توسعه دهنده: Bluepoint Games / SIE Japan Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS5
ژانر: Action role-playing
تاریخ عرضه:۱۲ نوامبر (۲۲ آبان)
70$
?????
آخرین ویرایش:
والا توی 1st Playthrough عملاً حتی با Pure Black World & Character Tendency هم این باس ها همشون در حد خوردن یک تیکه کیک سختی دارناره توی بار اول انلاین بودم و تندری بلک یه قسمت بازی دوتا Black phantomاز اون چاق ها نصیبم شد که خودش یه باس بود
در مجموع تعیین کننده درجه سختی این سری بازی به تجربه و قلق گیمر به این سری بازی بر میگرده . Ornstein and Smough تو دارک سولز 1 رو من الان 5 دقیقه ای شل و پل میکنم ! ولی ممکنه برای سری های اول هر کسی رو بار ها و بارها اذیت کنه ! همونطور که منم بار های اول اذیت شدم . پس طبیعی این دیمن سولز برای خیلی ها سخت باشه و برای خیلی ها مثل خوردن کیک باشه !والا توی 1st Playthrough عملاً حتی با Pure Black World & Character Tendency هم این باس ها همشون در حد خوردن یک تیکه کیک سختی دارن
بخصوص اینکه شما گفتی Sekiro رو تا باس آخر رفتی!
حالا باز +NG آره، سخت تر میشه اگه Pure Black باشی
ولی توی دور اول عملاً یجورایی Run & Gun & Fun هستش
این سومین بازی میازاکی هست که من تموم میکنم Sekiro - Dark Souls II - Demon's Souls
از لحاظ سختی بنظرم اینطوری هست:
Sekiro > Dark Souls II > Demon's Souls
البته اگر به World Tendency و Character Tendency توجه کنید ، در غیر اینصورت اگر Pure Black بشه ، از همشون سخت تر میشه.
و اینکه تجربه هم خیلی مهمه یعنی اگر کسی تجربه نداشته باشه در Soulsborne قطعا براش سخته بازی. کلا بازیهای میازاکی رو باید قِلِق گیری کنی و بعدش شرایط نرمال میشه.
منکه فعلا قسمت نشده Demon Souls را بازی کنم ولی اگر همین ها را بازی کرده باشی درواقع Top3 میازاکی را بازی نکردی. بین کمیونیتی اغلب بحث هست که بین Dark Souls 3, Bloodborne و Dark Souls 1 کدوم بهترین ساخته میازاکی هست.
حالا من نمیدونم وضعیت فریم این سه تا روی PS5 چجوری هست ولی من باشم آب دستم باشه میذارم زمین اول بلابورن را میرم بعد اون دوتای دیگه را به ترتیب (برای اینکه یک فضایی عوض بشه بینشون).
اما به صورت کلی به نظرم سخت ترین و در عین حال بالغ ترین به لحاظ سیستم مبارزات همون سکیرو هست که حتما باید برای تمام مبارزات استراتژی داشته باشی. سری سولز را به خصوص وقتی بعد سکیرو میری سراغش سیستم مبارزاتش خیلی سطحی به نظر میاد. اکثر باس فایت ها هم عملا یک شیوه و استراتژی برای مبارزه لازم دارند. تازه اگر روشش را هم کسی پیدا نکنه میتونه بره فارم کنه لول آپ کنه بره بزنه باس را. ولی تو سکیرو این شیوه نبود خیلی سخت تر بود و باید حتما یک راهکاری پیدا میکردی.
به خاطر همین به نظرم Ishin the Saint Sword بهتر باس فایت کلی سری سولبورنه.
من امیدوارم یک روزی میازاکی یک اثری بسازه با سیستم مبارزاتی به کیفیت سکیرو ولی عمق RPG و داستان و LORE و .... سری سولبورن
چند بار گفتم ، با بلادبورن مشکل سردرد داشتم دلیلش هم هیچوقت نفهمیدم ، من خیلی وقتها 10 - 12 ساعت نان استاپ بازی میکنم و مشکل سردرد یا سرگیجه نداشتم هیچوقت . این نمیدونم چه موردی داشت ک نیم ساعت بازی میکردم سرم درد میگرفت.
DS1 و DS3 هم راستش وقت نکردم برم سراغش.
دقیقا همینه ، سکیرو هر باس شیوه خودش رو داشت و اکثرا هم واقعا سخت بود ولی مثلا سر همین Demons تنها باسی که منو یکم اذیت کرد Maneater بود و بقیه رو خیلی راحت زدم ( بدون فارم و Over Power شدن )
دارک سولز ۲ در سطح بسیار پایین تری از DS1 و DS3 قرار میگیره، چه از نظر game play و چه از نظر loreچند بار گفتم ، با بلادبورن مشکل سردرد داشتم دلیلش هم هیچوقت نفهمیدم ، من خیلی وقتها 10 - 12 ساعت نان استاپ بازی میکنم و مشکل سردرد یا سرگیجه نداشتم هیچوقت . این نمیدونم چه موردی داشت ک نیم ساعت بازی میکردم سرم درد میگرفت.
DS1 و DS3 هم راستش وقت نکردم برم سراغش.
دقیقا همینه ، سکیرو هر باس شیوه خودش رو داشت و اکثرا هم واقعا سخت بود ولی مثلا سر همین Demons تنها باسی که منو یکم اذیت کرد Maneater بود و بقیه رو خیلی راحت زدم ( بدون فارم و Over Power شدن )
والا من روی Pro این مشکل ها رو نداشتم، فریم هم بالا گفتم بین ۴۵ تا ۶۰ متغیره که افتش هم خیلی برای من محسوس نبوده، استاتر البته سر بخصوص midir و soul of cinder و gael و sulyvahn و friede وجود داشتاون مشکل تا حدودی روی دارک سولز 3 هم وجود داره به خصوص اواخر بازی (ورژن PS4). من قبلا روی PC دارک سولز 3 را رفته بودم الان بار دوم اواخرش هستم روی PS4 نمیدونم یک مشکل Frame Time ایی چیزی داره که هی انگار استاتر میزنه . این مشکل روی pc نبود علارغم اینکه PC ایم هم قوی نیست. حالا روی فایو گویا دارک 3 شصت فریم شده نمیدونم شاید این مشکلات برطرف شده باشه.
اگه از فایل سیوتون بکاپ داشته باشین بله اگه نداشته باشین فقط ng+اقا یه سوال درخصوص ds3 ممنون میشم پاسخ بدین community خودش خوابیده گفتم اینجا بچه ها کاربلدن ببخشید
من موقعی که soul of boreal valley vordt رو بدست اوردم نمیدونستم بدرد چی میخوره دقیقا و یوز رو زدم و تبدیل شد به 2000 تا سول ناقابل
الان میبینم میشه باهاش یه رینگ خرید که hpاز دست رفته رو با حملات موفقیت امیز برمیگردونه
خواستم ببینم راهی هست که دوباره بدستش بیاریم??
سلام.
دوستان کسی میتونه برای گرفته تروفی های آنلاین و یک لول کاراکتر تندنسی به من کمک کنه؟ خیلی ممنون میشم ?
اگر تونستین لطفا منو توی psn ادفرند کنید.
Reza51