توسعه دهنده: Bluepoint Games / SIE Japan Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS5
ژانر: Action role-playing
تاریخ عرضه:۱۲ نوامبر (۲۲ آبان)
70$
?????
آخرین ویرایش:
نه دیگه
اینجوری نشد
دوباره شروع کن با +NG و Black World Tendency
تا ببینی one shot شدن از ساده ترین mob ها چه مزه ای داره! (همون +NG خودش کلی سخت تر می کنه بازی رو، با BWT دیگه رسماً میشه nightmare)
نیوگیمپلاس بازی یه مشکل اساسی داره اونم اینکه نمیشه پوینتها رو ریست کرد، شخصا میخواستم پلاس رو با فیث بالا برم ولی مثل اینکه نمیشه و باید با همون لولآپهای قبلی رفت، یا لااقل من چیزی ندیدم که بشه ریست کرد پوینتها رو، واسه همین بیخیال نیوگیمپلاس شدم، همون یه مقدار اولش رو رفتم فقط، البته باز هم خیلی مشکل نبود ولی حداقل یذره وضع بهتر شده بود، در کل یه نظرم یه واچداگز بلادبورن به کل باسهای بازی میارزید.?نیو گیم دیمنز بین سری آسونترینه.
نیو گیم پلاس سختترینه. قشنگ آدم رو مجبور میکنه استراتژی بچینه و با فکر بازی کنه و از همه ابزارها و آپشنها استفاده کنه.
من اواخر نیو گیم پلاسم و به نظرم باید بازی رو توی این حالت هم تجربه کرد. نیو گیم صرف اصلا کافی نیست.
خیلی نظرات راجع به سختی این سری بازی جالب و متفاوته ! خود من بلادبورن رو با اختلاف اسون ترین نسخه سولزبورن میدونم . بعدشم همین دیمن ریمیک ps5 که البته پیشنهاد میکنم حتما نیو گیمپلاس رو تا انتها امتحان کنی . و دارک سولز ۱ هم وحشتناک ترین نسخه از لحاظ سختی به نظر من ! به خصوص این دوبزرگوار که هیچوقت فراموششون نمیکنم !امشب تموم شد، آخرای بازی واقعا آسون شده بود، اصلا توقع نداشتم، در عرض سه ساعت تقریبا ۶تا باس زدم، کلا که خیلی آسونتر از امثال بلادبورن و سولز یک و دو بود، هنوزم میگم بدون شک مشکلترین بازی FromSoftware بلادبورنه، این با این که بازی خیلی خوبی بود ولی درجه سختیش مثل شوخی بود جلو بلادبورن یا حتی سولز ۲.
معلومه که پوینت ها ریست نمی کنه!نیوگیمپلاس بازی یه مشکل اساسی داره اونم اینکه نمیشه پوینتها رو ریست کرد، شخصا میخواستم پلاس رو با فیث بالا برم ولی مثل اینکه نمیشه و باید با همون لولآپهای قبلی رفت، یا لااقل من چیزی ندیدم که بشه ریست کرد پوینتها رو، واسه همین بیخیال نیوگیمپلاس شدم، همون یه مقدار اولش رو رفتم فقط، البته باز هم خیلی مشکل نبود ولی حداقل یذره وضع بهتر شده بود، در کل یه نظرم یه واچداگز بلادبورن به کل باسهای بازی میارزید.?
تو همون سولز 2 ، فایرکیپرهای قبل از بنفایر اول واست ریست پوینت میکنن!معلومه که پوینت ها ریست نمی کنه!
کدوم بازی سری سولزبورن (بغیر از DS3) skill point ها رو ریست می کرده که این بخواد ریست کنه
هم سولز یک، دو و هم سولز ۳ میشد پوینتها رو ریست کرد.?معلومه که پوینت ها ریست نمی کنه!
کدوم بازی سری سولزبورن (بغیر از DS3) skill point ها رو ریست می کرده که این بخواد ریست کنه
در کل نظرات متفاوته! ولی این بازی شروع کننده افسانه سولزبورنه و بقیه بازیهای سری هرچی دارن، از این بازیه
ضمناً مکانیسم پیچده world tendency توی هیچکدوم از بازیهای سری تکرار نشد که تکرارش می تونست خیلی عمق بازیهای بعدی مثل بلادبورن رو بیشتر کنه از دیدگاه من
بلهتو همون سولز 2 ، فایرکیپرهای قبل از بنفایر اول واست ریست پوینت میکنن!
اما برای سولز ۱ من هیچ وقت نتونستم respec کنم!هم سولز یک، دو و هم سولز ۳ میشد پوینتها رو ریست کرد.?
این مورد رو هم بنده اشتباه کردم، سولز یک نمیشد، سولز دو و سه.??بله
اشتباه از من بود
با Soul Vessel قابل انجام بود
البته حقیقتش بدلیل عدم علاقه به DS2 هیچ وقت سراغ 2nd playthrough نرفتم
اما برای سولز ۱ من هیچ وقت نتونستم respec کنم!
واقعاً راهی داشته؟
من اینقدر قبل این که به این دوتا برسم شنیده بودم که سخته، کلی فارم کردم و لول آپ شدم.خیلی نظرات راجع به سختی این سری بازی جالب و متفاوته ! خود من بلادبورن رو با اختلاف اسون ترین نسخه سولزبورن میدونم . بعدشم همین دیمن ریمیک ps5 که البته پیشنهاد میکنم حتما نیو گیمپلاس رو تا انتها امتحان کنی . و دارک سولز ۱ هم وحشتناک ترین نسخه از لحاظ سختی به نظر من ! به خصوص این دوبزرگوار که هیچوقت فراموششون نمیکنم !
View attachment 213115
نیوگیم پلاسنه دیگه
اینجوری نشد
دوباره شروع کن با +NG و Black World Tendency
تا ببینی one shot شدن از ساده ترین mob ها چه مزه ای داره! (همون +NG خودش کلی سخت تر می کنه بازی رو، با BWT دیگه رسماً میشه nightmare)
خییییییلی حوصله میخوادکسی هست ارمور penetrator رو داشته باشه؟!
Ceramic coin میخواهم
برادر کوچیکم حسابی تو کفشه.خییییییلی حوصله میخواد
شخصا وقتی Fractured Mode رو فعال کردم ضربه مغزی شدم
به نظرم سعی کن به Gloom set یا Dark Silver set قانعش کنی، وگرنه که باید یه ۲۰ ساعتی وقت بذاری و کل سکهها رو جمع کنیبرادر کوچیکم حسابی تو کفشه.
چه کنیم الان میگی
یه راهی پیدا کرده بود میگفت میشه یکی بیاد سکه ها رو دراپ کنه بعدا زود بازیشو کلوز کنه. شدنیه؟!به نظرم سعی کن به Gloom set یا Dark Silver set قانعش کنی، وگرنه که باید یه ۲۰ ساعتی وقت بذاری و کل سکهها رو جمع کنی
والا تا جایی که میدونم سکهها رو وقتی یه پلیر دیگه توی بازی باشه دراپ کنی، میشکنن. حتی زیر درخت کلاغه. راه دور زدن نداره اصلایه راهی پیدا کرده بود میگفت میشه یکی بیاد سکه ها رو دراپ کنه بعدا زود بازیشو کلوز کنه. شدنیه؟!