Dead Space 3 | Xbox 360

کمک فوری می خوام دوستان
اون شاخکارو که زدی
از دهنش که سه تا دیگه برای مدت خیلی کمی در میاره
وقتی سه تا از دهنش در اومد سریع statis (زمان اهسته) کن و بزنشون
2 3 بار که این کارو بکنی اکی میشه

دوستان من نسخه یک رو تقریباً تموم کرده بودم میخوام بدونم با هم در ارتباط هستن ؟ یعنی الان 3 به 2 مربوطه ؟
بله مربوطه.
کمک فوری می خوام دوستان
سلام دوستان
من چپتر 9 گیر کردم اونجا که تو برف و اینا داری راه میری و بعد یک عنکبوت غول آسا میاد سراغت
اولا که خیلی وحشی هست و هی حمله میکنه که نمیشه از دستش در رفت !!! راهکاری دارید؟
دوما 3 تا ( نمیدونم پا هست نیش هست یا شاخک هست ) داره که زرد هستن باید بزنی رو هوا ... من اونا رو میزنم اما باز از دهنش در میاد جاش
جونم کم میارم برای مبارزه با این ... آیا راهی داره کشتنش ؟
ممنون
اونجا یکی از اون موتور برق ها هست که باید با Kinesis بچرخونی و روشنش کنی.
وقتی روشن کردی نزدیکش یه جایی هست که نور سبز میفته. عنکبوت رو بکشون اونجا تا 2تا نیزه که طناب بهشون وصله به طرفش پرتاب بشه و بره تو بدنش. بعد باید یه اهرمی رو بکشی (یا بچرخونی، دقیق یادم نیست) که طناب ها از 2طرف کشیده بشه و یارو نفله بشه.

دوستان جدی چرا بنظرتون این بازی اصلا ترسناک نیست خیلی اکشن هست فقط !!! اصلا اون حس سری اول رو نداره
بنده خدا ها سعی شونم کردن ترسناک بشه ها اما اصلا نشده...
اما از نظر داستان پردازی و تنوع مراحل و گرافیک خیلی خیلی خوب طراحی شده
طراحی اسلحه هم چیز جالبیه اما یکی بیاد قشنگ توضیح بده چجوری اسلحه بدرد بخور سر هم کنیم؟

شنیدم تو سری بعدی قرار ایزاک رو مزدوج کنن با الی :)) خدایی اگر با این ازدواج نکنه دیوانه بوده این همه با بدبختی دنبالش رفته

---------- نوشته در 08:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:08 PM ارسال شده بود ----------

ای بابا برای من تو مرحله 2 فریز میکنه :((
بازی رو روی هارد بریز ببین نصب میشه

سلام
توی مرحله برفی
بعد از سقوط
جایی که میری دنبال دوستات بگردی
یه جا میرسی 2تا ربات بهت میده که باید یه چیزی رو پیدا کنن
هیچ راهی هم واسه جلو رفتن دیگه نیست
ربات ها رو هم هرجا میزارم چیزی پیدا نمیکنن!
باید چیکار کرد اونجا؟

سلام
توی مرحله برفی
بعد از سقوط
جایی که میری دنبال دوستات بگردی
یه جا میرسی 2تا ربات بهت میده که باید یه چیزی رو پیدا کنن
هیچ راهی هم واسه جلو رفتن دیگه نیست
ربات ها رو هم هرجا میزارم چیزی پیدا نمیکنن!
باید چیکار کرد اونجا؟
اون رباط ها رو بی خیال!
اون ها برای پیدا کردن امتیاز و پول و Credit و... هستن!
آنالوگ سمت راست (RS) رو نگه دار مسیر رو نشون بده!
--------------------------------------
من چقدر گفتم این در حد نسخ قبلی نیست کسی باور نکرد:دی
78.36%
Overall Rank: 3854
Xbox 360 Rank: 456
2013 Games Rank: 19
2013 Xbox 360 Rank: 3
Score based on 38 reviews

پ.ن: درست که خودم اصلا متا رو قبول ندارم ولی برای بازی هایی که غول نیستن واقعا خوبه!
مثلا در مورد هیلو، آنچارتد، GTA و... اصلا در حد *** هم نباید حسابش کرد ولی بقیه رو...:دی

بله مربوطه.

اونجا یکی از اون موتور برق ها هست که باید با Kinesis بچرخونی و روشنش کنی.
وقتی روشن کردی نزدیکش یه جایی هست که نور سبز میفته. عنکبوت رو بکشون اونجا تا 2تا نیزه که طناب بهشون وصله به طرفش پرتاب بشه و بره تو بدنش. بعد باید یه اهرمی رو بکشی (یا بچرخونی، دقیق یادم نیست) که طناب ها از 2طرف کشیده بشه و یارو نفله بشه.
کمک مجدد می خوام
آقا زمین و زمان رو گشتم اما اونجا موتور برق پیدا نکردم
ببینید در این چپتر 9 جای این عنکبوته یک آسانسور شکسته هست که افتاده پایین دقیق بهم آدرس این موتور برق رو بدید ببینم کجاست که من نمی تونم ببینم بعد 30 بار رفتن این قسمت !!!

ممنون

آخرین ویرایش:
اون رباط ها رو بی خیال!
اون ها برای پیدا کردن امتیاز و پول و Credit و... هستن!
آنالوگ سمت راست (RS) رو نگه دار مسیر رو نشون بده!
--------------------------------------
من چقدر گفتم این در حد نسخ قبلی نیست کسی باور نکرد:دی
78.36%Overall Rank: 3854
Xbox 360 Rank: 456
2013 Games Rank: 19
2013 Xbox 360 Rank: 3
Score based on 38 reviews

پ.ن: درست که خودم اصلا متا رو قبول ندارم ولی برای بازی هایی که غول نیستن واقعا خوبه!
مثلا در مورد هیلو، آنچارتد، GTA و... اصلا در حد *** هم نباید حسابش کرد ولی بقیه رو...:دی

من همچنان سر حرفم هستم بازی بسیار خوش ساخته و راه نسخه های قبلی رو رفته:d

آقا تو کپچر 7 که میگه باید یه قسمت از موتور رو از یکی از ایستگاهای فضایی پیدا کنید من دقیقا نمی دونم دنبال چی باید بگردم و جای دقیقش کجاست.

بازی خوبه ولی انگار داری شماره ی 2 رو بازی میکنی خیلی زود تکراری میشه مخصوصا که ترس توی بازی معنا نداره...شماره قبلی با هدفون یا سینمای خانگی بازی میکردی حسابی میترسوندت ولی این قسمتش.....

دوستان کمک فوری می خوام

دوستان اونجایی که در چپتر 11 میرسیم به یک موتور برق که 4 تا چرخ دنده داره و باید بچرخونیم
من اول موتور رو که روشن میکنم مینویسه 10% و چرخ های 1 و 2 و 3 و 4 رو که میچرخونم تا 30% هم میرسه اما باز برمیگرده روی %10 !!! و اگر سریع هم نچرخونی چرخها قرمز میشه و موتور خاموش میشه باید بری دوباره از اول روشنش کنی
اینجا باید چیکار کنم که به 100% برسه موتور؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or