توسعه دهنده: Bluepoint Games / SIE Japan Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS5
ژانر: Action role-playing
تاریخ عرضه:۱۲ نوامبر (۲۲ آبان)
70$
?????
آخرین ویرایش:
سلام. مد گرافیکی 4k داینامیک و ۶۰ فریم داره.دوستان روی TV 1080
بهترین تنظیمات چیه؟!
مود گرافیکی داره با 60 فریم و رزولیشن 1080p?!
فعلا تا اصفهان نرم به tv 4k دسترسی ندارم
نمیشه رو 1080 هم زمان هم 60 فریم داشت هم نهایت تنظیمات گرافیکی؟!سلام. مد گرافیکی 4k داینامیک و ۶۰ فریم داره.
رو همین مد بازی کنید خیلی بهتره حتی اگه تلوزیونتون 4k هست.
امتحان کتید یه بار پشیمون نمیشید.
با نام performance mode
ببین بازی دو تا مد بیشتر ندارهنمیشه رو 1080 هم زمان هم 60 فریم داشت هم نهایت تنظیمات گرافیکی؟!
چون یادمه میگفتن رو مد 60 فریم tesselation بازی ضعیف تره
حتما 60 فریم بازی کن ، اختلاف گرافیکی خیلی خیلی کمه ( اصلا به چشم نمیاد ) و ارزش نداره 30 فریم بازی کنی.نمیشه رو 1080 هم زمان هم 60 فریم داشت هم نهایت تنظیمات گرافیکی؟!
چون یادمه میگفتن رو مد 60 فریم tesselation بازی ضعیف تره
بزار راحتت کنم اگر lvl کاراکترت نسبت به اون مپ خیلی بالاتر نباشه کلا در همه صورت وانشات میشی و کلاس thief واسه skip- fast run در کل گزینه ی خوبیه اما نه توی demon's souls . نمیدونم تا چه اندازه صبر و حوصله داری که سختی بازیو تمحل کنی ولی پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما در مورد world tendency بخون و هیچ وقت با حالت full-humanity تو مپ نگرد مگر اینکه باسفایت باشهبالاخره میخوام این شاهکار شروع میکنم بعد از دوری و تحمل زیاد بخاطر ghost of thushima عزیز که واقعا انگار نمیخواست تموم شه?
حالا یه سوال دارم واسه انتخاب کلاس میخوام کلاس thief انتخاب کنم پیشنهااد میدین ؟
با دونستن این موضوع که دمیج و سلامت
کمتری داره نسبت به بقیه کلاس ها
چون dodge کردن و سرعت بیشتر
واقعا ترجیح میدم
و اینکه armour و dagger مخصوص به این کلاس پیدا میشه
در آخر قابل پلات هست اصلا ؟
خب بعد از 50 ساعت بازی پلاتینیوم شد. از Returnal آسون تر و از Bloodborne سخت تر بود هم خودش هم تروفی پلاتینیومش. نمره ای که بهش میدم 10 از 10 ه. شاهکارش هم فضاسازیش، آهنگ هاش و کامبتش ه.من هم بازیو گرفتم و شروع کردم و تقریبا آخراشم.
در مورد سرور ها و اینا، تعجب میکنم چرا پلیر انقد کمه. نه خیلی کسی پیدا میشه بهش کمک کنی نه کسی invade میکنه
بازی واقعا لایق متاشه.
سلام من بعد از پلاتینیوم بازم یه دور بازی رو رفتم این بار با mage. این توصیه های من به کسیه که بخواد مجیک بره:سلام دوستان
من خیلی تو انتخاب کلاس وارد نیستم اما می خواستم کلاسی رو بردارم که قدرت جادوی بالایی داشته باشه اما در کنارش بتونه از اکثریت سلاح ها هم استفاده کنه یعنی فقط تو کار جادو نباشه و ترکیب عالی از هر دوتا باشه
اول کلاس knight رو برداشتم اما بنظرم کلاسیه فقط متکی به میله ویپونه و از نظر جادو ضعیفه
بنظرتون چه کلاسی خوبه؟
میشه یه کلاسی برداشت که متکی به جادو باشه اما در ادامه قدرتش هم آپگرید کنی که بتونه سلاح های سنگین هم برداره؟! یا نه بی فایدس؟
نه دیگهامشب تموم شد، آخرای بازی واقعا آسون شده بود، اصلا توقع نداشتم، در عرض سه ساعت تقریبا ۶تا باس زدم، کلا که خیلی آسونتر از امثال بلادبورن و سولز یک و دو بود، هنوزم میگم بدون شک مشکلترین بازی FromSoftware بلادبورنه، این با این که بازی خیلی خوبی بود ولی درجه سختیش مثل شوخی بود جلو بلادبورن یا حتی سولز ۲.
نیو گیم دیمنز بین سری آسونترینه.امشب تموم شد، آخرای بازی واقعا آسون شده بود، اصلا توقع نداشتم، در عرض سه ساعت تقریبا ۶تا باس زدم، کلا که خیلی آسونتر از امثال بلادبورن و سولز یک و دو بود، هنوزم میگم بدون شک مشکلترین بازی FromSoftware بلادبورنه، این با این که بازی خیلی خوبی بود ولی درجه سختیش مثل شوخی بود جلو بلادبورن یا حتی سولز ۲.