PlayStation Demon's Souls Remake

سازنده
Bluepoint
تاریخ انتشار
November 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
ASL 4-min_copy_400x497.png
توسعه دهنده: Bluepoint Games / SIE Japan Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS5
ژانر: Action role-playing
تاریخ عرضه:۱۲ نوامبر (۲۲ آبان)

:Arrowd:
:Arrowl: 70$ :Arrowr:
:Arrowu:
20201118_025000_copy_159x246.jpg
?????
با تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی​

آخرین ویرایش:
اره توی بار اول انلاین بودم و تندری بلک یه قسمت بازی دوتا Black phantomاز اون چاق ها نصیبم شد که خودش یه باس بود
والا توی 1st Playthrough عملاً حتی با Pure Black World & Character Tendency هم این باس ها همشون در حد خوردن یک تیکه کیک سختی دارن
بخصوص اینکه شما گفتی Sekiro رو تا باس آخر رفتی!

حالا باز +NG آره، سخت تر میشه اگه Pure Black‌ باشی
ولی توی دور اول عملاً یجورایی Run & Gun & Fun هستش

والا توی 1st Playthrough عملاً حتی با Pure Black World & Character Tendency هم این باس ها همشون در حد خوردن یک تیکه کیک سختی دارن
بخصوص اینکه شما گفتی Sekiro رو تا باس آخر رفتی!

حالا باز +NG آره، سخت تر میشه اگه Pure Black‌ باشی
ولی توی دور اول عملاً یجورایی Run & Gun & Fun هستش
در مجموع تعیین کننده درجه سختی این سری بازی به تجربه و قلق گیمر به این سری بازی بر میگرده . Ornstein and Smough تو دارک سولز 1 رو من الان 5 دقیقه ای شل و پل میکنم ! ولی ممکنه برای سری های اول هر کسی رو بار ها و بارها اذیت کنه ! همونطور که منم بار های اول اذیت شدم . پس طبیعی این دیمن سولز برای خیلی ها سخت باشه و برای خیلی ها مثل خوردن کیک باشه !

• Like
Reactions: owj
این سومین بازی میازاکی هست که من تموم میکنم Sekiro - Dark Souls II - Demon's Souls

از لحاظ سختی بنظرم اینطوری هست:

Sekiro > Dark Souls II > Demon's Souls

البته اگر به World Tendency و Character Tendency توجه کنید ، در غیر اینصورت اگر Pure Black بشه ، از همشون سخت تر میشه.

و اینکه تجربه هم خیلی مهمه یعنی اگر کسی تجربه نداشته باشه در Soulsborne قطعا براش سخته بازی. کلا بازیهای میازاکی رو باید قِلِق گیری کنی و بعدش شرایط نرمال میشه.

این سومین بازی میازاکی هست که من تموم میکنم Sekiro - Dark Souls II - Demon's Souls

از لحاظ سختی بنظرم اینطوری هست:

Sekiro > Dark Souls II > Demon's Souls

البته اگر به World Tendency و Character Tendency توجه کنید ، در غیر اینصورت اگر Pure Black بشه ، از همشون سخت تر میشه.

و اینکه تجربه هم خیلی مهمه یعنی اگر کسی تجربه نداشته باشه در Soulsborne قطعا براش سخته بازی. کلا بازیهای میازاکی رو باید قِلِق گیری کنی و بعدش شرایط نرمال میشه.

منکه فعلا قسمت نشده Demon Souls را بازی کنم ولی اگر همین ها را بازی کرده باشی درواقع Top3 میازاکی را بازی نکردی. بین کمیونیتی اغلب بحث هست که بین Dark Souls 3, Bloodborne و Dark Souls 1 کدوم بهترین ساخته میازاکی هست.

حالا من نمیدونم وضعیت فریم این سه تا روی PS5 چجوری هست ولی من باشم آب دستم باشه میذارم زمین اول بلابورن را میرم بعد اون دوتای دیگه را به ترتیب (برای اینکه یک فضایی عوض بشه بینشون).

