توسعه دهنده: Bluepoint Games / SIE Japan Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS5
ژانر: Action role-playing
تاریخ عرضه:۱۲ نوامبر (۲۲ آبان)
70$
?????
آخرین ویرایش:
یک توضیحی که محمد داده درسته فقط یک موضوعی فراموش کرده بگه اینکه آهنگر Stonefang Tunnel بدون داشتن Searing Demon Soul کاری برات انجام نمیده جز آپدیت معمولی پس باید Searing Demon Soul از Flamelurker بگیری بدی بهش تمام Souls های که از باس ها میفتن یا میشه باهاشون مجیک خرید یا اینکه برای ترکیب اسلحه نیاز پیدا میشه یا یکی بهش نیاز داره در طول داستان پس اگه میخوای Searing Demon Soul استفاده کنی دیگه نمیتونی باهاش مجیکش بخری این از الان پس بدون.
این در مورد شمشیر ها ببین حتما :
https://demonssouls.wiki.fextralife.com/Weapons
بعضی از شمشیر ها با هم ترکیب میشن و شمشیر های بهتری درست میکنن مخصوصا برای این کار دقیقا نیاز داری که بهش Searing Demon Soul داده باشی .
دقیقا خواستم پاراگراف اولت رو بنویسم...
نذاشتی ک...
پ.ن: حتما بچه ها Uchigatana رو بردارید و تا خرخره آپگرید کنید و دو دستی بگیریدش، بعد مثل سامورایی ته دره های کوه فوجی، برقصید و دشمنارو پاره کنید...
کجا هست این کاتانا
من فعلا فلشن رو آپگیرد ۸ کردم خوب جواب میده با لول ۲۰ کارکترم
فقط روی اون دشمن های مپ دوم که کلنگ دارن جواب نمیده باید پنج شیش تا ضربه بزنم ولی بقیه دشمنارو راحت میزنه فلشن
دیمنز سولز برعکس دارک سولز پویز(poise) نداره به نظر من استفاده از شمشیر سنگین به جز کندی و استفاده زیاد از استامیناتون چیزی نداره استفاده از شمشیر سنگین تو دارک سولز دلیلش این بود که دشمنتون رو استان لاک می کنه و پویزش رو می شکنه ولی اینجا اصلا پیشنهاد نمیشه به نظر من همین falchion رو اگه بدونید چطوری لول آپش کنید و چه جمی روش بندازید از همه شمشیر ها بهتره (ببینید روی چه بیلدی کار می کنید بر اساس همون بیلد جم مناسب روی شمشیر بندازید )
همممبازی کردن سولزبورن با گرافیک عالی و 60 فریم خیلی لذت بخشه.
متاسفانه من بلادبورن رو هیچوقت نتونستم بازی کنم چون مشکل فریم ریتش طوری بود که من 30 دقیقه بازی میکردم بشدت سردرد میگرفتم . تقریبا سالی 2 بار هم میرفتم سراغش که شاید دیگه سر درد نگیرم ولی به شکل عجیبی هر دفعه سر درد میگرفتم !
منم روی این باس Acid couldمیزنم جواب نمیده و برای بدست اوردن Posion could باید متریال Writhind demon souls داشته باشم که ندارم از کجا باید پیدا کنمدوتا راه داره برای زدنش یکی به صورت رسمی که خودم اینجوری دو دفعه زدمش دفعه سوم راه غیر رسمی تست کردم یکم زمان میبره و حوصله میخواد کار غیر رسمی اما گلیچ یا ... نیست موجودی بازی که هر دوتا راه توضیح میدم هر کدوم دوست داشتی انجام بده .
