Dead Space

به به همیشه با احترام با هم صحبت کنید مهندس ...دکتر آفرین منم کارشناس داوری هستم بگذریم...
آقا من دوباره اینجا گیر کردم اگه میشه یه راهنمایی کنید خیلی تو کفم:
توی مرحله 5 اونجا که با یه دکتری صحبت میکنه بعدش میرم تو یه اتاق نسبتا" بزرگ همه
درها قفله و این هیولا جدیدا که اصلا" نمیمیرن هم هی میان به استقبالم...یه در روبه رومه که انگار منبع انرژیش اتصالی کرده نمیدونم باید چیکار کنم
شما باید به اون موجود هی تیر بزنی تا بیفته زمین بعد دو سه بار او دختره در رو باست باز میکنه. هی بهش تیر بزن

دوستان یه سوال دارم از این بازی دارم قدر رزیدنت اویل لذت می برم فقط یه سوال دارم
بازی که چند تا آخر نداره؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم بگید بهم مرسییییییییی.

سلام !
بچه ها من الان تو چپتر 3 ام به نظرتون کدوم تفنگ ارزش آپگرید داره؟
الان یدونه اون آتیشیس با اون تیریپ مسلسلیه با تفنگ گنده هه که 3 4 تا تیر تو هر خشابش هست.
کدوم از این 3 تا بهتره؟

سلام آقا من اینجا گیر کردم یه راهنمایی بکنید ممنون میشم:
توی مرحله 7 یه جا داره که یه کره بزرگ هست توی یه محوطه باز که نیروی چذبه هم نیست
2تا اشعه آبی رنگ دارن به کره تابیده میشن اون 2 تا رو منفجر میکنم ولی بعدش دیگه نمیدونم باید چیکار کنم؟؟ میرم تو قسمت میشن اینو میزنه:Plant the beacon

سلام آقا من اینجا گیر کردم یه راهنمایی بکنید ممنون میشم:
توی مرحله 7 یه جا داره که یه کره بزرگ هست توی یه محوطه باز که نیروی چذبه هم نیست
2تا اشعه آبی رنگ دارن به کره تابیده میشن اون 2 تا رو منفجر میکنم ولی بعدش دیگه نمیدونم باید چیکار کنم؟؟ میرم تو قسمت میشن اینو میزنه:Plant the beacon
شما میرین کنار کره و بعد اون 2 تا میلخ بزرگ که رو کره قرار دارن را آهسته میکنین و خیلی سریع با Lt+y میپرین روی کره و میرین پشت اون (دقت کنین اگه سریع نباشین کشته میشین)
روی کره A را که بزنین بمب میذاره. البته 2 تا ژنراتور اونجا هست که اونم باید منفجر بشه.
بعد هم بر میگردین به همون اتاق اول و خارج میشین (فقط خیلی باید سریع باشید)

سلام !
الان یدونه اون آتیشیس با اون تیریپ مسلسلیه با تفنگ گنده هه که 3 4 تا تیر تو هر خشابش هست.
کدوم از این 3 تا بهتره؟
به نظر من یا اون تفنگ پهن تر رو آپدیت کن یا مسلسل.

سلام !
کدوم از این 3 تا بهتره؟
پلاسمایی یا مسلسل رو آپگرید کن مراحل آخر بازی این دو تا خیلی به درد میخوره

به نظر من یا اون تفنگ پهن تر رو آپدیت کن یا مسلسل.
پلاسمایی یا مسلسل رو آپگرید کن مراحل آخر بازی این دو تا خیلی به درد میخوره
مرسی. اتفاقا دیشب تو چپتر 4 یه چیز گنده حمله کرد بهم :blushing: با همون پلاسمایی فقط میشد زد.
آتیشیه هم که :sick:

بچه ها من تو چپتر 2 گیر کردم:blushing: اونجا که حالت بیوزنی داره چیکار باید بکنم چیزی باید پیدا کنم.اون کپسول انرژی هم سر جاش گذاشتم در هم open شد ولی نمی تونم وارد بشم باید کار دیگه ای هم بکنم یا نه
ایول خودم ردش کردم داشتم نا امید میشدم از خودم

آخرین ویرایش:
يه نکته به دوستان بگم که :
وقتی تو يه مرحله ميبينی تير از يه نوع اسلحه کم ميياريد اون سلاحايی که بدرتون نميخوررو با خودتون حمل نکنيد..يا بفروشيد يا بزاريد تو security...با اين کار تيره اون تفنگی که با خودتون حمل ميکنيد رو خيلی زياد ميده.
بهترين تفنگ ها برای upgrade اون پلسماييه و اون يکی که اولش يه خشاب 10 تايی تير ميخوره بهش...سعی کنيد فقط damage ببريد بالا
.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or