بله منظورم همون Ripper هست.آقا علیرضا منظورتون کدوم اسلحه هست؟
من این 4تا اسلحه رو دارم.
Plasma Cutter
Pulse Rifle
Line Gun
Force Gun
کدومشه؟ فکر کنم منظورتون Ripper باشه. برا من توی Store همه اسلحه ها خاموشن یعنی قابل خرید نیستن در صورتیکه 25000تومن پول دارم
سلام من چپتر 3 رو تمومش کردم خواستم برم توی چپتر چهارم ارور تمیز کردن دیسک رو گرفت فکر کنم دیسک خراب باشه درسته ؟
با سلام با پيدا كردن يه تعداد كارت دربازي ميشه در فروشگاه لباس ايزاك رو تغيير داد. اما من چند تا لباس فوق العاده دارم (scorpian,elite,astro,tank,...) كه اين اخريه (تانك سوييت) همون لباس سفيدس با نقش و نگاري عجيب روي اون كه خسارت نکرومورف و ساير باس هاي بازي رو تا 60 درصد پايين مياره . در پايان من اين لباس ها و ساير چيز هاي ديگه بازي رو از لايو خريداري كرده ام. با تشكر :biggrin1:سلام
لباس ایزاک چطوری عوض میشه من تو یکی از تزیلر هاش دیدم که لباس سفید داره!
سلام دوستان
1= من تو بازی ان جائی که باید روی یک نصفه کره بریم و یه بطری را پر کنیم موندم ( که حلقها روی کره در حال حرکتند ) . البته تو بازی گفته که باید 4 تا از این توربینها رو اول اهسته کرده و شلیک کنیم ولی بابا من 2 تا رو بیشتر گیر نمیارم میخواسنم ببینم که اون 2 تای دیگه کجان:confused:
2= بعد چه ایتمی رو باید ارتقاع بدیم که سلامتی ایزن ( همون لولهای ابی که پشت لباس هست )
بیشتر شود ( برای من فعلا 4 تا هست )
با تشکر
شما بايد بپري روي اون كره و بري اون طرفش كه اكسيژن نداره. (مواظب ميله ها باش) دو تا ديگش اونجاست.
شما بايد بپري روي اون كره و بري اون طرفش كه اكسيژن نداره. (مواظب ميله ها باش) دو تا ديگش اونجاست.
با power node میشه زیادش کرد. لباس هم تاثیر میزاره
----------
آقا تو مرحله 10 یه جا هست که میره تو یه اتاقی بعد یه چیزیو فعال میکنه و یه خانومه میگه Test firing Shuttle یا یه چی تو این مایه ها. بعد اون موجوده میاد که نمی میره. باید چیکار کنم؟ کمک می طلبم![]()
غول نیست. زیاد بزرگ نیست میمیره باز زنده میشهغولش چه شکلی هست ؟؟؟؟