توسعه دهنده: Bluepoint Games / SIE Japan Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS5
ژانر: Action role-playing
تاریخ عرضه:۱۲ نوامبر (۲۲ آبان)
70$
?????
آخرین ویرایش:
چند ساعت طول کشید پلت شه ؟خوب به سلامتی بازی پلات شد عالی بود اینم کاراکتر من بعد از پایان بازی واقعا راضی هستم ازشون چی میشه Bloodborne 2 یا Dark Souls 4 یا Demon souls 2 از تک تکشون استقبال میکنم.
View attachment 195714
چند ساعت طول کشید پلت شه ؟
یه گلیچ برای زدن این باس .نیاز به کمک دارم برا سخت ترین باس بازی که با اقتدار تا الان به Maneater تعلق میگیره اولی رو به زور به 5درصد اخر میرسونی دومی پیدا میشه صد رحمت به Flamelurker
من لولم 42هست کسی هست با هم این باس روبزنیم ؟
تو یوتیوب دیدم میرم قایم میشم پرواز میکنه میاد میزنه?یه گلیچ برای زدن این باس .
تو اون محوطه که داری میجنگی یه سری پله هست , قبل از اینکه از پله ها بری بالا میتونی بری سمت راست و قایم بشی . چند ثانیه که بگذره باس پشتش رو میکنه بهت و بیخیال میشه ! بعد میتونی بری بزنیش .
اگه لولت نزدیک بود میومدم کمکت اما متاسفانه برای کمک مثل اینکه رنج داره من 142 هستم شما 42 برای همین نمیزاره اما راه حل سینا گفته درست انجام نمیدی دقیقا این کاری که میگم انجام بدی 100% میزنی بدون هیچ سختی فقط باید یکم حوصله داشته باشی وگرنه باهاش نمیشه رو در رو جنگید هرچقدر هم قوی بشی اون قویتر :تو یوتیوب دیدم میرم قایم میشم پرواز میکنه میاد میزنه?
دوتا راه داره برای زدنش یکی به صورت رسمی که خودم اینجوری دو دفعه زدمش دفعه سوم راه غیر رسمی تست کردم یکم زمان میبره و حوصله میخواد کار غیر رسمی اما گلیچ یا ... نیست موجودی بازی که هر دوتا راه توضیح میدم هر کدوم دوست داشتی انجام بده .سلام ، چند روزه قسمت باس فایت old king allant گیر کردم هرکاری می کنم نمی تونم بزنمش .
لولم هم 68 هست. کسی راهی می دونه برای زدنش یا اگه کسی لولش نزدیکه لطفا بیاد با هم co op بزنیمش .
دوستان این سولز هایی که از باس ها میگیریم لازم میشه
یا اینکه استفاده کنیم مثل اون سولزای معمولی
یه چیز دیگه من الان دقیقا ۲ ساعت بازی کردم و همین الان اون باس که خیلی گندس رو زدم فک کنم اسمش تاور نایت بود شایدم نایت تاور نمیدونم دقیقا
خلاصه یه در پشتش هست که باز نمیشه نوشته یه جیزی لازم داره
از کجا آیتمشو گیر بیارم ؟
یه سوال مهم دیگه موقع آپگرید چرا از یه سلاح ۲تا نشون میده
من الان به دونه bow دارم موقع آپگرید مثل عکس ۲تا نشون میده کدومو باید لول آپ کنن
از سولز های باس ها می تونید برای گرفتن spell یا miracle استفاده کنید .دوستان این سولز هایی که از باس ها میگیریم لازم میشه
یا اینکه استفاده کنیم مثل اون سولزای معمولی
یه چیز دیگه من الان دقیقا ۲ ساعت بازی کردم و همین الان اون باس که خیلی گندس رو زدم فک کنم اسمش تاور نایت بود شایدم نایت تاور نمیدونم دقیقا
خلاصه یه در پشتش هست که باز نمیشه نوشته یه جیزی لازم داره
از کجا آیتمشو گیر بیارم ؟
یه سوال مهم دیگه موقع آپگرید چرا از یه سلاح ۲تا نشون میده
View attachment 197259
من الان به دونه bow دارم موقع آپگرید مثل عکس ۲تا نشون میده کدومو باید لول آپ کنن
ببین سیستم لول آپ شمشیر های دیمنز سولز یه مقدار با دارک سولز متفاوتههمه چیزشو فهمیم جز این آپگرید کردن سلاح هارو
الان من یه دونه سلاح فلشن دارم چرا ۲ تا نشون میده بعد روی یکیش علامت آهنگریه
عکس رو ببین
View attachment 197321
جالبیش اینه دوتا متریال مختلف میخوان برای آپگرید