Dead Space

آقا علیرضا منظورتون کدوم اسلحه هست؟
من این 4تا اسلحه رو دارم.
Plasma Cutter
Pulse Rifle
Line Gun
Force Gun
کدومشه؟ فکر کنم منظورتون Ripper باشه. برا من توی Store همه اسلحه ها خاموشن یعنی قابل خرید نیستن در صورتیکه 25000تومن پول دارم
بله منظورم همون Ripper هست.
اینی هم که شما میگین خاموشه به خاطر اینه که Inventory شما پر هست و نمیتونین اسلحه جدید بخرین و البته بیشتر از 4 اسلحه هم همزمان نمیشه همراه داشت (با Force gun عوضش کن، اون زیاد به کارت نمیاد!)
لازم به ذکره که قویترین اسلحه هم همون Line gun هست ولی به دلیل کم بودن Ammo برای این جونور استفاده نشه بهتره و به اندازه همون ripper هم خوب جواب نمیده (اگه بدونین کجاهای بدن جونور رو ببُرین)
البته باید اسلحه رو آپگرید هم کرده باشین تا بهتر جواب بده.

شرکت استخراج معدن"کانکاردنس" ارتباط رادیویی با یکی از بزرگ ترین سفینه های خود"ایشیمورا"را از دست داده است.ایزاک کلارک به همراه افراد تیمش به یک ما موریت عادی فرستاده میشوند تا سیم ارتباطی را تعمیر کنند.زمانی که انها به داخل سفینه وارد میشوند هیچ اثری از علایم حیات در ان نمیبینند و کاملا مشخص است که اتفاقی وحشتناک افتاده است. به زودی مشخص میشود که تمام خدمه ی سفینه یه هیولای ترسناکی به نام"نکرومورف"تبدیل شده اند.

ایزاک از همان لحظه از بقیه افراد تیم جدا می افتد ومجبور استتا اخر نفس برای نجات زندگی خود ایستادگی کند.ایزاک در ابتدا از ابزار های بسیار ساده ای مانند جوش پلاسما به عنوان اسلحه استفاده میکند.بر خلاف بازی های معمول این سبک که یک ضربه تاثیر گذار شلیک کردن بر سر دشمن است. شما باید باکمک تکه تکه کردن اعضای بدن نکرومرف ها آن ها را نابود کنید. نکرومرف ها ها بسیار هوشمند هستند و تا اخرین لحظه ایستادگی میکنند. حتی با قطع کردن سر ان ها
به هیچ عنوان نمیتوانید ازمردن ان ها مطمئن شوید.در چندین نقطه با غول های
نکرومرفی بر خورد میکنید. اما این غول ها تعدادشان بسیار کم است وهیچ خلاقیت در طراحی ظاهر ان ها وجود ندارد.جالب ترین نکته بازی این است که صفحه کاملا خالی از مشخصه های معمول مانند خط سلامت و تعداد تیرو....
است.میزان سلامت در پشت لباس ایزاک او قرار دارد و تعداد نیرو های خود
اسلحه اعلام میشود .

همه چیز در محیطی کاملا سینمایی طراحی شده است.برای دیدن نقشه به ماموریت
ها و تمام اطلاعات دیگر یک صفحه ی سه بعدی بر جسته در مقابل شما قراردارد. به طور کلی با استفاده از این روش هیچ گاه از فضای بازی خارج نمیشوید وتمام فعالیت های خود را باید به صورت هم زمان انجام دهید.استفاده از این تکنیک باعث به وجود آمدن صحنه های واقعی و باور نکردنی میشود.

هدف اصلی شما فرار کردن از سفینه ی ایشیمورا در طول داستان با ماموریت هایی سرو کار داریدکه کاملا به یک دیگر ارتباط دارند وبرای هدف نهایی شما
برنامه ریزی شده اند.

به غیر از اسلحه هایی که در اختیار دارید دو قدرت دارید که همیشه به کار شما می آید .با استفاده از stasis میتوانید سرعت اشیا را کند کرده وبا kinesis میتوانید اشیا را بلند و پرتاب کنید.

