Fallen-Angel
کاربر سایت
وای نه چی میگی شما؟ تو شماره یکش که برا نامزدش نیکول رفت تو ایشیمورا که فکر کنم نیکول هم خودکشی کرده بود. الی که اصلاً از وسطای شماره 2 میاد. البته امیدوارم اشتباه نگفته باشم.شما دو شماره اولو بازي نكردي؟
تو شماره اول كلا ايزاك براي الي رفت كله ايشيمورا رو زير رو كرد
من هر 3 تا نسخه رو بازی کردم.
==========
بچه ها یه خبر خوب. منم بازیو تموم کردم. یعنی دیشب تا صبح داشتم بازی میکردم :d یکی دو تا سوال داشتم. اول اینکه همراه این شماره، فیلمی انیمه ای چیزی نیومده؟ چون همزمان با شماره های قبلی دو تا هم فیلم انیمه اومد که خیلی جالب بود.
دوم اینکه الان که آیزاک صداش آخر بازی اومد یعنی بازم بازی ادامه داره؟ بعد سفیدی موهای آیزاک به خاطر برف بود یا مثلاً پیر شده بود
راستی من از این روشن کردن ژنراتورها خیلی خوشم میومد. خیلی باحال بودن نه؟
اما شما هم قبول دارید دیگه اون حس قبلی را نداشت؟ که توی فضا گم شده باشی. به نظر من شماره یک از همه بهتر بود.
---------- نوشته در 11:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:12 PM ارسال شده بود ----------
نه بابا. من که همش تند تند میمردم. مخصوصاً این دشمنای جدیدش که تبر دستشون بودن خیلی سخت بودن. خاک بر سرا کمرشونم قطع میکردی بازم میدویدن دنبالت. من که نصف بازی را همش در حال فرار بودم :dبازی نصبت به نسخه قبل خیلی راحت تر شده و بیشتر روی بخش سینمایی بازی کار شده و همین بازی رو خیلی خطی کردی حق با شماست
آخرین ویرایش: