Dead Space

انقدرها هم سخت نبودا !!
با موس و کیبورد احساس سختی میکردی جای تعجب داشت! ولی کلا سخته. مهمات که نمیده، پول هم که پیدا نمیشه، دشمنان هم سرسخت هستن. دیگه باید چی بهش اضافه میکردن که واسه شما سخت بشه سعید جون.

من که با دسته میرفتم ولی با موس و کیبورد راحت تره (ظاهرا خیلی حرفه ای کار میکنم :cool: )
مهمات که نمیده، پول هم که پیدا نمیشه، دشمنان هم سرسخت هستن.
ببینم روی حالت imposible بازی کردی ؟ چون رو نرمال همچیم مشکلاتی نبود البته مورد سوم باعث جذابیت بازی میشه

اقا میلاد بابت لینک ها ممنون :love:
اریا جان بابت توضیحات کمال تشکر را دارم :hug:

دوستان من الان اویل Chapter7 هستم. بازی باحالی هستش ولی به خاطر GEOW2:biggrin1: یک Chapter اون رو بازی کردم و الان دو روز هست که دارم بازی میکنم. راستی Nude ها هم اصلا کم نیست من تا حالا 4 یا 5 تا خردیم وبقیه رو تو بازی گرفتم وحدود 15 تا آپگرید و 5 تا در بسته رو باز کردم و مهمات هم مناسب هست و جو بازی فوق العاده بالا هست. ولی خدایش چون من شب وقت می کنم بازی کنم آدم یه جاهایش میترسه:blushing: حالا نمیدونم فقط من این جوری شدم یا شماها هم اینجوری شدید؟:-"راستی من Normal بازی میکنم.

دوست عزیز من Chapter5 رو دیشب تموم کردم ولی همچین جایی گیر نکردم که همه جاقفل باشه. فقط یک جا بود که یک چیزی رو از تو یک دستگاه بر میداشتی که مثل قوطی نوشابه بود وبهد یکی حرف میزد و بعدش دسته راست یه محفظه که توش یه جونور بود میشکست وباید او رو دو سه بار ناکار میکردی اخه هر چقدر میزدیش دوباره زنده میشد بعدشم در باز میشد و فرار میکردی

من دوباره اینجا گیر کردم:
توی چپتر 2 یه جا هست که یه محفظه استوانه شکل و یه جسد هم داخلشه
و دوتا میله هم توی استوانه دارن تاب میخورن بعد پیغام میده Faind ..pad نمیدونم باید چیکار کنم

من دوباره اینجا گیر کردم:
توی چپتر 2 یه جا هست که یه محفظه استوانه شکل و یه جسد هم داخلشه
و دوتا میله هم توی استوانه دارن تاب میخورن بعد پیغام میده Faind ..pad نمیدونم باید چیکار کنم
اگه توضیحات بیشتری می دادی خیلی بهتر بود ! ولی در کل اگه اون محفظه استوانه ای نارنجی رنگ هست ! یعنی نور نارنجی ازش بیرون میاد . باید با استفاده از LT+B اون محفظه رو به سمت چپ بکشی . راه باز می شه و کمی جلوتر از یک اسانسور می ری بالا و می رسی به یک راهرو که بین 2 تا از سکوهاش فاصله هست . دوباره باید اون محفظه رو بیاری بین این 2 تا سکو که با استفاده از اون محفظه از اون جا رد بشی .

موفق باشی

بدلیل فعالتر بودن اینجا میگم فقط اسم دکمه نبرید عملیشو بگین :biggrin1:

من همون مرحله دوم بازی هستم . وقتی برای اولین بار یک مکعب را داخل محفظه میکنی و طبقه بالا میری و از دو تا در میری تو که حدود 40 ثانیه فرصت میده که بتونی خودتو به در بعدی برسونی ( نشونی چون سفینه نصفش رفته نمیشه نفس کشید ) اونجارو رد میکنم به یک در میرسم شبیه در صندوق هست اونجا که میرم یه در اونورتر هستش و سه تا مکعب هم وجود دارد . درست کمی جلوتر از جواب بالایی :confused:

من بازی رو شروع کردم و الان چپتر 2 هستم! بازی یکم یخ و ماست نیست؟:دی یه عده میپرن جونت و باید بکشی!!
چند چپتره؟!

تعداد چپترها : :biggrin1:

دوازده چپتره :biggrin1: اگه زودتر رسیدی به سوال من کمکم کن :biggrin1:

آخرین ویرایش:
بدلیل فعالتر بودن اینجا میگم فقط اسم دکمه نبرید عملیشو بگین :biggrin1:

من همون مرحله دوم بازی هستم . وقتی برای اولین بار یک مکعب را داخل محفظه میکنی و طبقه بالا میری و از دو تا در میری تو که حدود 40 ثانیه فرصت میده که بتونی خودتو به در بعدی برسونی ( نشونی چون سفینه نصفش رفته نمیشه نفس کشید ) اونجارو رد میکنم به یک در میرسم شبیه در صندوق هست اونجا که میرم یه در اونورتر هستش و سه تا مکعب هم وجود دارد . درست کمی جلوتر از جواب بالایی :confused:
يه مقدار گنگ توضيح دادي.:biggrin1: تقريبا فهميدم كجايي.
اگه همونجايي رو ميگي كه Switch رو ميزني جاذبه از بين ميره و همه چي معلق ميمونه. بايد نشونه رو رو يه جاي مناسب براي پرش:biggrin1: نگه داري (فكر كنم L2) بعد دكمه ي مثلث رو بزني تا بپره (بره ما Y:biggrin1:) . اگه جاي نامناسبي رو نشونه گرفته باشي نميپره.:biggrin1: بعد بايد يه دونه از همون مكعب ها:biggrin1: رو داخل محفظه قرار بدي روبروت قرار بدي تا در باز شود.:biggrin1:

يه مقدار گنگ توضيح دادي.:biggrin1: تقريبا فهميدم كجايي.
اگه همونجايي رو ميگي كه Switch رو ميزني جاذبه از بين ميره و همه چي معلق ميمونه. بايد نشونه رو رو يه جاي مناسب براي پرش:biggrin1: نگه داري (فكر كنم L2) بعد دكمه ي مثلث رو بزني تا بپره (بره ما Y:biggrin1:) . اگه جاي نامناسبي رو نشونه گرفته باشي نميپره.:biggrin1: بعد بايد يه دونه از همون مكعب ها:biggrin1: رو داخل محفظه قرار بدي روبروت قرار بدي تا در باز شود.:biggrin1:

دستت درد نکنه :biggrin1: اصلا من تا الان نمیدونستم پرشم داره :laughing::laughing::laughing::laughing:

همونجا جلوترش بازم موندم 5 نفری میریزن سرت :eek: اونجا که مبری جلوت یه محفظه شیشه ای هست یه مرد رو حالشو جا میارن بعد شیشه رو میشکونه یماد طرفت چطوری شما کشتین تیر کم دارم کپسولم هم کم داره :(

دوستان فکر میکنند بازی ترسناک مثلا یه هیولا بیاد جلو دوربین یا خون بخوره :biggrin1:
ترسناک به منظور اون اضظراب که بهت حمله میکنن و یکی و میکشی میبینیت جلوت یکی دیگه هست گفته میشه نه عین فیلمای عجیب غریب با قیافه های صد من یه غاز یا خون خوری :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or