توسعه دهنده: Bluepoint Games / SIE Japan Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS5
ژانر: Action role-playing
تاریخ عرضه:۱۲ نوامبر (۲۲ آبان)
70$
?????
آخرین ویرایش:
دوستان من این شخصی که توی قفسه و ازادش میکنیم رو شنیدم که بعدا توی نکسوس بقیه رو میکشه واسه همین توی نکسوس پیداش کردم و کشتمش.می خواستم ببینم الان روی تندنسی کاراکترم تاثیر میذاره؟
بله ، برای اینکه تاثیر نذاره میشه همونجا که آزادش میکنی هلش بدی بیوفته پایین چون gravity میکشش روی تندنسی تاثیر نداره برای ایتم هاشم وقتی هلش دادی پایین همونجا بازی رو ریستارت کن ظاهر میشن
نه فکر نکنم تاثیر داشته باشه …من دو سه تا ضربه بهش زدم و پرت شد پایین
این روی کرکتر تندسی تاثیر منفی میذاره؟
اصلا کرکتر تندسی چه تاثیری روی بازی داره؟
ورلد رو فهمیدم ولی اینو نه
سلام و دروددوستان بازی رو بصورت فیزیکی تهیه کردم که ریجن 2 هست که بعد از تموم کردنش قصد فروش دارم
اگر بعدها بازی رو بصورت دیجیتال و ریجن 1 تهیه کنم سیوهای ریجن 2 رو میشه روی ریجن 1 استفاده کرد؟
نخیر هیچ راهی نداره.باید نیوگیم بری.همون دو دور برا پلات کفایت میکنه.منتهی یه کاری کن.اول همه تروفیهای بازی رو بگیر بجز all rings بعد همه باسهای منطقه ها رو بزن بجز باس آخر هر منطقه بعد از اون بیا بورو سراغ بلک فانتوم اون منطقه بزنش و مستقیم بورو سراغ primeval demon و بعد بورو سراغ باس آخر. اینجوری زودتر کاراکترت پیوروایت میشه و world هم پیور وایت میشه.آنلاین هم میشه مثلا تو حالت human form باشی و کسی invade بشه بهت بزنیش ولی معمولن تو این حالت اون کسانی که بهت invade میشن تا خشتک مسلح هستن و بسیار مریض هستن. با اینکه لولشون باید به تو نزدیک باشه ولی مرگ تو این حالت ممکنه تو world تندنسی تاثیر داشته باشه و اینکه اونا همیشه بهت invade نمیشن.به هر صورت به یه بار رفتن دیگه احتیاج داری.دست حق نگهدارت!!!!دوستان الان آخر بازی هستم ولی کرکترم پیور وایت نشده و رینگ رو نتونستم بگیرم
یوتیوب سرچ زدم و فهمیدم که به هیچ وجه برای کشتن npc ها برای پیور وایت کردن کرکتر تندسی از عوامل محیطی مثل انداختنشون به پایین نباید استفاده کرد
که من دوتاشون رو پرت کردم پایین
این الان هیچ راهی نداره برای پیور وایت کردن کرکتر تندسی؟
بازی به چند دور پلی دادن نیاز داره واسه پلات؟
اوه اوه... World Tendencyـت رفته سمت Black. باید یه موجودی به اسم Primeval Demon رو از بین ببری که خنثی بشه World Tendencyـت! باید بگی که توی کدوم ArcStone هستی تا بهت بگم اون موجوده کجاست. (اگه یادم مونده باشه البته اگر هم نه که FandomWiki هست دیگه )سلام دوستان من تو یکی از مراحل بازی چند بار مردم به شدت سخت شده ی سری دشمن قرمز رنگ اضافه شده چیکار کنم گیر افتادم
ممنون از راهنماییاوه اوه... World Tendencyـت رفته سمت Black. باید یه موجودی به اسم Primeval Demon رو از بین ببری که خنثی بشه World Tendencyـت! باید بگی که توی کدوم ArcStone هستی تا بهت بگم اون موجوده کجاست. (اگه یادم مونده باشه البته اگر هم نه که FandomWiki هست دیگه )
Demon’s Souls PS5 Remake Trophy Guide & Roadmapدوستان من تازه خریدم بازی رو و میخوام شروع کنم، و قصد پلات کردن بازی رو دارم. همه ساخته های میازاکی رو هم به جز سکیرو پلات کردم
میخواستم یه راهنمایی کلی بگین برا پلات که چطوری برم بازی رو؟
یکی میگفت بار اول بازی رو همیشه تو حالت روح برو تا تدنسی دنیات سفید بمونه
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
مرسی دیدم