توسعه دهنده: Bluepoint Games / SIE Japan Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS5
ژانر: Action role-playing
تاریخ عرضه:۱۲ نوامبر (۲۲ آبان)
70$
?????
آخرین ویرایش:
باید برگردی تو Nexus فقط اونجا می تونی Maiden رو ببینی.
تو Nexus بعد از برگشتن از Boletaria میاد.
درسته باید باس مرحله رو میکشتم یکم چر خیدم باس اولی کشتم بر گشتم بانو رو دیدم .بعدش رفتم از پله ها بالا همونجا که در باز شده اخرش بازم به یه در بسته خوردم ولی کسی رو ندیدم . البته الان محل کارم شب میرم بازم میگردم .باس اولو نزدی، اگه زده بودی برمی گشتی نکسس می دیدیش، جایی که اژدها پل رو به آتیش می کشه وقتی رد می شی و از پله های بعد از پل می ری پایین یک دستگیره جلوته، اون رو که بکشی دروازه باز میشه، باسو که زدی برگرد نکسس، بانو رو می بینی و بهت میگه برو بالاترین طبقه، اتاقی که بهت نشون می ده جای پروفایلت، درب کوچک سمت چپت که قبلا برای بالا رفتن ازش بسته بود باز می شه، برو بالا تابه افرادی برسی که کنار هم نشستن، فقط یکی از اونا می تونه صحبت کنه و سرش بالاست، اونو در بینشون پیدا کنو باعاش حرف بزن، حالا برگرد پایین و لول آپ کن
مشکل بازی به نظر من بیشتر از سختیش اینه که بالانس نیست.بازیش چقدر سخته من باس اول رو راحت زدم ولی بعد از اون هر طرف میرم گیر میکنم و لولم بعد از کلی بازی شده 15 .
اوایل بازی فارم هم نمیتونم بکنم لول بالا بره بازی از هر سمت میری سخته .
البته بلادبورن رو چند بار تموم کردم ولی این خیلی سختره .
بونفایرها خیلی با هم دیگه فاصله دارن . با یه بار مردن یه مسیر طولانی رو باید دوباره طی کنی .
احتمالش زیاده چون زیاد اتفاق میوفتهمن فک کنم به یه باگ عجیب غریب خوردم توی بازی توی ایونت pure black از shrine of storm وقتی یارو بلک فنتوم رو کشتم همزمان باهاش خودمم مردم. الان که برگشتم به دنیا نه اون بلک فنتومه هستش نه ورلد تندنسی به حالت نچرال برگشته. وقتی میرم نکسوس و برمیگردم هم هیچ اتفاقی نمیفته. سرچ کردم توی نت گویا باگ هست. البته نمیدونم اسمش رو بشه باگ گذاشت یا نه. آخه اختمال اینکه همزمان پلیر و بلک فنتوم توی یه لحظه بمیرن چقدره مگه
بستگی به خودت دارهسولز باز و کلا درجه سختی بالا باز نباشی میشه از بازی لذت برد ؟
بازی درجه سختی انتخابی داره ؟
درود
اقا من دم هیچ باسی هیچ summon sign ای نمیبینم نه دم tower knight بود نه دم این عنکبوته
بلو استون و همه چی رو دارم تو human form هم هستم
گفتم شاید از نتم باشه با همراه اولم وصل میشم بازم هیچی نی؟
قبل از باس Penetrator یا Maneater ساین بزاری زیر ۱ دقیقه سامن میکنن. و همینطور توی همون آرچستون اول PVP برای من زود پیدا میکرد. حالا به هر حال اگه نتونستی هم برو تو Discord بازی هر وقت کمک بخوای برای Character Tendency یا هر آیتم/تروفی/باس دیگه ای کافیه پیام بزاری سریع میان کمکت.خیلی ممنون اره فعلا که اسونه برا تروفی اخر بازی پس باید با رفقایه اینجا پلی بدیم دیگه با پسورد و بگیم کجاییم راحت میشه وصل شیم
جالبیش اینه رفتم دم باس کمک کنم خودم هیشکیم منو سامن نمیکنه تمام مسیج هارو میخونی نوشته تیم ورک dont go without help بعد هیشکی نی
شما اگه توی حالت Human توی ورلد های بازی بمیری ورلد تندنسی رو به سیاهی میره و زمانی که سیاهی مطلق بشه یک ایونت برات باز میشه که باید یه بلک فنتوم رو بکشی و با کشتن اون دنیات به حالت نچرال تندنسی در میاد.دقیقا این مکانیک تندنسی چطوریه ؟ من بعد این که اژدها رو زدم یه دراگون اسمشر بود(البته بدردم نخورد من میج برداشتم) اونجا دیدم نمیتونم بردارم تو یویتیوب دیدم همچین چیزیه البته یه گلیچ بود از طریق اون برداشتم ولی وقتی تو حالت انسانیم نباید بمیریم؟ مال من یکیش روشنه بقیش خاکستریه یکیش هم کامل سیاهه World ها
تا جایی که اطلاع دارم نه دیگه فک نکنم بشه.ممنون پس ینی الان دوتا دنیا رو تموم کردم دیگه نمیتونم پیور وایت کنم؟ باید تو ng اینکارو بکنم؟ چون باسی دیگه ندارن که بشه تو حالت فانتوم زد
پشه وار گفتیدرود دوستان کسی سول باس اضافه نداره بده پلت کنیم حس ۳ بار تکرار نی