اما به صورت کلی به نظرم سخت ترین و در عین حال بالغ ترین به لحاظ سیستم مبارزات همون سکیرو هست که حتما باید برای تمام مبارزات استراتژی داشته باشی. سری سولز را به خصوص وقتی بعد سکیرو میری سراغش سیستم مبارزاتش خیلی سطحی به نظر میاد. اکثر باس فایت ها هم عملا یک شیوه و استراتژی برای مبارزه لازم دارند. تازه اگر روشش را هم کسی پیدا نکنه میتونه بره فارم کنه لول آپ کنه بره بزنه باس را. ولی تو سکیرو این شیوه نبود خیلی سخت تر بود و باید حتما یک راهکاری پیدا میکردی.

به خاطر همین به نظرم Ishin the Saint Sword بهتر باس فایت کلی سری سولبورنه.

من امیدوارم یک روزی میازاکی یک اثری بسازه با سیستم مبارزاتی به کیفیت سکیرو ولی عمق RPG و داستان و LORE و .... سری سولبورن

منکه فعلا قسمت نشده Demon Souls را بازی کنم ولی اگر همین ها را بازی کرده باشی درواقع Top3 میازاکی را بازی نکردی. بین کمیونیتی اغلب بحث هست که بین Dark Souls 3, Bloodborne و Dark Souls 1 کدوم بهترین ساخته میازاکی هست.

حالا من نمیدونم وضعیت فریم این سه تا روی PS5 چجوری هست ولی من باشم آب دستم باشه میذارم زمین اول بلابورن را میرم بعد اون دوتای دیگه را به ترتیب (برای اینکه یک فضایی عوض بشه بینشون).

اما به صورت کلی به نظرم سخت ترین و در عین حال بالغ ترین به لحاظ سیستم مبارزات همون سکیرو هست که حتما باید برای تمام مبارزات استراتژی داشته باشی. سری سولز را به خصوص وقتی بعد سکیرو میری سراغش سیستم مبارزاتش خیلی سطحی به نظر میاد. اکثر باس فایت ها هم عملا یک شیوه و استراتژی برای مبارزه لازم دارند. تازه اگر روشش را هم کسی پیدا نکنه میتونه بره فارم کنه لول آپ کنه بره بزنه باس را. ولی تو سکیرو این شیوه نبود خیلی سخت تر بود و باید حتما یک راهکاری پیدا میکردی.

به خاطر همین به نظرم Ishin the Saint Sword بهتر باس فایت کلی سری سولبورنه.

من امیدوارم یک روزی میازاکی یک اثری بسازه با سیستم مبارزاتی به کیفیت سکیرو ولی عمق RPG و داستان و LORE و .... سری سولبورن

چند بار گفتم ، با بلادبورن مشکل سردرد داشتم دلیلش هم هیچوقت نفهمیدم ، من خیلی وقتها 10 - 12 ساعت نان استاپ بازی میکنم و مشکل سردرد یا سرگیجه نداشتم هیچوقت . این نمیدونم چه موردی داشت ک نیم ساعت بازی میکردم سرم درد میگرفت.
DS1 و DS3 هم راستش وقت نکردم برم سراغش.

دقیقا همینه ، سکیرو هر باس شیوه خودش رو داشت و اکثرا هم واقعا سخت بود ولی مثلا سر همین Demons تنها باسی که منو یکم اذیت کرد Maneater بود و بقیه رو خیلی راحت زدم ( بدون فارم و Over Power شدن )

برای دفعه ی دوم تمومش کردم. با حالتی هم تمومش کردم که خودم هم موندم. بازیو در حالتی دو بار تموم کردم در ۱۴۰ ساعت که از پادگان مرخصی ساعتی میگرفتم میومدم خونه و بازی میکردم :دی
میتونم رسما بگم که نیو گیم + سخت ترین حالت بازی و نیوگیم ++ بسیار بسیار اسون تر از پلاس هست و دلیلشم نمیدونم.
کار کردن روی بیلد مجیک و گرفتن مجیک اسپل fire storm داه گشای شما در بازیه.
من نمیدونم در maneater اکثرا چی دیدن که اونو سخت ترین باس میبینن . من هر سه باری که بازیش کردم دفعه ی اول زدمش و این باس احمق تر از این حرفاس . یه دوج دادن همه چیزو اوکی میکنه .
سخت ترین باس برای من قطعا tower knight هست که تقریبا همیشه ازش میمیرم بارها.
مابقی باس ها واقعا شوخیه. حالا فارغ از همه چیز, علاوه بر گرافیک بی نظیر و فریم بالا, محیط های بازی و گرافیک هنری این بازی هرگز منو اندازه ی دارک سولز ۳ جذب نکرد. به هر حال اولین سری سولز هست و این مورد هم کاملا طبیعیه. شما دارک سولز و بلادبورن که بازی میکردین, هر قسمت از محیط بازی یه راز و رمزی داشت. هیون وال داشت. ولی این بازی به اون صورت محیط هاش پر رمز و راز نیست و ارزش گشتن نداره.
بریم ببینیم که پلات میخواد بشه این بازی.