راه اول اینکه قبول کنی Old King Allant حرف اخر مبارزه میزنه یعنی چی یعنی تو باید یک سری حرکت های که انجام میده حفظ کنی مثل چی مثل وقتی که دستش میبره عقب آبی میشه باید به طرف عقب بری و از جلو دستش نباشی چون بگیره میمیری دومی اینکه وقتی پرید هوا تا وقتی که نزدیکت نشده داج نزنی داج زدنت هم باید به طرف راست جلو باشه و مورد بعدی اینکه وقتی از دور شمشیر میگیره مثل سامورایی ها میخواد حمله کنه باید به طرف راست راه بری و از اون خط مستقیمی که باهاش بودی خارج بشی وقتی رفتی از سر راهش کنار حمله که کرد یک جا ایست میکنه میزنیش چندتا بعد دور میشی ازش وقتی هم خواستی جونت پر کنی یا ... ازش دور شدی حتما باید مجیک داشته باشی که بتونی زمانی که شمشیر میکوبه زمین از فاصله بزنیش که بهش اجازه ندی اون حرکت ادامه بده چون اگه فضای برای عقب رفتن نداشته باشی و تو محدوده زمین زدنش باشی شیلد هم کمکی بهت نمیکنه چون بعدش به طرفت حمله ور میشه بعد از زمین زدن این کار ادامه میدی تا بکشیش هیچ وقت کل استامینات خالی نکن این راه رسمی بود .
راه غیر رسمی اینکه بری از Sage Freke مجیک Poison Cloud بخری به همراه Thief Ring و چندتا بطری اسمش الان یادم رفته MP پر میکنه میتونی مجیک بزنی دوباره وسط بازی وقتی MP خالی شد چیکار میکنی وقتی Poison Cloud داشتی و Thief Ring دستت بود وارد اتاق Old King Allant میشی وقتی وارد شدی دست به دسته نمیزی هیچ حرکتی انجام نمیدی باس میاد طرفت بعد همون بالای پله ها ایست میکنه پشتش میکنه بهت خیلی اروم نرم راه میری میری پشتش یک بار Poison Cloud استفاده میکنی دیگه هیچ کاری انجام نمیدی تا وقتی که اثر Poison Cloud از بین بره Poison Cloud استک نمیشه یعنی اینکه نمیتونی چندبار استفادش کنی که اثر Poison Cloud بیشتر کنی یکم زمان میبره اما در آخر باس بدون هیچ درگیری میمیره .
منم روی این باس Acid couldمیزنم جواب نمیده و برای بدست اوردن Posion could باید متریال Writhind demon souls داشته باشم که ندارم از کجا باید پیدا کنم
داشتم نمیدونم چی شد ? فکر کنم برا اسپل ها رفت ??همه دنیا ها رو تکمیل مردم همین کینگ از دیشب تا الان رو مخمهتوضیح دادم باید Poison Cloud فقط بخری با Acid could نمیشه .
چجوری بازی رفتی که میخوای الان باس اخر بزنی هنوز Writhing demon's souls نداری ؟ چیکارش کردی ؟
Writhing demon's souls از Leechmonger میفته در مرحله Depraved Chasm .
انداختی تخت گاز داری میری جلو مرحله اول بازی بقیه مرحله ها بی خیال شدی ؟
داشتم نمیدونم چی شد ? فکر کنم برا اسپل ها رفت ??همه دنیا ها رو تکمیل مردم همین کینگ از دیشب تا الان رو مخمه
الان این باس ها رو توی first run باهاشون مشکل داشتید شما؟ آفلاین یا آنلاین؟خب بالاخره من تونستم یه بازی میازاکی رو تمام کنم ??
سکیرو رو تا باس اخر بردم ولی نشد بزنمش و نیم کاره موند
خب بریم سراغ بازی من بازی روی Ps3بازی نکرده بودم پس نمیتونم تشخیص بدم گیم پلی با نسخه اصلی چه تفاوتی کرده ولی گیم پلی بازی خیلی خوب بوده گرافیک که نباید حرفی راجبعش زد یه کلام به نسل 9خوش اومدید
بریم سراغ سخت ترین باس ها به ترتیت از سخت به اسون
1- Maneaterنگم براتون که تا مرز شکستن دسته میری راهش فقط محیک هست
2- Flamelurker وقت گریه کردنه ??
3- Old King Allant صبر صبر صبر مجیک روی اسلحه
4- Tower knight
5- Penetrator
بقیه باس های بازی زیاد سخت نیستند این 5تا هست که خیلی اذیت میکنن
اره توی بار اول انلاین بودم و تندری بلک یه قسمت بازی دوتا Black phantomاز اون چاق ها نصیبم شد که خودش یه باس بودالان این باس ها رو توی first run باهاشون مشکل داشتید شما؟ آفلاین یا آنلاین؟
world tendency ت چی بوده وقتی باس مربوطه رو رفتی سراغش؟