Dead Space 3 | Xbox 360

شما دو شماره اولو بازي نكردي؟
تو شماره اول كلا ايزاك براي الي رفت كله ايشيمورا رو زير رو كرد
وای نه چی میگی شما؟ تو شماره یکش که برا نامزدش نیکول رفت تو ایشیمورا که فکر کنم نیکول هم خودکشی کرده بود. الی که اصلاً از وسطای شماره 2 میاد. البته امیدوارم اشتباه نگفته باشم.
من هر 3 تا نسخه رو بازی کردم.
==========
بچه ها یه خبر خوب. منم بازیو تموم کردم. یعنی دیشب تا صبح داشتم بازی میکردم :d یکی دو تا سوال داشتم. اول اینکه همراه این شماره، فیلمی انیمه ای چیزی نیومده؟ چون همزمان با شماره های قبلی دو تا هم فیلم انیمه اومد که خیلی جالب بود.
دوم اینکه الان که آیزاک صداش آخر بازی اومد یعنی بازم بازی ادامه داره؟ بعد سفیدی موهای آیزاک به خاطر برف بود یا مثلاً پیر شده بود :-/
راستی من از این روشن کردن ژنراتورها خیلی خوشم میومد. خیلی باحال بودن نه؟
اما شما هم قبول دارید دیگه اون حس قبلی را نداشت؟ که توی فضا گم شده باشی. به نظر من شماره یک از همه بهتر بود.

---------- نوشته در 11:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:12 PM ارسال شده بود ----------

بازی نصبت به نسخه قبل خیلی راحت تر شده و بیشتر روی بخش سینمایی بازی کار شده و همین بازی رو خیلی خطی کردی حق با شماست
نه بابا. من که همش تند تند میمردم. مخصوصاً این دشمنای جدیدش که تبر دستشون بودن خیلی سخت بودن. خاک بر سرا کمرشونم قطع میکردی بازم میدویدن دنبالت. من که نصف بازی را همش در حال فرار بودم :d

آخرین ویرایش:
وای نه. چی میگی شما. تو شماره یکش که برا نامزدش رفت تو ایشیمورا. برا نیکول که فکر کنم نیکول هم خودکشی کرده بود. الی که اصلاً از وسطای شماره 2 میاد. البته امیدوارم اشتباه نگفته باشم.
==========
بچه ها یه خبر خوب. منم بازیو تموم کردم. یعنی دیشب تا صبح داشتم بازی میکردم :d یکی دو تا سوال داشتم. اول اینکه همراه این شماره، فیلمی انیمه ای چیزی نیومده؟ چون همزمان با شماره های قبلی دو تا هم فیلم انیمه اومد که خیلی جالب بود.
دوم اینکه الان که آیزاک صداش آخر بازی اومد یعنی بازم بازی ادامه داره؟ بعد سفیدی موهای آیزاک به خاطر برف بود یا مثلاً پیر شده بود :-/
راستی من از این روشن کردن ژنراتورها خیلی خوشم میومد. خیلی باحال بودن نه؟
اما شما هم قبول دارید دیگه اون حس قبلی را نداشت؟ که توی فضا گم شده باشی. به نظر من شماره یک از همه بهتر بود.

---------- نوشته در 11:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:12 PM ارسال شده بود ----------

نه بابا. من که همش تند تند میمردم. مخصوصاً این دشمنای جدیدش که تبر دستشون بودن خیلی سخت بودن. خاک بر سرا کمرشونم قطع میکردی بازم میدویدن دنبالت. من که نصف بازی را همش در حال فرار بودم :d

درباره ی شماره اول اشتباه نمیکنید الی از قسمت دوم اضافه شد.

همراه این نسخه یه کامیک اومده به اسم Dead Space: Liberation که داستان کارور رو بیان میکنه

درباره ی شماره اول اشتباه نمیکنید الی از قسمت دوم اضافه شد.

