توسعه دهنده: Bluepoint Games / SIE Japan Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS5
ژانر: Action role-playing
تاریخ عرضه:۱۲ نوامبر (۲۲ آبان)
70$
?????
آخرین ویرایش:
ویبره سخت دوال سنساین بازی از قابلیت های کنترل دوال سنس هم پشتیانی میکنه؟
من که تو کتم نمی ره یک بازی با کلی مشکل تعداد گوتی هاش 16 باشه، بعد دیمنزسولز که از هر لحاظ قوی ظاهر شده فقط یه دونه گوتی بگیره، با هر مترو معیاری حساب کنیم حتی اگه به عنوان بازی جدید هم در نظر نگیرنش باز هم از بیشتر عناوین لیست سرتره، البته اینو هم علی بهت بگم بازی های میازاکی عموم پسند نیست، مثلا سال 2015 بلادبورن با اون عظمتش که بعدا بهش پی بردن چه جواهریه! 31گوتی داره، یا همین 2019 که توی TGA برای جبران سال 2015!! جایزه بازی سالو دادن به سکیرو، توی بیگ وینر دادن به DS، کلا خودتو از این بابت ناراحت نکن چون جوایز رو میازاکی از نقد منتقدین همیشه می گیره. ولی آره قبول دارم خاک بر سرشون
کلا بحث goty خیلی با عامه پسند بودن و مین استریم بودن یه بازی رابطه مستقیم دارهمن که تو کتم نمی ره یک بازی با کلی مشکل تعداد گوتی هاش 16 باشه، بعد دیمنزسولز که از هر لحاظ قوی ظاهر شده فقط یه دونه گوتی بگیره، با هر مترو معیاری حساب کنیم حتی اگه به عنوان بازی جدید هم در نظر نگیرنش باز هم از بیشتر عناوین لیست سرتره، البته اینو هم علی بهت بگم بازی های میازاکی عموم پسند نیست، مثلا سال 2015 بلادبورن با اون عظمتش که بعدا بهش پی بردن چه جواهریه! 31گوتی داره، یا همین 2019 که توی TGA برای جبران سال 2015!! جایزه بازی سالو دادن به سکیرو، توی بیگ وینر دادن به DS، کلا خودتو از این بابت ناراحت نکن چون جوایز رو میازاکی از نقد منتقدین همیشه می گیره. ولی آره قبول دارم خاک بر سرشون
هر مرحله یک چک پوینت داره و اونم همون اول مرحله است.دوستان توی این بازی هم فقط بعد کشتن باس ،بازی سیو میشه ؟ یاچک پوینتاش زودتر از باس فایته؟
والا بازیهای سولزبورن مهمترین نکتهشون ارزش بالای تکرار مجددشونهخب منم تو این گیر و دار امتحانات دانشگاه امروز فرصت کردم دو سه ساعتی بازی رو تست کنم
خب از لحاظ گرافیکی که قشنگ نسل بعد رو نشونتون میده و اتمسفرش هم به مانند همه ی سولز بورن ها کمنظیره !
چالش اصلی بازی رسیدن به خود باس هست. یعنی وارد هر بخشی میشین فقط اولش یدونه بونفایر دارین و بعد باید یه کله تا خود باس برین ولی نکته اینحاست که لول دیزاین و ساختار محیط پیچیدگی و بزرگی محیط های دارک سولز رو حداقل تا اینجایی که من رفتم نداره و حتی با پیدا کردن میانبر ها کوتاهتر هم میشه!
و اما باس های بازی هم میتونم بگم خیلی راحتن! تا اینجای کار به جز باس مرحله آموزشی هنوز طعم مردن تو باس ها رو نچشیدم و بزرگترین عامل سادگی اینه که باس ها کلا یه فاز دارن و وارد فاز های دوم و سوم نمیشن و ما هم تا دلتون بخواد آیتم هیل کردنی داریم .
در کل دمونز سولز یک عنوان فوق العاده ولی جمع و جور تر از دارک سولز هاست و چیزی نیست که از دستش بدین و به شخصه برای من خرید ps5 رو با این قیمت بالا توجیه کرد
حرفاتون درسته.والا بازیهای سولزبورن مهمترین نکتهشون ارزش بالای تکرار مجددشونه
یعنی عملاً اگه کسی بازی های این سری رو تهیه میکنه تا یکبار تا انتها بره و تموم، بنظر من بهتره پولش رو حروم نکنه
اما، دیمنسولز در کنار کمی سرراست بودن از نظر مپ، چند تا نکتهی بسیار مهم داره. اولیش رو خود شما بهش اشاره کردی و اون محدود بودن آرک استون (بونفایر برای دارک سولز هست و لمپ هم برای بلادبورن) هست. دومین نکته که از نظر من خیلی اهمیت داره و دیمنسولز رو از سایر عناوین متمایز میکنه بحث World Tendency و Character Tendency هست، که یکسری از ایونت جالب رو براتون آنلاک میکنه، یا کمک میکنه بتونین قسمت های جالبی از Lore بازی رو ببینین و ... سومین نکته از دیدگاه من طراحی بسیار خاص محیط هست، بخصوص باز هم از دیدگاه شخصی من 1-3 یا همون Prison of Hope یکی از شاهکار ترین طراحی های محیط در تمام دوران رو داره. اون حس سرمایی که تا مغز استخوان میسوزنه رو بمن منتقل میکنه هر وقت میرم سراغش. چه توی PS3 و چه الان توی PS5 با طراحی جدید ساند ترکهاش... چهارمین نکته که برای من خیلی لذت بخش هست غیرخطی بودن روند پیشروی در محیط هست. اینکه مجبور نیستی یه مسیر خطی رو بری و راحت می تونی بعد از فالانکس (باس اول)، توی هر کدوم از ۴ تا دنیای دیگه مسیرت رو بری. و مهمتر از همه اینکه در دیمنسولز New Game در عمل حکم دستگرم رو داره، چالش های باس ها از New Game Plus شروع میشه. اصلاً و ابداً فکر نکن که توی +NG هم بتونی به راحتی آب خوردن مثلاً Armor Spider رو ناکار کنی. البته اون ایراد تک فاز بودن باس فایت ها همیشه وارده و خوب علت اصلیش این هست که بالاخره توی سولزبورن ها، دیمنسولز یه جورایی پدربزرگ محسوب میشه، نوههاش بایدم از نظر باس فایت پیشرفت کنن
با حرف آخر شما هم بسیار موافقم. من شخصاً PS5 رو فقط و فقط برای دیمنسولز خریدم و بس. وگرنه اصلاً و ابداً توجیه نداشت که برای کنسول ۵۰۰ دلاری، ۱۰۰۰ دلار هزینه کنم وقتی هنوز خیلی خبر خاصی نیست. البته دیمنسولز قطعاً و بدون شک همون خبر خاص بود برای من...
پ.ن: خدا خفه نکنه میازاکی رو با اون طراحی لودویگ توی بلادبورن... و البته دارک ایتر میدیر توی دارکسولز ۳... که منه نوب رو خفه کردن اون ۲ تا...