Dead Space

من تو مرحله 3 گیر کردم:mad:
اونجایی هستم که باید 2تا دستگاه رو وصل کنی به اون چیزی که بینشون هست
وقتی میدی میرهجلو جرقه یزنه برمیگرده عقب
لطفآ کمک کنید

اون يكي چيزه كه رفت جلو (همون كه ميره جلو بر ميگرده عقب)
شما با استفاده از LT + X بازيو آهسته كن بعد سريع خودتو برسون به
اون كامپيوتر كه اون بالاس.بعد A بزن و اون يكيم سر جاش گير ميكنه...

من تو مرحله 3 گیر کردم:mad:
اونجایی هستم که باید 2تا دستگاه رو وصل کنی به اون چیزی که بینشون هست
وقتی میدی میرهجلو جرقه یزنه برمیگرده عقب
لطفآ کمک کنید
دوست عزیز نوید توضیح داد. فقط اگه سول داشتی برو تو بخش آچیومنت که اون جا به مشکلات بازی بپردازیم. البته اشکالی نداره که اینجا گفتی;)

سلام.
در چپتر 4 هستم.اخراش هستم.
میریم یه جایی تو محیط صفر(زیرو).80 ثانیه شروع میشه برای اکسیژن.ولی همین که بیرون میرم بعد از چند ثانیه یه زن میگه :وارنینگ و....!بعد هم یه چیزایی مثل شهاب سنگ میاد و تیر بارونم میکنه و زمین منفجر میشه و من هم منفجر میشم!
نمیدونم چی کار کنم اینجا!
چپتر 4-توی محیط صفر-یه فضای باز هست که شهاب ها یه چیزی مثل همینا از اسمون میان و تیر بارونت میکنن و زمین منفجر میشه!

چی کار کنم اینجا؟

سلام. یه سکو مانند هایی هست که میتونی پشت اونا کاور بگیری. هر دفعه که یه گروه از شهابها میره سریع برو پشت دیوار/سکوی بعدی تا برسی به اون ته. توی رفتن هم هیچی جلوت نمیاد ولی برگشتنی 2 3 تا میان که اونا هم چیزی نیستن.

من دیروز نشستم فیلم بازی رو نگاه کردم، حدود یک ساعت و خورده ای هستش ولی خیلی جالب بود، مخصوصا اینکه کل پس زمینه داستان رو تعریف میکنه و تمام وقایع رو تا جایی توضیح میده که بازی از اون نقطه شروع میشه. خلاصه اگر دستتون رسید حتما ببینید.

من تو مرحله 7 گیر کردم:mad:
اونجایی که یه کره بزرگ هست
اون 2تا تیغه ها هی دورش میچرخن
من اون دوتا چرخارو فریز میکنم ولی بازم تیغا میچرخن

من تو مرحله 7 گیر کردم:mad:
اونجایی که یه کره بزرگ هست
اون 2تا تیغه ها هی دورش میچرخن
من اون دوتا چرخارو فریز میکنم ولی بازم تیغا میچرخن

شما هيچ چاره اي نداري جز اينكه بري اون سمت گوي !!!
البته قبلش بايد اون 2تا چيزي كه شبيه نوار فيلم هستش رو
بتركوني و بعد بري اون سمت گوي و 2تا ديگم اونجاس اونارم
بتركوني بعد بمب رو بزاري روي گوي و دوباره بياي اينور و از
در خارج شيو بري بيرون !!!

من دیروز نشستم فیلم بازی رو نگاه کردم، حدود یک ساعت و خورده ای هستش ولی خیلی جالب بود، مخصوصا اینکه کل پس زمینه داستان رو تعریف میکنه و تمام وقایع رو تا جایی توضیح میده که بازی از اون نقطه شروع میشه. خلاصه اگر دستتون رسید حتما ببینید.

فيلم بازي ؟! از كجا ميشه تهيه كرد ؟ اصلا چي هست يكم توضيح بيشتر بده لطفا .

ببین باید طوری تنظیم کنی که درست زمانی که اون دو تیغه از رو به روی هم رد میشن اونا رو فریز (آهسته) کنی
بعد سریع به سمت اونور گوی بدوی سخته ولی اگه درست انجامش بدی موفق میشی;)
خودم دهنم ...... شد تا رفتم:((

ببین باید طوری تنظیم کنی که درست زمانی که اون دو تیغه از رو به روی هم رد میشن اونا رو فریز (آهسته) کنی
بعد سریع به سمت اونور گوی بدوی سخته ولی اگه درست انجامش بدی موفق میشی;)
خودم دهنم ...... شد تا رفتم:((
نه دیگه این قدرم سخت نبود که دهن آدم ..... بشه.:biggrin1: راستی بازم اگه متوجه نشدی می تونی به چند صفحه قبل هم مراجعه کنی. تا حالا 1000 بار این سوال پرسیده شده:biggrin1:

فيلم بازي ؟! از كجا ميشه تهيه كرد ؟ اصلا چي هست يكم توضيح بيشتر بده لطفا .

من از طریق Stream دیدم ولی میشه داونلود هم کرد، حالت کارتونی داره و همونطوری که قبلا گفتم حدود یکساعت و خورده ای هستش که اون رو همزمان با انتشار بازی دادن بیرون که پس زمینه ماجرا رو روشن کنه و بگه که آیزاک چطوری یه دفعه از اون سفینه سردرآورد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or