همراه این نسخه یه کامیک اومده به اسم Dead Space: Liberation که داستان کارور رو بیان میکنه
منظورتون کامیک استریپه؟ فکر کنم کلاً سری dead space کامیک استریپ داشته باشه اینطور نیست :-/ کارور هم همون پسره بود که نصفه صورتش زخمی بود. من از اونم خوشم میومد. خیلی با وفا بود. تا آخر کنار آیزاک ایستاد.
ولی فکر کنم اون جدی جدی پرت شد پایین :(

آخرین ویرایش:
منظورتون کامیک استریپه؟ فکر کنم کلاً سری dead space کامیک استریپ داشته باشه اینطور نیست :-/ کارور هم همون پسره بود که نصفه صورتش زخمی بود. من از اونم خوشم میومد. خیلی با وفا بود. تا آخر کنار آیزاک ایستاد. ولی فکر کنم اون جدی جدی پرت شد پایین :(

کتاب مصور:dاره چندتا کتاب مصور داره.
کارور همونه و البته پسر هم نبود,زن و بچه داشته:d .توی کامیک درباره ی مرگ زن و بچش توضیح میده.هرچند اگه کو اپ بازی کنین یه چیزایی میگه.
جان هرکی دوست دارین از اسپولیر استفاده کنین من بیچاره وقت نکردم بازی کنم و گذاشتم برا موقعه ای که از رو ارامش بازی کنم:(

آخه انیمه های قبلی قشنگ داستان را توضیح میدادند که قبل از بازی چه اتفاقاتی افتاده بود. مثلاً تو شماره یک توضیح میده اصلاً چه اتفاقی برای ایشیمورا افتاده بود و یا تو شماره دو توضیح میداد که چی شد اصلاً آیزارک افتاد تیمارستان. اما اینجا بدون هیچ مقدمه ای بازی را از خونه آیزاک شروع میکردیم بدون اینکه بدونیم این وسط چه اتفاقاتی افتاد :-/

وای نه چی میگی شما؟ تو شماره یکش که برا نامزدش نیکول رفت تو ایشیمورا که فکر کنم نیکول هم خودکشی کرده بود. الی که اصلاً از وسطای شماره 2 میاد. البته امیدوارم اشتباه نگفته باشم.
من هر 3 تا نسخه رو بازی کردم.
اره شما راست ميگين به كل نيكول فراموش كرده بودم.:d

آخه انیمه های قبلی قشنگ داستان را توضیح میدادند که قبل از بازی چه اتفاقاتی افتاده بود. مثلاً تو شماره یک توضیح میده اصلاً چه اتفاقی برای ایشیمورا افتاده بود و یا تو شماره دو توضیح میداد که چی شد اصلاً آیزارک افتاد تیمارستان. اما اینجا بدون هیچ مقدمه ای بازی را از خونه آیزاک شروع میکردیم بدون اینکه بدونیم این وسط چه اتفاقاتی افتاد :-/

اره توی این یکی هم میگه کارور کیه>:d<

من acid bath رو گیر اوردم فقط موقعی که میخوای رو اسلحه بزاریش اصلا اسمش رو نمینویسه که بدونم درست گذاشتم یا نه؟
کجا اسمش رو نوشته؟
ممنون

مثل اینکه داستان ما با ایزاک تموم نشدنیه اون از اخر قسمت 3 بازی که صداش اومد و اینم از اخر محتوای قابل دانلود بازی (awakening ) که نشون میده بازی بازم ادامه داره. جدا دیگه خیلی دارن داستان بازی رو کش میدن.

مثل اینکه داستان ما با ایزاک تموم نشدنیه اون از اخر قسمت 3 بازی که صداش اومد و اینم از اخر محتوای قابل دانلود بازی (awakening ) که نشون میده بازی بازم ادامه داره. جدا دیگه خیلی دارن داستان بازی رو کش میدن.
اون که معلوم بود آیزاک رو نمیکشن. من مطمئن بودم اما منظورتون از
محتوای قابل دانلود بازی (awakening )
چیه :-/ یعنی براش یه dlc اومده؟

ای بابا من اصلاً با این dlc ها مشکل دارم. خوب میمیرن همه را یه جا بدن بیرون :d
این 800 پوینت همون اچیومنت هاییه که از بازی ها میگیریم؟ یعنی نباید پول داد؟ میشه با اونا خرید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or