توسعه دهنده: Bluepoint Games / SIE Japan Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS5
ژانر: Action role-playing
تاریخ عرضه:۱۲ نوامبر (۲۲ آبان)
70$
?????
آخرین ویرایش:
اون حلقه cling ring رو که دوستمون هم گفت بگیر، جونت میشه 75%. در کل توصیه میشه بازی رو کلاً تو soul form انجام بدی به خاطر این داستان تندنسی.خب جونم نصف میشه هرجا برم با یه ضرب میمیرم که
به باس رسیدم از سنگ آبی استفاده کنم که human form بشم؟
ویدیو هارو دیدم خوب توضیح داده.
یکیتون بیاد ۵ بار بکشمش
عجب راه دررویی پیدا کردیمن که کل بازیو تو human form رفتم
لحظه ای که توسط دشمن به چوخ میرید سریعا قبل از اینکه بازی بنویسه you died از بازی خارج شید و دوباره بازیو اجرا کنید
بازی ی مقدار قبل تر از جایی که ازش خارج شدید لود میشه و شما هم صحیح و سالم قبراغ و سر حال با souls هاتون ادامه میدین
بازی هم که لودینگاش کوتاهه خوراک این حرکته
دوربر 140 هستملول چندی، اگه لولمون تقریبا یکی باشه راحت میشه وصل شد
من گیر یه حلقه پیور وایت هستم
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
این باگ هنوز تو بازی هست ؟ یادمه روی پی اس 3 هم همین باگ بود که یکی از بچه ها اشاره کرد بهش باورم نمیشه فیکسش نکردندمن که کل بازیو تو human form رفتم
لحظه ای که توسط دشمن به چوخ میرید سریعا قبل از اینکه بازی بنویسه you died از بازی خارج شید و دوباره بازیو اجرا کنید
بازی ی مقدار قبل تر از جایی که ازش خارج شدید لود میشه و شما هم صحیح و سالم قبراغ و سر حال با souls هاتون ادامه میدین
بازی هم که لودینگاش کوتاهه خوراک این حرکته
من تو سکیرو خیلی خیلی کمتر از demon's souls میمیرم. مبارزات بازی خیلی بالانس تره به نظرم.من رو sekiro هم همچین حرکتی میزدم
ولی لودینگا طولانی بود ی وقتایی میرفت رو مخ اما به شدت میرزید
آره قبول دارم بازی سر مردن مجازات سنگینی داره.من تو سکیرو خیلی خیلی کمتر از demon's souls میمیرم. مبارزات بازی خیلی بالانس تره به نظرم.
به غیر از اون سیستم تنبیه بازی هم بالانس تره. این بازی خیلی بی رحمه تو تنبیه کردن.
دقیقاً یه سری از مینی باس ها از اصلیا سخت ترن ولی قلقشون که دست آدم بیاد میزنتشون.آره قبول دارم بازی سر مردن مجازات سنگینی داره.
سکیرو مخصوصا وقتی به سیستم مبارزات عادت کنی دیگه بازی آسون میشه..
سر ی سری از نیمچه باسا من دهنم بار ها مورد عنایت قرار میگرفت
یا مثلا باس آخر من ۲ روز طول کشید تا بزنمش
ولی وقتی که قلقش اومد دستم دیگه تو ۱۰ دقیقه شتکش میکردم
از سخت ترین باس تبدیل شد به آسونترین باس
maneater فقط فایراستورم میخواد! ۳ ۴ تا بزنی پودر میشهدقیقاً یه سری از مینی باس ها از اصلیا سخت ترن ولی قلقشون که دست آدم بیاد میزنتشون.
ولی دیمنز سولز رو همین الآن که به maneater فکر می کنم تن و بدنم می لرزه
هم لولیم داداش، ای دی بده درخواست دوستی بدمدوربر 140 هستم
تو این مورد، اگه اشتباه نکنم برای pure white شدن میتونی آنلاین ی بازیکن دیگه رو شتک کنی، یعنی ی بازیکن دیگه باید به دنیای تو invade کنه تو هم کتلتش کنی تا world tendency بره سمت سفیدی....@AMIN-PASHA @Homi-Fatal @PoP--General.2020
@db07 بچه ها دمتون گرم با کمک شما خیلی خوب رفتم جلو و تقریبا اکثر باس هارو زدم
چیزی که همچنان گیرش هستم tendency هست مخصوصا برای شخصیتش.راهنمایی های یوتیوب یکم گنگه میگه باید کامل dark بشی بعد فانتوم هارو بکشی و ....خیلی داستان داره. راه حل دیگه ای نداره برای pure white شدن؟