توسعه دهنده: Bluepoint Games / SIE Japan Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS5
ژانر: Action role-playing
تاریخ عرضه:۱۲ نوامبر (۲۲ آبان)
70$
?????
آخرین ویرایش:
سره بلادبورن پیر شدیم یعنی حالت عادی هم تو خیابون و خونه راه میرفتم از درو دیوار جاخالی میدادم ولی لذت بخش بود .خخخکلا DeS یه شوخیه توی سولزبورن ها حتی نسخه اصلی هم آسون بود. شاید به خاطر فریم ریت و کنترل داغونش بود که ملت فکر میکردن سخته (و بعضی جاها هم اذیت میکردن این چیزا). ولی در کل DeS مثل یه بخش آموزشی برای بقیه سکیرولزبورن ها هست
این اتفاق برای من با بازی BloodBorne افتاد. ولی اونقدر که محو محیط Gothicـش شدم که بازی کردم و درگیر gameplay و داستانش شدم و بعدش رفتم سراغ Dark Souls ها و این آخری هم Demon's Souls. جالب اینجاست که برای من، آخرین بازی ای که انجام دادم توی این سری (منظورم Dark Soulsها و BloodBorne و Sekiro) در واقع شروع کننده این مسیر بود! یعنی اگه Demon's Souls نبود، شاید هیچ کدوم از این بازی ها نبود و دقیقا من همین بازی رو آخر از همه انجام دادمبا این که اولین بازی تو سبک سولز بود که بازیش کردم ولی تا اینجاا بهترین بازی نسل ۹ برام بوده من قبل این فقط یه ساعت بلادبورن بازی کردم ولی چون با سبکش اشنا نبودم فقط اعصابم خورد شد و ولش کردم ولی اینو با خودم گفتم هر جور شده باید برمش و دقیق بعد ۳۰ ساعت با لول ۸۰ تموم شد و باید بگم عاشق این سبک شدم امروز یه چند ساعت نیو گیم پلاس رو زدم حداقل برا من خیلی راحت تره نسبت به دفعه اول من دفعه اول سر باس اسپایدر شاید ۱۵ دف مردم تا قلقش اومد دستم ولی توی NG+ دفعه اول زدمش
درکل این بازی منو عاشق این سبک کرد و الان منتظرم فقط بلادبورن ۶۰ فریم بشه برم تو کارش
کاراکتر تندنسی بعد از اتمام بازی ریست نمیشود بلکه از نیوگیمی به نیوگیم پلاس دیگر منتقل میگردد.البته world tendency هم به همین صورته.دوستان کاراکتر تندنسی بعد اتمام بازی ریست میشه یا نه؟
اگه پیور وایت paches رو دیده باشی میندازه تورو پایین saint urbain اونجا هست و فکر کنم اونجا یه بلک فانتوم رو میزنی magic sword makoto رو میگیری میری اول 1-4 و ادامه.اون paches رو فکر کنم یه جای دیگه هم توی tunel city هم میبینی.اگه بکشیش دیگه بر نمیگرده.در ضمن بازی رو آپدیت کن چون ممکنه باگ بزنه و اون npc رو نبینی.دوستان تو 1-4 هستم wt هم pure white هست اونجور که من خوندم باید یه npc اضافه بشه که یه شمشیر میخواد که تو 2-4 از اون سنگا میافته پایین و ...
ولی نه اون npc ظاهر میشه نه اون شمشیر افتاده.
کار خاصی باید انجام بدم؟
قابلیت coop که داره و مثل بقیه بازیهای فرنچایزه. دور اول دیمنز سولز از بلادبورن خیلی آسونتره، خیلی! ولی از نیو گیم پلاس به بعد خیلی سخت میشه.این بازی قابلیت coop داره؟ (من خیلی واسم مهم coop داشته باشه مثل دارک سولز 3 و بلادبورن)
و اینکه دیمن سولز چقدر از بلادبورن سخت تره؟
این نکته رو بگم من بلادبورن و دارک 3 رو پلات کردم و عاشقشونم. ولی دارک 2 به خاطر اون گرافیک فاجعش حال نکردم اصلا.
آیا پیشنهاد میدید؟
دفترچه؟ مگه زمان قدیمه که همه چی خوب بود؟ خدا رو شکر کن که همین دیسک رو میدنبا اجازه دوستان بازی رو تهیه کردم البته دست دوم
بازی دفترچه نداره!
پلمپش هم همینجوره؟
دوستان سینماتیک و پروفورمنس چند فریم اجرا میشن؟ و کدومش بهتره بتظرتون؟
بازی مثل مابقی بازیهای میازاکی شامل چند تا پایان میشه؟
از ویژگی های وال سنس استفاده میشه داخل بازی؟
به ترتیب باس های هر ارک استوندوستان بهترین ترتیب مراحل برای جلو رفتین بازی چی هست؟