Dead Space

منم بازی رو تموم کردم خیلی حال داد راستی اخرش چرا اینجوری شد شکه شدم یعنی شخصیت اصلی هم مرد پس دیگه دنباله نداره ؟؟؟
راست میگی ...منم برام مبهمه...لطفا یکی از دوستان توصیح بده:confused::confused:
بعد راستی من از داستان بازی چیزی سرم نشد...لطفا یکی از دوستان توصیح بده:-"
مرسی

انقدر بدم میاد آخر فیلم یا بازی های ترسناک خوب تموم شه :D!
حال کردم دختره آخر بازی پرید طرفش :d

در مورد اسلحه ها اگه اچیومنت مد نظرته همشو باید بخری و کامل آپگرید کنی !

نه زیاد اچیومنت مهم نیست میخوام بدونم به ترتیب 3تای اول کدوماش هستم لاین گان خوبه؟
بین لباس و اسلحه کدوماش رو بهتره اپ کنم من یه 9 10تایی از لون سکه ها دارم چون نمیدونستم کدوم بهتره استفاد ه نکردم

مرسی
شخصیت اصلی که هنوز نمرده:biggrin1:
داستان بازی هم خلاصش به این شرح :
ایزاک کلارک چون مصرف سوخت خیلی زیاد بوده سوخت تمام شده و به نقاط دور از دست کهکشان ها رفته تا سوخت هایی به اندازه کافی پیدا کند
کارکنان سفینه ی ایشی مورا ( نام صفینه ای که ایزاک و همکارانش با ان به فضا رفته بودند )
رویه سیاره Aegis7 شی ء سیاه رنگی با حکاکی های ناشناخته پیدا میکنند و موجودی به نام کولونی در این سیاره وجود دارد که سیاره را ماله خود میداند

به نظر من freeze دشمنا خیلی کاربرد داره !
قدرت اون تفنگ اولیه (اسمش یادم نیست) هم خیلی مهمه !
آخرش هم اگه چیزی باقی موند جون خودت رو افزایش بده (HP بود چی بود !!؟؟!!)

راستی دوستان این اسم ایزاک من تو یکی از اهنگهای مادونا شنیدم که دربا ره ی پیامبران و اسحاق خونده بود و اسمه اهنگه isaacهم هست در اصل:
به زبانه ایرانی میشه اسحاق اسم به جیگر
:love:

شخصیت اصلی که هنوز نمرده:biggrin1:
داستان بازی هم خلاصش به این شرح :
ایزاک کلارک چون مصرف سوخت خیلی زیاد بوده سوخت تمام شده و به نقاط دور از دست کهکشان ها رفته تا سوخت هایی به اندازه کافی پیدا کند
کارکنان سفینه ی ایشی مورا ( نام صفینه ای که ایزاک و همکارانش با ان به فضا رفته بودند )
رویه سیاره Aegis7 شی ء سیاه رنگی با حکاکی های ناشناخته پیدا میکنند و موجودی به نام کولونی در این سیاره وجود دارد که سیاره را ماله خود میداند

دوست عزیز البته جسارته ها. ببخشید اما فکر کنم شما اینجا داستان انیمیشن این بازی رو نوشتین حتی توی او انیمیشن ایزاکی وجود نداره.
نکته دوم اینکه ایزاک اصلا با اشیمورا به فضا نرفته.
اون شی هم همون طور که گفتم توی کارتون هست.
موفق باشید.:smile:

مرسی
داستان بازی توی قسمت پرمیوم و در نقد بازی نوشته شده :cool:
ولی من یه تکه از اونا براتون میگم :
داستان DS، داستانیست در مورد انسان‌هایی که در چند صد سال آیده زندگی می‌کنند و اکنون که تمام منابع آن‌ها به پایان رسیده، مجبور شده‌اند در قالب گروه‌هایی به‌وسیله سفینه‌های خود فضای ناشناخته را بکاوند و روش کار این گروه‌ها به این صورت است که با انفجار سیارات منابع آنها را استخراج کنند.
یکی از سفینه‌های که به این کار مشغول بوده، سفینه غول پیکر USG-Ishimura است که بعلتی مرموز و ناشناس مدتی است ارتباط آن به کلی با دنیای خارج قطع شده است. به همین علت سفینه‌های شناسایی به محل این سفینه اعزام شده تا نشانه‌ای از این سفینه غول پیکر به دست بیاورند.
حال نوبت شماست که اینبار در لباس یک مهندس یکی از همین سفینه‌های تحقیقاتی، به نام ایزاک کلارک(Isaac Clark) به ایفای نقش پرداخته و پرده از راز ناپدید شدن این سفینه بردارید. البته این دلیل اصلی ایزاک برای قبول این ماموریت نیست، بلکه هدف اصلی او از انجام این ماموریت پیدا کردن نشانه‌هایی از دوستان و علی‌الخصوص نامزد خود که یکی از محققان سفینه است و مدت هاست هیچ گونه خبری از او در دست نیست، می‌باشد. در ابتدای بازی و هنگامی که شما مشغول نزدیک شدن به این سفینه هستید، به طرز مشکوکی کنترل خود را از دست داده و به شدت با این سفینه برخورد می‌کنید. , ....

بسیار بازی عالی هست با اینکه خیلی وقته خریدمش اما اصلا دیگه حس وحال بازی کردن نیست
اما این بازی یه چیز دیگست فکر نمی کردم EA همچین کاری بتونه بکنه :دی ! ( البته الان خیلی از سال قبل بهتر شده )
ولی من همین اول بازی گیر افتادم :دی یه جا هست که ... که ... نمی دونم چطور توضیح بدم حالا ! :دی
دو تا چیز هست ! :دی مثل دستگیرن دکمشو میزنی میره سمت یه چیزی گیر می کنه روش دکمه نوشته بود Claw همون چنگ مانند دیگه :دی ! سمت چپی کار نمی کنه ! کسی اگه فهمید من چی گفتم یه کمک کنه به ما چطور اینجاشو بریم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or