Dead Space

من در مرحله 7 گیر کردم
همونجا که 2 تا چرخ در حال تابش نور به سیاره مانند هست
باید چی کار کنم؟؟؟

در ضمن من فقط قادرم که چرخ ها رو کند کنم نو میله های دور کره رو؟
بمب از کجا بیارم؟ یا هوشمنده؟

من تفنگ پلاسما رو بطور کامل ارتقا دادم
تفنگ دیگه ای که خوب باشه کدومه من فقط رو همین کار کردم

Last edited by a moderator:
من در مرحله 7 گیر کردم
همونجا که 2 تا چرخ در حال تابش نور به سیاره مانند هست
باید چی کار کنم؟؟؟

در ضمن من فقط قادرم که چرخ ها رو کند کنم نو میله های دور کره رو؟
بمب از کجا بیارم؟ یا هوشمنده؟

من تفنگ پلاسما رو بطور کامل ارتقا دادم
تفنگ دیگه ای که خوب باشه کدومه من فقط رو همین کار کردم
دوست عزیز توی صفحه پیش من جواب سوال را دادم

Last edited by a moderator:
هر کاری می کنم نمیشه
کجاشو باید کند کنم رفتم این جرقه هم تا آخر همشو ارتقا دادم گفتم شاید ضعیف باشه اما نشد

دقیقا باید کجا جرقه بزنم

هر کاری می کنم نمیشه
کجاشو باید کند کنم رفتم این جرقه هم تا آخر همشو ارتقا دادم گفتم شاید ضعیف باشه اما نشد

دقیقا باید کجا جرقه بزنم
اصلا لازم نیست کندش کنی ار گوشه ها استقاده کن.از جایی که محور کره قرار داره میتونی به راهتی بری پشت کره

سلام دوستان من اینجا گیر کردم یه راهنمایی کنید ممنون میشم:
توی مرحله 10 یه جا هست که از آسانسور بالا میرم تا در باز میشه یکی از این کرم بزرگا پای آیزاک رو میگیره اونو میکشم بعد میرم تو یه اتاق که یه جاش یه صفحه هست که قرمزه و روش زده ارور زیرش هم نوشته Override the Door Lock کنارش هم یه شکل آهنربا میاد نمیدونم باید چیکار کنم؟؟!

سلام دوستان من اینجا گیر کردم یه راهنمایی کنید ممنون میشم:
توی مرحله 10 یه جا هست که از آسانسور بالا میرم تا در باز میشه یکی از این کرم بزرگا پای آیزاک رو میگیره اونو میکشم بعد میرم تو یه اتاق که یه جاش یه صفحه هست که قرمزه و روش زده ارور زیرش هم نوشته Override the Door Lock کنارش هم یه شکل آهنربا میاد نمیدونم باید چیکار کنم؟؟!
این راهنمای کامل مرحله 10 به زبان انگلیسیه(ولی سادس)
Code:
http://mycheats.1up.com/view/section/3163490/24896/dead_space/xbox_360

من هنوز بازی نگرفتم چون ترستاک هست :cheesygri ولی هرچی فکر میکنم نگیرم از دستم رفته چون امتیازهای بالایی گرفته...راستی ترسناک بودنش در چه حدیه ؟؟؟

من تازه این بازی رو شروع کردم
من که فعلا" یه مرحلشو رفتم خیلی خفن بود
فقط من زیاد از داستانش سر در نیووردم
میشه یکی یه مقدار از داستانشو برا ما توضیح بده که چجوری شد که اینجوری شد

يه نکته به دوستان بگم که :
وقتی تو يه مرحله ميبينی تير از يه نوع اسلحه کم ميياريد اون سلاحايی که بدرتون نميخوررو با خودتون حمل نکنيد..يا بفروشيد يا بزاريد تو security...با اين کار تيره اون تفنگی که با خودتون حمل ميکنيد رو خيلی زياد ميده.
بهترين تفنگ ها برای upgrade اون پلسماييه و اون يکی که اولش يه خشاب 10 تايی تير ميخوره بهش...سعی کنيد فقط damage ببريد بالا
.
دوست عزیز روش شما درسته فقط سه نکته: 1-اگر به دنبال آچیومنت هستید سلاح خودتون رو نفروشید و در دور دوم آپگرید کنید.2-سلاح های خودتون رو توی Safe باید بزارید.3-قویترین سلاح بازی اون تفنگ پهن هست که فقط به صورت افقی تیر میزنه و جانبیش هم یک چیزی مثل نارنجک هست و بعد از اون تفنگ اول بازی یا پلاسمایی و بعد از اون مسلسل.;) راستی مزخرفترینش هم آتیشی هست:sick::sick::sick: و توصیه میکنم نخرید:biggrin1:

به به همیشه با احترام با هم صحبت کنید مهندس ...دکتر آفرین منم کارشناس داوری هستم بگذریم...
آقا من دوباره اینجا گیر کردم اگه میشه یه راهنمایی کنید خیلی تو کفم:
توی مرحله 5 اونجا که با یه دکتری صحبت میکنه بعدش میرم تو یه اتاق نسبتا" بزرگ همه
درها قفله و این هیولا جدیدا که اصلا" نمیمیرن هم هی میان به استقبالم...یه در روبه رومه که انگار منبع انرژیش اتصالی کرده نمیدونم باید چیکار کنم
سلام.
من این تیکه رو گیر کردم لطفا کمک کنید...
من این تیکه رو رد کردم ولی یه خورده جلوتر باز دکتره میاد صحبت میکنه و بعد از باز کردن در یک جایی مثل بیمارستانه بعد دوباره همون قول جون سگه با دوستاش میاد بعد در قفل میشه...نمیدونم باید چیکار کنم :confused::((
مرسی

سلام.
من این تیکه رو گیر کردم لطفا کمک کنید...
من این تیکه رو رد کردم ولی یه خورده جلوتر باز دکتره میاد صحبت میکنه و بعد از باز کردن در یک جایی مثل بیمارستانه بعد دوباره همون قول جون سگه با دوستاش میاد بعد در قفل میشه...نمیدونم باید چیکار کنم :confused::((
مرسی

شما باید وقتی اون جونوره میاد وسط اونجایی که سفیده و محفظه ماننده اون رو کند کنی بعدش خیلی سریع بری تو اتقک رو بروت و در وسط اتاق یک دکمه هست که باعث میشه اون توی اون محفظه اثیر بشه. فکر میکن اینجا گیر کردی نه؟:biggrin1::biggrin1:

دوست عزیز روش شما درسته فقط سه نکته: 1-اگر به دنبال آچیومنت هستید سلاح خودتون رو نفروشید و در دور دوم آپگرید کنید.2-سلاح های خودتون رو توی Safe باید بزارید.3-قویترین سلاح بازی اون تفنگ پهن هست که فقط به صورت افقی تیر میزنه و جانبیش هم یک چیزی مثل نارنجک هست و بعد از اون تفنگ اول بازی یا پلاسمایی و بعد از اون مسلسل.;) راستی مزخرفترینش هم آتیشی هست:sick::sick::sick: و توصیه میکنم نخرید:biggrin1:
درسته..اون سلاح آتيشيه خيلی افتضاحه...فقط بدرده اون جکو جونورای ريز ميخوره که رو زمين مثل مورچه حرکت ميکنن ، که ميخوام 100 سال سياه بدرده اونام نخوره.

ای بابا :) من تازه فهمیدم مسیرا رو رو مپ نشون میده :-"
خدایی در وقت خیلی صرفه جویی میشه:love: فقط نمیدونم چرا لول 3 لباسمون باز نمیشه:confused:
===
===
دوستانی که هنوز بازی رو نخریدند به دلیل ترس باید بهشون بگم سخت در اشتباه هستند واصلا اون ترس بایو شاکی رو نداره(مطمثن باشید.) منم خودم اول دو دل بودم ولی الان که تو چپتر 5 هستم به نظرم فقط هیجان بالایی داره که اونم در حد بایوشاک نیست. پس پیشنهاد میکنم بازی رو بخرید و از دست ندید(به هیچ وجه)

ای بابا :) من تازه فهمیدم مسیرا رو رو مپ نشون میده :-"
خدایی در وقت خیلی صرفه جویی میشه:love: فقط نمیدونم چرا لول 3 لباسمون باز نمیشه:confused:
===
===
دوستانی که هنوز بازی رو نخریدند به دلیل ترس باید بهشون بگم سخت در اشتباه هستند واصلا اون ترس بایو شاکی رو نداره(مطمثن باشید.) منم خودم اول دو دل بودم ولی الان که تو چپتر 5 هستم به نظرم فقط هیجان بالایی داره که اونم در حد بایوشاک نیست. پس پیشنهاد میکنم بازی رو بخرید و از دست ندید(به هیچ وجه)
علت اینکه لباس باز نمیشه شاید به خاطر این باشه که کارت شماتیک آپدیت لباس را پیدا نکردی

دوستان من توی چپتر 4 گیر کردم
اونجا که روی پشته بوم اون فضا پیما هستیم!باید مستقیم یه راهی رو بریم
یهو منفجر میشه همه جاش عینه جرقس ما هم از وسط نصف میشیم میمیرم به تهش نرسیده؟
باید چی کار کنم یهو دارم مستقمی می رم میگه وارنینگ زیرو چرت و پرت؟؟؟
تر و خدا یکی کمکم کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or