Dead Space

Plasma Rifle یا همچین چیزایی باید باشه اسمش و همونطوری که فریدون گفت خیلی شبیه یکی از اسلحه‌های DOOM هستش که فکر کنم منظورش BFG بود. البته سلاح‌های این بازی میزان خلاقیت به کار رفته درشون زیاده و از نکات مثبت بازی به حساب میان و اکثرا تقلیدی نیستن.

لطفا کمک
اقایون این Boss مرحله6 چه طور باید از دستش فرار کنم؟
کجا باید برم اصلا ؟!جای فراری نیست هر کاری میکنم فریز نمیشه هر چه هم بهش تیر میزنم اتفاقی نمیفته لطفا یکی کامل توضیح بده مرسی

آخرین ویرایش:
آقا جانه من یکی توی این چپتر بی صاحاب شده 7 ما رو کمک کنه!از بس دوره کره زمین تواف دادم به خدا جونم اومده توی دهنم.
2 تا دستگاها رو زدیم منفجر کردیم حالا بمبمونم قبل از نابودیه اون چرخا فرو کردیم توی زمین (الان دیگه غیب شده بمبه پیداش نمی کنم اصلا دیگه منفجر شده یا هستش هنوز)
تر و خدا اون 2 تای دیگه کجای کره زمین هستش یکی کامل و مفصل تونست با عکسی چیزی توضیحش بده به خدا 1 ساعت دقیقا به خدا می گم دروه کرده چرخیدم و از بس مردم دله خودم واسه خودم سوخت.
یکی کمکمون کنه!تر و خدا.

آقا جانه من یکی توی این چپتر بی صاحاب شده 7 ما رو کمک کنه!از بس دوره کره زمین تواف دادم به خدا جونم اومده توی دهنم.
2 تا دستگاها رو زدیم منفجر کردیم حالا بمبمونم قبل از نابودیه اون چرخا فرو کردیم توی زمین (الان دیگه غیب شده بمبه پیداش نمی کنم اصلا دیگه منفجر شده یا هستش هنوز)
تر و خدا اون 2 تای دیگه کجای کره زمین هستش یکی کامل و مفصل تونست با عکسی چیزی توضیحش بده به خدا 1 ساعت دقیقا به خدا می گم دروه کرده چرخیدم و از بس مردم دله خودم واسه خودم سوخت.
یکی کمکمون کنه!تر و خدا.
دوست عزیز شما برو رو به روی کره وایسا. بعد به سمت چپ برو. وقتی اون دو تا اهرم به سمت چپ رسیدند بعد از 3 ثانیه به سمت راست حرکت میکنند قبل از حرکت به روی کره به سمت چپ یعنی روبهروی جایی که گفتم بیاستی. حالا سریع رو به جلو برو. حالا تو یک جای بدون اکسیژن هستی اون دو تا منبع رو میبینی. نابودشون کن بعد در همین خلا بمب رو کار بذار و بعد از سمت چپ کره وارد فضای اکسیژن دار بشو و سریع به روی زمین بپر.تمام

اخه من روی کره برم که همون اول له میشم؟!اصلا هیچ جای ازادی نداره!یکی از اهرم ها کامل از سمت بالا به پایین می یاد یکی هم از سمته چپ به راست میره اینجا فضای بازی نیست که روی کره بشه جون سالم به در برد؟!.

حسین جان
حسین جان این رو بچه ها تو صفحات قبل توضیح دادن ولی من بازم دوباره میگم.
شما همون اول که وارد اتاق میشی، یه دستگاه شبیه یه توربین (مثلا!!!) که در حال حرکت هست میبینی.با استفاده از Stasis حرکتش رو آروم میکنی و به 2 تا شیء نورانی که در داخل اون در حال حرکته شلیک میکنی.که توی قسمت objective های بازی هم مینویسه که 2 از 4.
حالا میری جلوی کره.تو باید بری اون سمت کره(پشت کره).فقط باید مواظب اون اهرمهایی که در حال حرکت هستن باشی.
وقتی به پشت کره رفتی باید یه توربین دیگه مثل همونی که اون سمت کره بود ببینی.باید با پرشهایی که داخل فضای بدون جاذبه میکنی خودتو به اون توربین برسونی و هون کاری رو که با اون یکی توربین انجام دادی رو این هم انجام بدی.
در آخر دوباره خودتو به روی سطح کره برسون.بمب رو روی سطح کره کار بگذار و با دقت به این سمت کره بیا و از اتاق خارج شو و ادامه ماجرا...
موفق باشی.

اخه من روی کره برم که همون اول له میشم؟!اصلا هیچ جای ازادی نداره!یکی از اهرم ها کامل از سمت بالا به پایین می یاد یکی هم از سمته چپ به راست میره اینجا فضای بازی نیست که روی کره بشه جون سالم به در برد؟!.
داداش برو پشت کره بمب رو اونجا کار بزار
( حالا بگذریم که خودم جلوی کره بمب گذاشتم :cool: )

لطفا کمک
اقایون این Boss مرحله6 چه طور باید از دستش فرار کنم؟
کجا باید برم اصلا ؟!جای فراری نیست هر کاری میکنم فریز نمیشه هر چه هم بهش تیر میزنم اتفاقی نمیفته لطفا یکی کامل توضیح بده مرسی
دوستان لطفا یه راهنمائی بکنید:-"

دوستان لطفا یه راهنمائی بکنید:-"
دوست عزیز منظور شما از باس کدوم یکی از ایناست؟
1- احیانا اون موجوداتی نیستن که خودشونو ترمیم میکنن؟
2- یا منظورتون اون جونور بزرگیه که در انتهای یه اتاق (که اونجا جاذبه هم صفر هست) قرار داره؟
همون اتاقی که Kendra قبلش میگه "این جونور نابود نشد خودت باید کارش رو تموم کنی".

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or