Dead Space

دوستان برای آپگرید اسلحه ها کدوم بیشتر توی بازی بدردم میخوره؟ من اول مرحله سوم هستم.
پسر این pulse rifle عجب اسلحه توپیه. با صداش خیلی حال میکنم:دی

ok پس برم pulse rifle رو آپگرید کنم. خیلی چیز تمیزیه:دی

رضا بگیرش که آخر بازی ترسناکه
با سلام دوستان من توي اين بازي به يه مشكل بزرگ برخوردم و اون اينه كه توي مرحله 4 تمامي اسلحه ها و لباس ها رو اپگريد شده دارم ولي حال بازي كردن و ادامه اونو ندارم :biggrin1: لطفا بنده رو راهنمايي كنيد . مديران اين بخش اين يه اسپم نيست و كاملا راست است اگه باور نمي كنيد از كاربر homy_xbox بپرسيد.:biggrin1:

دوستان توی مرحله 7 اونجائیکه میریم تو منطقه بدون جاذبه:دی. یه چیزی تو مایه ها کره هست که هی باید برم روش یه چیزی بزارم. تا میرم یه چیزی(چه قدر چیز نوشتم) که دور این کره میچرخه میاد نصفم میکنه. چه کنم؟

ویرایش:
دوستان بهترین راه کشتن leviathan همونا که تو دیوار چسبیدن چیه؟
اول مرحله 8 دوتا هست تمام مهماتم تمام کردم برای این 2تا:mad:

آخرین ویرایش:
دوستان توی مرحله 7 اونجائیکه میریم تو منطقه بدون جاذبه:دی. یه چیزی تو مایه ها کره هست که هی باید برم روش یه چیزی بزارم. تا میرم یه چیزی(چه قدر چیز نوشتم) که دور این کره میچرخه میاد نصفم میکنه. چه کنم؟
تو صفحات قبل هزار بار گفته شده برای اینکه سریعتر جواب بگیرید 3-2 صفحه قبل رو نگاه کنید بعد سوال کنید.

دوستان بهترین راه کشتن leviathan همونا که تو دیوار چسبیدن چیه؟
اول مرحله 8 دوتا هست تمام مهماتم تمام کردم برای این 2تا
دوست عزیز الکی مهمات اسلحه های مختلف خودتون رو برای این جونور هدر ندید!
من اسم اسلحه ها را متاسفانه الان به خاطر ندارم ولی بهترین وسیله برای کشتن این جونور، اون اسلحه ایه که تیغه های دایره ای پرت میکنه.
شما باید سریعا بهش نزدیک بشین و با پرت کردن تیغه ها و کنترل اونها ابتدا دست های متعددی که داره رو قطع کنین. بعد دوباره با همون اسلحه تمام دل و روده اش رو بریزین بیرون:دی (از بریدن گردن هم میشه استفاده کرد!)
فقط باید این کارا رو خیلی سریع انجام بدین.
در ضمن در مورد سوال قبلیتون هم من چند صفحه پیش مفصل راجع بهش توضیح دادم.

آقا علیرضا منظورتون کدوم اسلحه هست؟
من این 4تا اسلحه رو دارم.
Plasma Cutter
Pulse Rifle
Line Gun
Force Gun
کدومشه؟ فکر کنم منظورتون Ripper باشه. برا من توی Store همه اسلحه ها خاموشن یعنی قابل خرید نیستن در صورتیکه 25000تومن:دی پول دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or