)ببینم روی حالت imposible بازی کردی ؟ چون رو نرمال همچیم مشکلاتی نبود البته مورد سوم باعث جذابیت بازی میشهمهمات که نمیده، پول هم که پیدا نمیشه، دشمنان هم سرسخت هستن.

راستی من Normal بازی میکنم.دوست عزیز من Chapter5 رو دیشب تموم کردم ولی همچین جایی گیر نکردم که همه جاقفل باشه. فقط یک جا بود که یک چیزی رو از تو یک دستگاه بر میداشتی که مثل قوطی نوشابه بود وبهد یکی حرف میزد و بعدش دسته راست یه محفظه که توش یه جونور بود میشکست وباید او رو دو سه بار ناکار میکردی اخه هر چقدر میزدیش دوباره زنده میشد بعدشم در باز میشد و فرار میکردی
من دوباره اینجا گیر کردم:
توی چپتر 2 یه جا هست که یه محفظه استوانه شکل و یه جسد هم داخلشه
و دوتا میله هم توی استوانه دارن تاب میخورن بعد پیغام میده Faind ..pad نمیدونم باید چیکار کنم
من بازی رو شروع کردم و الان چپتر 2 هستم! بازی یکم یخ و ماست نیست؟یه عده میپرن جونت و باید بکشی!!
چند چپتره؟!
يه مقدار گنگ توضيح دادي.:biggrin1: تقريبا فهميدم كجايي.بدلیل فعالتر بودن اینجا میگم فقط اسم دکمه نبرید عملیشو بگین :biggrin1:
من همون مرحله دوم بازی هستم . وقتی برای اولین بار یک مکعب را داخل محفظه میکنی و طبقه بالا میری و از دو تا در میری تو که حدود 40 ثانیه فرصت میده که بتونی خودتو به در بعدی برسونی ( نشونی چون سفینه نصفش رفته نمیشه نفس کشید ) اونجارو رد میکنم به یک در میرسم شبیه در صندوق هست اونجا که میرم یه در اونورتر هستش و سه تا مکعب هم وجود دارد . درست کمی جلوتر از جواب بالایی :confused:
يه مقدار گنگ توضيح دادي.:biggrin1: تقريبا فهميدم كجايي.
اگه همونجايي رو ميگي كه Switch رو ميزني جاذبه از بين ميره و همه چي معلق ميمونه. بايد نشونه رو رو يه جاي مناسب براي پرش:biggrin1: نگه داري (فكر كنم L2) بعد دكمه ي مثلث رو بزني تا بپره (بره ما Y:biggrin1. اگه جاي نامناسبي رو نشونه گرفته باشي نميپره.:biggrin1: بعد بايد يه دونه از همون مكعب ها:biggrin1: رو داخل محفظه قرار بدي روبروت قرار بدي تا در باز شود.:biggrin1:
اونجا که مبری جلوت یه محفظه شیشه ای هست یه مرد رو حالشو جا میارن بعد شیشه رو میشکونه یماد طرفت چطوری شما کشتین تیر کم دارم کپسولم هم کم داره