چند بار گفتم ، با بلادبورن مشکل سردرد داشتم دلیلش هم هیچوقت نفهمیدم ، من خیلی وقتها 10 - 12 ساعت نان استاپ بازی میکنم و مشکل سردرد یا سرگیجه نداشتم هیچوقت . این نمیدونم چه موردی داشت ک نیم ساعت بازی میکردم سرم درد میگرفت.

دقیقا همینه ، سکیرو هر باس شیوه خودش رو داشت و اکثرا هم واقعا سخت بود ولی مثلا سر همین Demons تنها باسی که منو یکم اذیت کرد Maneater بود و بقیه رو خیلی راحت زدم ( بدون فارم و Over Power شدن )

اون مشکل تا حدودی روی دارک سولز 3 هم وجود داره به خصوص اواخر بازی (ورژن PS4). من قبلا روی PC دارک سولز 3 را رفته بودم الان بار دوم اواخرش هستم روی PS4 نمیدونم یک مشکل Frame Time ایی چیزی داره که هی انگار استاتر میزنه . این مشکل روی pc نبود علارغم اینکه PC ایم هم قوی نیست. حالا روی فایو گویا دارک 3 شصت فریم شده نمیدونم شاید این مشکلات برطرف شده باشه.

• Like
Reactions: Arash-S212

دارک سولز ۲ در سطح بسیار پایین تری از DS1 و DS3 قرار می‌گیره، چه از نظر game play‌ و چه از نظر lore
DS1 بسیار بسیار بینظیره، بخصوص 60fps شدنش توی ورژن ریمستر خیلی به این امر کمک می کنه، ولی از نظر سختی واقعاً چالش برانگیزه (برترین باس فایت کل سری هم که از نظر من Dragon Slayer Ornstein and Executioner Smough هست که توی این نسخه از بازیه، و صد البته Knight Artorias که دیگه نگم برات)
DS3 هم در کنار imba بودن، خوب خیلی ساده تره از DS1 (بدلیل nerf شدن بون‌فایر ها)، ولی از نظر lore در همون حدودای DS1 هست (حالا یکمی پایین تر)، و از نظر باس ها واقعاً یه شاهکار تمام عیاره... dancer of the boreal valley و sister friede و slave knight gael و در صدر همشون darkeater midir واقعاً شاهکارن...
DS3 روی PS4 Pro بصورت unlocked frame rate هست و فریم بین ۴۵ تا ۶۰ متغیر، و روی PS5 هم که 60 فریم ثابت (که خیلی خیلی موثره)
از نظر location ها و ... هم واقعاً اغنا کننده ست، حالا شاید DS1 رو چون گرافیکش بهر حال old school هست رو کمی توی نسل ۹ بهش ایراد بگیری (البته چون DS2 رو رفتی احتمالا گیر ندی بهش) ولی DS3 از همه نظر ایده آله
و
و
و
DS3 یه قابلیت داره که کل بازیهای سری ازش محرومن
توی هر play through تا ۵ بار می تونی respec کنی
شخصاً توی هر run تا ۳ نوبت سوئیچ می کنم (بین Pure STR و Pure DEX و mixed combo magic build) که واقعاً حال میده بهم

