aliahmadi2
کاربر سایت
از LB استفاده میکنی که سرعتت زیاد شه؟
اینجا اصلا جای سختی نیست که بخوای بمیری منم واسه همین چیزی یادم نمیاد :
از LB استفاده میکنی که سرعتت زیاد شه؟
آقایون یکی جواب بده که اگه مشکل از دی وی دی دومه برم پسش بدم.
برای نصب dvd2 باید چیکار کرد؟
همون وسط بازی خودش میگه نصبش کنید یا همون اول که دیسک 1 رو نصب کردم 2 رو هم نصب کنم؟
من موقعی که دیسک دو رو میذارم و توی صفحه اول داشبورد x رو میزنم تو دیتیل نمیره و دوباره برمیگرده صفحه اول داشبود. بنظرتون مشکل از دی وی دی دومه؟
عزیز یه بار بازیو دیلیت کن بعد دوباره نصب کن احتمالا درست میشهآقا از اولم رفتم بازم نشد ....
جان من چپتر دو رو برو بعدش به من بگو باید چکار کنم :d
برای نصب dvd2 باید چیکار کرد؟
همون وسط بازی خودش میگه نصبش کنید یا همون اول که دیسک 1 رو نصب کردم 2 رو هم نصب کنم؟
من موقعی که دیسک دو رو میذارم و توی صفحه اول داشبورد x رو میزنم تو دیتیل نمیره و دوباره برمیگرده صفحه اول داشبود. بنظرتون مشکل از دی وی دی دومه؟
دوستان من تو چپتر 12 گير كردم همونجا كه به وسيله قفسه ميري پايين بعدش يسري چيز مثل چشم هستن رو ديوارها نميدونم چطور از بينشون ببرم!يكيشون رو شانسي از بين بردم يسري موجود اسكلت مانند ريختن سرم كه اونا رو هم كشتم:dخواهشا يكي توضيح بده چطور اون چشم هاي رو ديوار رو از بين ببرم؟
بايد ازون اسلحه كه بازي بهت داده استفاده كني.بعد خودش يك چراغ داره كه چشمك ميزنه نزديك چشم مورد نظر :dكه بشي چشمكش تند تر ميشه.بعد اون چشم رو بزن بعد دوباره ميريزن سرت فكر كنم سه بار اين كارو تكرار ميكني بعدم تمومدوستان من تو چپتر 12 گير كردم همونجا كه به وسيله قفسه ميري پايين بعدش يسري چيز مثل چشم هستن رو ديوارها نميدونم چطور از بينشون ببرم!يكيشون رو شانسي از بين بردم يسري موجود اسكلت مانند ريختن سرم كه اونا رو هم كشتم:dخواهشا يكي توضيح بده چطور اون چشم هاي رو ديوار رو از بين ببرم؟
خوب نبايد به طرف همشون شليك كني.نگاه كن رو اسلحت يك چراغ داره كه چشمك ميزنه نزديك بعضي از چشم ها كه ميشي چشمك اون چراغ رو اسلحت شديد ميشه بايد همون چشم رو بزنيهر چقد با اون اسلحه جديده به طرف اون چشما شليك ميكنم چيزيشون نميشه!تو هر چشم يه نقطه ي كوچيك نارنجي رنگ وجود داره كه من بهشون شليك ميكنم ولي انگار نه انگار!لطفا كامل و دقيق راهنماييم كنيد ممنون ميشم.