eili4
کاربر سایت
دوستان یه توضیح راجب این ساختن اسلحه میدین و اینکه تا آخره بازی هیچ اسلحه دیگه ای نمیده فقط باید خودمون بسازیم؟
لطفا یکی کمک کنه بگه این هشت پاست انکبوته چیه تو چپتر 9 چطوری باید از بین بردش
دوستان یه توضیح راجب این ساختن اسلحه میدین و اینکه تا آخره بازی هیچ اسلحه دیگه ای نمیده فقط باید خودمون بسازیم؟
منم اینجا گیر کردم ، اگه میشه یکی راهنمایی کنه :
چپتر یازدم اونجا که اون عنکبوت برای بار دوم میاد بیرون . من هر چی تیر و جون داشتم هدر دادم و میزنمش ولی نمیمیره . هم اون شاخ هایی که از پشتش میاد بیرون میزنم هم اون چیزایی که از دهنش در میاد ولی نمیمیره .
دقیقا کجاش را باید زد و چجوری ؟
ممنون
دوستان کمک کنید که باز گیر کردم
دوستان اول چپتر 15 اونجایی که اون تیکه گوشت های یخ زده رو جمع آوری کردین و باید بترتیبشون کنید توی اون محفظه چجوری باید بترتیب کنم ؟
نشونه ی خاصی داره ؟ چون گوشت های یخ زده اش هم زیاده بالای 10 15 تاس فکر کنم ؟
ممنون میشم دقیق راهنمایی کنید
عزیز جان این پازل دیگه چیزی نداره که توش گیر کردین !
قطعه ی اول و اخر ثابت هست
بنابراین شما شروع بدن رو دارید (سر) و انتهای بدن (پا)
خیلی راحت دونه دونه نگاه کنید ببینید کدوم یکی از قطعه ها با قطعه ی اول (سر ) هماهنگه
اون رو بذار و به همین تربیت قطعه ی بعدی رو با دو قطعه ی اول که مَچ شده هماهنگ کن الی اخر دیگه ! :closedeyes:
به تیکه های بریده شده انتهای هر تیکه گوشت دقیق نگاه کنید تیکه مشابهش دقیقا روی یک تیکه گوشت دیگه هست اون دو تا رو جاشون رو عوض کنید بزارید کنار هم و همه رو که بچینین آخرش همه بهم میچسبه و اسکن میشهسلام به همه گی من چپتر 15 بازی گیر کردم همون اول چپتر یکی راهنمایی کنه
---------- نوشته در 04:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:04 PM ارسال شده بود ----------
منم دقیق اینجا گیر کردم کسی هست جواب ما رو بده ؟؟
مگه همه اینجا رو رد نکردید یکی راهنمایی کنه
---------- نوشته در 04:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:45 PM ارسال شده بود ----------
منم اینجا گیر کردم یکی راهنمایی کنه
---------- نوشته در 04:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:45 PM ارسال شده بود ----------
منم اینجا گیر کردم کسی هست راهنمایی کنه ؟؟ سخت ترین مرحله بازی اینجاست