Dead Space

بابا این چرا کلید ها تو کنترل اپشن ننوشته! ادم انقدر بازی اومده قاطی میکنه خب ! با چی slow motion میشد هر کاری میکنم یادم نمیاد!!!

آقا من روی حالت Impassible تمومش کردم برام لباس Level 6 رو آزاد کرد اصلان تیپش کاملان عوض شد درجه ی آسیبش هم در مقابل دشمنا در مقایسه با لباس قبلی کمتر شد
icon17.gif

منم امروز بازیشو تموم کردم . اونقدرا که ازش تعریف میکردن قشنگ نبود خیلی معمولی بود بزارید اینطور بگم بیوشاک سوم شخص بود دقیقا . تازه بیوشاک قشنگتر بود .خیلی اعصابمو خورد کرد. ولی آخرش خیلی باحال تموم شد.

درود
49.gif

راهنمائی استفاده از اسپویلر SPOILER

1) مشکل در چپتر X:

2) بعد از نوشتن متن اون رو داخل
------
قرار بدید مثل این:

مشکل در چپتر 10:
بد از اینکه اون موجوده که نمیمرد رو با اهنربا جلو اومدنشو گرفتم بعدش از در رفتم بیرون چند تا زامبی رو کشتم بعد یه دره دیگه باز شد حالا رفتم یه جا A رو میزنم ابجکتیو اد میشه ولی از بس میریزن سرم نمیدونم باید چیکار کنم (اقا اگه دقیق میدونید کجا رو میگم دقیق راهنمایی کنید )
ممنون

112.gif

در غیر اون صورت با کمال مسرت آمارتون ( ) رد خواهیم کرد.

واسه اینکه آف نشه پرسش خودم رو میگم
110.gif
:
اقا چپتر 5 یا 6 یه موجودی میاد که بعد از مرد دوباره و بسرعت رشد میکنه و به حالت اول برمیگرده (یادتون اومد!) چطوری دخلش رو بیارم
243.gif
.
ممنون

اقا چپتر 5 یا 6 یه موجودی میاد که بعد از مرد دوباره و بسرعت رشد میکنه و به حالت اول برمیگرده (یادتون اومد!) چطوری دخلش رو بیارم
243.gif
.
ممنون
فریدون جان شما
شما باید از دستش فرار کنید تا در باز شه و در آخر مرحله یه اتاقک شیشه ای وسط اتاقه.
این یارو خوشگله را توی این اتاقه فیریز کن و بدو توی اتاف کنترل دکمه را بزن و حالشو ببر

فریدون دنیایی داری واسه خودت :laughing: حرص نخور اینم اسپویلر :
اقا چپتر 10 بد از اینکه اون موجوده که نمیمرد رو با اهنربا جلو اومدنشو گرفتم بعدش از در رفتم بیرون چند تا زامبی رو کشتم بعد یه دره دیگه باز شد حالا رفتم یه جا A رو میزنم ابجکتیو اد میشه ولی از بس میریزن سرم نمیدونم باید چیکار کنم (اقا اگه دقیق میدونید کجا رو میگم دقیق راهنمایی کنید )
ممنون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or