توسعه دهنده: Bluepoint Games / SIE Japan Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS5
ژانر: Action role-playing
تاریخ عرضه:۱۲ نوامبر (۲۲ آبان)
70$
?????
آخرین ویرایش:
Old king allantداداش قربونت اسم باس فایتو میگی ؟ من همرو زدم با میدن هم حرف زدم چاهه باز نمیشه
دوستان یه کمک بکنید لطفا
من باس اخر بازیرو زودتر کشتم یعنی بدون اینکه کلا یکی از دنیاهارو برم اول رفتم اینو زدم بعدشم باس های دیگرو زدم و دیگه چیزی نمونده حالا مشکل اینجاست که وقتی میرم توی نکسوس هیچ اتفاقی نمیفته
چکار باید بکنم ؟
دوباره برم بازیرو؟
داداش دمت گرم منم بالاخره تموم کردمشما دفعه اول نمیتونی اصلا بری پیش باس آخر بازی
توی مپ اول وقتی باس اول رو زدی میری میرسی به باس دوم که تاور نایت هست
بعد کشتن تاور نایت بازی مجبورت میکنه به مپهای دیگه بری چون دروازه بعد تاور نایت بسته میشه. و باید حتما یه مپ دیگه رو تا آخر بری تا اون دروازه باز بشه.
برای رفتن به گودال باید تمام باس هارو بکشی
۱۶ باس بازی
مپ اول (فالانکس . تاورنایت . پنتراتور . کینگ)
مپ دوم (اسپایدر . فلمریکر . دراگون)
مپ سوم (ایدول . من ایتر . اولد ماسک)
مپ چهارم (ادجودیکتور . هیرو . استورم)
مپ پنجم (لچمونگر . درتی . میدن)
برای اینکه راحت متوجه بشی کدوم مپرو تکمیل نکردی ورود به دنیاهارو چک کن هر مپ باید ۴ تا چک پوینت روشن کرده باشی هر کدوم که کمتر بود همون رو برو احتمالا یه مپ رو تکمیل نکردی
تنها راهی که میشه زودتر از بقیه باس ها کینگ رو بکشی توی حالت نیوگیم پلاس هست که شما روح باس هارو داری و دروازه پشت تاورنایت باز میشه ولی بازم باید برای رفتن به گودال تمام باس هارو بزنی
اینکه سامن فیل میشه دوتا دلیل داره یکی اینکه NAT شما مشکل داره دوم اینکه اینترنت شما کیفیتش خوب نیست و اینترنتت ضعیف.سلام خواستم بدونم دلیل اینکه به سختی میتونم پلیر ( sign note co-op ) روی زمین پیدا کنم به خاطر اینه که تندنسیم پاییه؟تمام باسهارو من تکی زدم به فاک رفتم من :/ . در غیر این صورت مشکل اینترنت میتونه باشه که مثلا بگیم آپلود نمیکنه؟چونکه چند بار منو خواستن سر باس سامون کنن fail summon میداد
فقط باید Crystal Lizard بزنی تا بگیری .دوستان hardestone chunk رو کجا میشه فارم کرد ؟
صفحه قبلی توضیح دادم دیگه راهش همینه اگه نمیتونی اشتباه کردی :درود
دوستان یه راه ساده ای معرفی کنید که بشه کاراکتر رو pure white کرد.آفلاین یا آنلاین.والا من دو بار بازی رو رفتم تمام بلک فانتومها و pimeval demon ها رو هم زدم اما نشد.
منم موقعی که بازی دستم بود این مشکل داشتم .. اما وقتی گذاشتم رو سرور آفریقا زیر ۳۰ ثانیه تونستم پلیر پیدا کنم .. شما هم اینکارو کن ببین جواب میده یا نهسلام خواستم بدونم دلیل اینکه به سختی میتونم پلیر ( sign note co-op ) روی زمین پیدا کنم به خاطر اینه که تندنسیم پاییه؟تمام باسهارو من تکی زدم به فاک رفتم من :/ . در غیر این صورت مشکل اینترنت میتونه باشه که مثلا بگیم آپلود نمیکنه؟چونکه چند بار منو خواستن سر باس سامون کنن fail summon میداد
از نظر من که ارزش خرید و تکرار داره ولی سلیقه ای هستسلام دوستان تازه میخوام سفارش بدم بازیو
یه سوال که واسم خیلی مهمه اینه که بخش آنلاین چطوره ؟ مثه دارک ۳ جذاب هست؟
invaders زیاد داره ؟
سرورهای متفاوتی رو تست کردم حتی با نت تایپ2 هم ( شرکتهای متفاوت اینترنت ) که تست کردم این مشکل رو داشت . خیلی به ندرت میتونستم پیدا کنم . در کل گزینه ی آنلاین رو تو این بازی گذاشتم کنارمنم موقعی که بازی دستم بود این مشکل داشتم .. اما وقتی گذاشتم رو سرور آفریقا زیر ۳۰ ثانیه تونستم پلیر پیدا کنم .. شما هم اینکارو کن ببین جواب میده یا نه