خلاصه که DS3 رو خیلی خیلی توصیه می کنم

اون مشکل تا حدودی روی دارک سولز 3 هم وجود داره به خصوص اواخر بازی (ورژن PS4). من قبلا روی PC دارک سولز 3 را رفته بودم الان بار دوم اواخرش هستم روی PS4 نمیدونم یک مشکل Frame Time ایی چیزی داره که هی انگار استاتر میزنه . این مشکل روی pc نبود علارغم اینکه PC ایم هم قوی نیست. حالا روی فایو گویا دارک 3 شصت فریم شده نمیدونم شاید این مشکلات برطرف شده باشه.
والا من روی Pro این مشکل ها رو نداشتم، فریم هم بالا گفتم بین ۴۵ تا ۶۰ متغیره که افتش هم خیلی برای من محسوس نبوده، استاتر البته سر بخصوص midir و soul of cinder و gael و sulyvahn و friede وجود داشت
البته حقیقتش من خیلی روی PS5 تغییر خیلی جدی احساس نکردم (البته یه ساعت روی PS5 بیشتر نرفتم)، و الان هم ران جدیدم رو دارم روی همون Pro‌ میرم دوباره (حالا رسیدم به یکی از این ۵ تا میرم رو PS5 ببینم چند چنده)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Arash-S212
فکر کنم دارید برعکس میگید:D دارک‌سولز و بلادبورن بازیهایی بودن که میشد به شیوه‌های مختلف با استراتژی‌های متفاوت رفت. سکیرو که وقتی یاد بگیری چطوری و چه زمانی L1 رو بگیری از Very Hard میاد رو Very Easy
بنظرم بهترین مبارزات رو سکیرو داشت
بهترین باس فایت‌ها رو دارک‌سولز 3
و در کل بهترین عنوان فرام‌سافتور بلادبورن

Not spam: بسیار مشتاقم که بازی دیمنزسولز ریمیک را تجربه کنم:|

اقا یه سوال درخصوص ds3 ممنون میشم پاسخ بدین community خودش خوابیده گفتم اینجا بچه ها کاربلدن ببخشید :D
من موقعی که soul of boreal valley vordt رو بدست اوردم نمیدونستم بدرد چی میخوره دقیقا و یوز رو زدم و تبدیل شد به 2000 تا سول ناقابل :D
الان میبینم میشه باهاش یه رینگ خرید که hpاز دست رفته رو با حملات موفقیت امیز برمیگردونه
خواستم ببینم راهی هست که دوباره بدستش بیاریم??

اقا یه سوال درخصوص ds3 ممنون میشم پاسخ بدین community خودش خوابیده گفتم اینجا بچه ها کاربلدن ببخشید :D
من موقعی که soul of boreal valley vordt رو بدست اوردم نمیدونستم بدرد چی میخوره دقیقا و یوز رو زدم و تبدیل شد به 2000 تا سول ناقابل :D
الان میبینم میشه باهاش یه رینگ خرید که hpاز دست رفته رو با حملات موفقیت امیز برمیگردونه
خواستم ببینم راهی هست که دوباره بدستش بیاریم??
اگه از فایل سیوتون بکاپ داشته باشین بله اگه نداشته باشین فقط ng+:D

• Wow
Reactions: owj
سلام.
دوستان کسی میتونه برای گرفته تروفی های آنلاین و یک لول کاراکتر تندنسی به من کمک کنه؟ خیلی ممنون میشم ?
اگر تونستین لطفا منو توی psn ادفرند کنید.
Reza51

سلام.
دوستان کسی میتونه برای گرفته تروفی های آنلاین و یک لول کاراکتر تندنسی به من کمک کنه؟ خیلی ممنون میشم ?
اگر تونستین لطفا منو توی psn ادفرند کنید.
Reza51

سلام دوست عزیز حداقل میگفتی level ت چند چون محدوده جوین و ... داره.

دوم از همه تروفی های آنلاین بازی که خیلی راحت یکیش باید invade کنی چند دفعه یکی هم باید درخواست کمک کنی ملت هم زیادن برای زدن. :|

invade که خیلی فان میری مرحله Upper Latria بعد همون اول مرحله invade میکنی چند دقیقه صبر کنی پیدا میکنه به عنوان باس آخر مرحله Throne Room of Yormedaar جلو ملت قرار میگیری انقدر فان که حد نداره ملت میان مبارزه میکنی هر کدوم با یک سبک بازی و قدرت و.... واقعا فان. ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or