بازی dead space یک عنوان تاثیر گذار بر سبک بازی های تخیلی وترسناک است .داستان خوب وصحنه های ترسناک وگرافیک فوق العاده و طراحی صدای خوب باعث شده تا این بازی نسبت به بازی های دیگر این سبک متفاوت باشد.

سلام

لباس ایزاک چطوری عوض میشه من تو یکی از تزیلر هاش دیدم که لباس سفید داره!
با سلام با پيدا كردن يه تعداد كارت دربازي ميشه در فروشگاه لباس ايزاك رو تغيير داد. اما من چند تا لباس فوق العاده دارم (scorpian,elite,astro,tank,...) كه اين اخريه (تانك سوييت) همون لباس سفيدس با نقش و نگاري عجيب روي اون كه خسارت نکرومورف و ساير باس هاي بازي رو تا 60 درصد پايين مياره . در پايان من اين لباس ها و ساير چيز هاي ديگه بازي رو از لايو خريداري كرده ام. با تشكر :biggrin1:

سلام دوستان

1= من تو بازی ان جائی که باید روی یک نصفه کره بریم و یه بطری را پر کنیم موندم ( که حلقها روی کره در حال حرکتند ) . البته تو بازی گفته که باید 4 تا از این توربینها رو اول اهسته کرده و شلیک کنیم ولی بابا من 2 تا رو بیشتر گیر نمیارم میخواسنم ببینم که اون 2 تای دیگه کجان:confused:

2= بعد چه ایتمی رو باید ارتقاع بدیم که سلامتی ایزن ( همون لولهای ابی که پشت لباس هست )
بیشتر شود ( برای من فعلا 4 تا هست )

با تشکر

سلام دوستان

1= من تو بازی ان جائی که باید روی یک نصفه کره بریم و یه بطری را پر کنیم موندم ( که حلقها روی کره در حال حرکتند ) . البته تو بازی گفته که باید 4 تا از این توربینها رو اول اهسته کرده و شلیک کنیم ولی بابا من 2 تا رو بیشتر گیر نمیارم میخواسنم ببینم که اون 2 تای دیگه کجان:confused:

2= بعد چه ایتمی رو باید ارتقاع بدیم که سلامتی ایزن ( همون لولهای ابی که پشت لباس هست )

با تشکر
شما بايد بپري روي اون كره و بري اون طرفش كه اكسيژن نداره. (مواظب ميله ها باش) دو تا ديگش اونجاست.

شما بايد بپري روي اون كره و بري اون طرفش كه اكسيژن نداره. (مواظب ميله ها باش) دو تا ديگش اونجاست.

ممنون دوست عزیز میشه بگی که بعد چه ایتمی رو باید ارتقاع بدیم که سلامتی ایزن ( همون لولهای ابی که پشت لباس هست )

با تشکر

ممنون دوست عزیز میشه بگی که بعد چه ایتمی:confused: رو باید ارتقاع بدیم که سلامتی ایزن ( همون لولهای ابی که پشت لباس هست )

با تشکر

با power node میشه زیادش کرد. لباس هم تاثیر میزاره
----------
آقا تو مرحله 10 یه جا هست که میره تو یه اتاقی بعد یه چیزیو فعال میکنه و یه خانومه میگه Test firing Shuttle یا یه چی تو این مایه ها. بعد اون موجوده میاد که نمی میره. باید چیکار کنم؟ کمک می طلبم:دی

با power node میشه زیادش کرد. لباس هم تاثیر میزاره
----------
آقا تو مرحله 10 یه جا هست که میره تو یه اتاقی بعد یه چیزیو فعال میکنه و یه خانومه میگه Test firing Shuttle یا یه چی تو این مایه ها. بعد اون موجوده میاد که نمی میره. باید چیکار کنم؟ کمک می طلبم:دی

غولش چه شکلی هست ؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or