توسعه دهنده: Bluepoint Games / SIE Japan Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS5
ژانر: Action role-playing
تاریخ عرضه:۱۲ نوامبر (۲۲ آبان)
70$
?????
آخرین ویرایش:
اون man eater لامصب برای من با اختلاف سخت ترین باس بازی بود.به ترتیب باس های هر ارک استون
یعنی وقتی اولین باس هر ارک استون رو زدی برو ارک استون بعدی اولین باسشو بزن و همینطور به ترتیب
هر باسیم خیلی گیر کردی ولش کن برو ارک استون دیگه وقتی قوی شدی دوباره بیا سروقتش
مثلا من خودم سر باس من ایتر گیر کرده بودم ولش کردم تقریبا اخرای بازی رفتم سراغش و توی تلاش اول زدمش
- آره همه مراحل تو هموناستدوستان چند سوال:
-همه مراحل بازی داخل این چند تا ارچ استون هست؟
-npc ها مثل دارک سولز 3 خط داستانی دارن؟
-ایتم ها رو میشه فروخت؟
-روح باسها مثل دارک سولز 3 هست که در قبالش میشد سلاح یا حلقه گرفت؟
-چند تا پایانش رو میشه همون بار اول دید ؟
-بازی نیاز به راهنما داره؟
اتفاقا HP نصف باشه بهتره این بخاطر تندنسی کرکترهچرا از همون اول که رفتم نکسوس اچ پی نصف شد؟
باید چیکار کنم درست بشه؟
با یه فایر بمب به ملکوت اعلا پیوستم تا نصف هم پر بوداتفاقا HP نصف باشه بهتره این بخاطر تندنسی کرکتره
هر وقت hp کامل شد یه دور برگرد نکسوس تو نکسوس خودت رو حتما بکش از یه جا پرت کن تا hp نصف بشه
سخت تر نمیشه ولی هربار که تو حالت human form بمیری تندنسی دنیا میره به سمت black و هرچی یه دنیا تاریک تر باشه دشمن ها قوی تر میشن ولی soul ای که در ازای کشتنشون میگیری بیشتر میشهبا یه فایر بمب به ملکوت اعلا پیوستم تا نصف هم پر بود
اگه hp کامل بشه سخت تر میشه؟
فقط حواست به World Tendency و Character Tendency باشه ... از سکیرو و DS3 آسونترهاز لحاظ پلاتینیوم ترافی چقدر سخته این بازی؟
من سکیرو و بلادبورن و دارک 3 رو پلات کردم.
تروفیه تو مخی داره؟ (یادمه تو دارک 3 برای جوین شدن به یکی از covenant ها ، حدود هزار بار یه سرباز رو کشتم تا یه ایتم دراپ کنه واسم )
چرا. باید Saint Urbain رو نجات بدی. تا قبل از اون ولی نمیتونی miracleهاتو عوض کنی.یعنی بعد از ناپدید شدنش دیگه به هیچ miracle ی دسترسی نداریم؟
احتمالا باهاش زیاد صحبت کردی و تمام دیالوگاشو بهت گفته! دقیق یادم نیست دلیل ناپدید شدنش رو ولی یادمه که همش از Saint Urbain و نجات دادنش صحبت میکرد.دلیلش چی هست؟