بله مربوطه.دوستان من نسخه یک رو تقریباً تموم کرده بودم میخوام بدونم با هم در ارتباط هستن ؟ یعنی الان 3 به 2 مربوطه ؟
کمک فوری می خوام دوستان
سلام دوستان
من چپتر 9 گیر کردم اونجا که تو برف و اینا داری راه میری و بعد یک عنکبوت غول آسا میاد سراغت
اولا که خیلی وحشی هست و هی حمله میکنه که نمیشه از دستش در رفت !!! راهکاری دارید؟
دوما 3 تا ( نمیدونم پا هست نیش هست یا شاخک هست ) داره که زرد هستن باید بزنی رو هوا ... من اونا رو میزنم اما باز از دهنش در میاد جاش
جونم کم میارم برای مبارزه با این ... آیا راهی داره کشتنش ؟
ممنون
بازی رو روی هارد بریز ببین نصب میشهای بابا برای من تو مرحله 2 فریز میکنه
اون رباط ها رو بی خیال!سلام
توی مرحله برفی
بعد از سقوط
جایی که میری دنبال دوستات بگردی
یه جا میرسی 2تا ربات بهت میده که باید یه چیزی رو پیدا کنن
هیچ راهی هم واسه جلو رفتن دیگه نیست
ربات ها رو هم هرجا میزارم چیزی پیدا نمیکنن!
باید چیکار کرد اونجا؟
78.36% | Overall Rank: 3854 Xbox 360 Rank: 456 2013 Games Rank: 19 2013 Xbox 360 Rank: 3 Score based on 38 reviews |
کمک مجدد می خوامبله مربوطه.
اونجا یکی از اون موتور برق ها هست که باید با Kinesis بچرخونی و روشنش کنی.
وقتی روشن کردی نزدیکش یه جایی هست که نور سبز میفته. عنکبوت رو بکشون اونجا تا 2تا نیزه که طناب بهشون وصله به طرفش پرتاب بشه و بره تو بدنش. بعد باید یه اهرمی رو بکشی (یا بچرخونی، دقیق یادم نیست) که طناب ها از 2طرف کشیده بشه و یارو نفله بشه.
اون رباط ها رو بی خیال!
اون ها برای پیدا کردن امتیاز و پول و Credit و... هستن!
آنالوگ سمت راست (RS) رو نگه دار مسیر رو نشون بده!
--------------------------------------
من چقدر گفتم این در حد نسخ قبلی نیست کسی باور نکرد
78.36% Overall Rank: 3854
Xbox 360 Rank: 456
2013 Games Rank: 19
2013 Xbox 360 Rank: 3
Score based on 38 reviews
پ.ن: درست که خودم اصلا متا رو قبول ندارم ولی برای بازی هایی که غول نیستن واقعا خوبه!
مثلا در مورد هیلو، آنچارتد، GTA و... اصلا در حد *** هم نباید حسابش کرد ولی بقیه رو...
سلام. من عضو جدید هستم. منم این بازیو شماره یک و دوش رو انجام دادم. اما میگن شماره 3ش دیگه ترسناک نیست. به نظر شما بخرمش یا نه؟