حرف بزن و seek soul power رو انتخاب کن
این اونجا نیست
بعد از Gates of Boletaria میاداین اونجا نیست
احتمالا باید بیشتر مراحل رد کنم تا این بیاد؟
تو نکسوس از پله ها برو بالا سمت چپت چندنفر نشستن رو زمین با یکیشون صحبت کنی مایدن میاداین اونجا نیست
احتمالا باید بیشتر مراحل رد کنم تا این بیاد؟
از پله ها بالا رفتم کسی نیستتو نکسوس از پله ها برو بالا سمت چپت چندنفر نشستن رو زمین با یکیشون صحبت کنی مایدن میاد
کلا باید ازین منطقه رو رد کنم برم بون فایر بعدی ؟بعد از Gates of Boletaria میاد
باید برگردی تو Nexus فقط اونجا می تونی Maiden رو ببینی.از پله ها بالا رفتم کسی نیست
کلا باید ازین منطقه رو رد کنم برم بون فایر بعدی ؟
چون به این Gates of boletaria رسیدم ولی مایدن نیستش
ممکنه باگ باشه
باس اولو نزدی، اگه زده بودی برمی گشتی نکسس می دیدیش، جایی که اژدها پل رو به آتیش می کشه وقتی رد می شی و از پله های بعد از پل می ری پایین یک دستگیره جلوته، اون رو که بکشی دروازه باز میشه، باسو که زدی برگرد نکسس، بانو رو می بینی و بهت میگه برو بالاترین طبقه، اتاقی که بهت نشون می ده جای پروفایلت، درب کوچک سمت چپت که قبلا برای بالا رفتن ازش بسته بود باز می شه، برو بالا تابه افرادی برسی که کنار هم نشستن، فقط یکی از اونا می تونه صحبت کنه و سرش بالاست، اونو در بینشون پیدا کنو باعاش حرف بزن، حالا برگرد پایین و لول آپ کناز پله ها بالا رفتم کسی نیست
کلا باید ازین منطقه رو رد کنم برم بون فایر بعدی ؟
چون به این Gates of boletaria رسیدم ولی مایدن نیستش
ممکنه باگ باشه