Dead Space 3 | Xbox 360

من اوایل بازی گیر کردم ، شاید باگ باشه
همون جایی که برا اولین بار باطری بزرگ رو میزاریم سره جاش
بعد یه مسیر نسبتا طولانی رو طی میکنیم و از نردبان میریم پایین
بعد میرسیم یه یه قسمت که جلومون فضای بی وزنی وجود داره ، چند تا پره بزرگ هواکش هم از دور معلومه
باید چیکار کنم
جلو تر او اون نمیره
http://www.uploadtak.com/images/h279_441093000.jpg
دقيق يادم نيست
ولي فكر كنم بايد اونجا ls بزني تا از زمين بلند شي بعد بري جلو.

یکی یه راهنمایی به ما بده :

این عنکبوته تو آخره چپتره 11 اعصابه منو خورد کرده . پنج شش بار امتحان کردم ولی بازم نمیمیره . شاخک هاش رو میزنم ولی اون چیزایی که از دهنش میاد بیرون را نمیشه زد چون سریع میبره تو . فقط باید یک بار اون سه تا چیزی که از دهنش میاد بیرون را زد ؟

یکی یه راهنمایی به ما بده :

این عنکبوته تو آخره چپتره 11 اعصابه منو خورد کرده . پنج شش بار امتحان کردم ولی بازم نمیمیره . شاخک هاش رو میزنم ولی اون چیزایی که از دهنش میاد بیرون را نمیشه زد چون سریع میبره تو . فقط باید یک بار اون سه تا چیزی که از دهنش میاد بیرون را زد ؟
باید اون سه تا چیزی که از دهنش میان بیرون رو هرسه تاشونو بزنین بعد خودش میره:d

بالاخره بازی تموم شد
اخرش کوتاه بود!نمیدونم چرا اینطوری تمومش کردن!
در کل بازیه زیبایی بود ولی میتونست پایان بهتری داشته باش

یه دشمنی هست که از ژنراتور خارج میشه هرچی بهش شلیک می کنم نمی میره و دوباره زنده میشه و اعضای بدن خودش را دوباره ترمیم می کنه و به سمت من حمله می کنه آیا برای کشتن این جوونور قلق خاصی هست ؟

یه دشمنی هست که از ژنراتور خارج میشه هرچی بهش شلیک می کنم نمی میره و دوباره زنده میشه و اعضای بدن خودش را دوباره ترمیم می کنه و به سمت من حمله می کنه آیا برای کشتن این جوونور قلق خاصی هست ؟

فکر کنم هر من موندم بازی رو تموم کنم به دلیل دیسک خراب،،،راستی دوستان میخواهم قسمت خون وزره لباس ایزاک رو اپگرید کنم میگه need proives ubgrade برای هر قسمت به ترتیب 3 تا قسمت هست هرچی میزنم همین پیغامو میده حتی میخواهم به ترتیب بزنم همینو میده چیکارکنم؟؟؟؟؟؟ حتی اون قطعات لازمه را به اندازه کافی دارم

دوست عزیز قابل کشتن نیست باید فرار کنی تو قسمتهای قبلی هم بود

دوستان 30 دقیقه از بازی رو رفتم.فوق العادس!!:-o
گرافیک بازی که حرف نداره و تکسچرها بسیار با کیفیت هستن!
گیم پلی بازی هم که پر از اکشن و هیجان هست اونم تو 30 دیقه که من بازی کردم!
صدا و موزیک بسیار زیبای بازی هم که نیاز به تعریف نداره خودتون اشراف دارید:d
من که همون حس دو نسخه قبل رو پیدا کردم و این حس رو خیلی دوس دارم>:d

دوستان کمک
بهد از این که دختر سیاهه از بالابر میوفته پایین باید با عنکبوته دوباره مبارزه کرد.سه تا شاخکایی که از دهنش میاد بیرونو زدمشون ولی نمیمیره و یه چیز قرمزی زیر گردنش میاد اونم خیلی زدم بازم نمرد:|کمک

سلام
من یه جای بازی موندم که اگه میشه لطف کنید و راهنماییم کنید
من الان تو اون قسمتی هستم که دوستم منو با یه آسانسور مانند که شبیه قفسم هست می فرسته پایین,و اون پایینم یه چیزایی هستن که رو دیوارن و یه جورایی شبیه چشم می مونن و شلیکم که می کنی بهشون هیچ اتفاقی نمی یوفته.
میشه لطف کنید و بگید تو این قسمت چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟

سلام
من یه جای بازی موندم که اگه میشه لطف کنید و راهنماییم کنید
من الان تو اون قسمتی هستم که دوستم منو با یه آسانسور مانند که شبیه قفسم هست می فرسته پایین,و اون پایینم یه چیزایی هستن که رو دیوارن و یه جورایی شبیه چشم می مونن و شلیکم که می کنی بهشون هیچ اتفاقی نمی یوفته.
میشه لطف کنید و بگید تو این قسمت چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟
اون چشما سه تا سه تا با همن باید به ترتیب بزنی فکر کنم اول باید از سمت راست بری چشمارو بزنی بعد بقیه رو هم میشه زد

---------- نوشته در 12:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:52 PM ارسال شده بود ----------

دوستان کمک
بهد از این که دختر سیاهه از بالابر میوفته پایین باید با عنکبوته دوباره مبارزه کرد.سه تا شاخکایی که از دهنش میاد بیرونو زدمشون ولی نمیمیره و یه چیز قرمزی زیر گردنش میاد اونم خیلی زدم بازم نمرد:|کمک
ممنون از راهنماییتون خودم پیدا کردم:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or