احتمال سکته تو این بازی 99.99 درصد هستشبازی امروز به دستم رسید.فعلا بازی نکردم تا همه بخوابن :d
میخوام ساعت 12 شب به بعد بشینم بازی کنم.هدفونم میزارم تو گوشم:d
اگه خوبی بدی دید حلالم کنید:d
هوشیار باش،115 رو اماده کن نکنه خدایی نکرده .... چیزیت بشه
احتمال سکته تو این بازی 99.99 درصد هستشبازی امروز به دستم رسید.فعلا بازی نکردم تا همه بخوابن :d
میخوام ساعت 12 شب به بعد بشینم بازی کنم.هدفونم میزارم تو گوشم:d
اگه خوبی بدی دید حلالم کنید:d
سلام بر همه
آقا تو طرون شما چی مدلیش اومده؟ تو شهر ما فقط پال هست و می گن فعلا از فری و جی خبری نیست.
ولی خودمونیما. این فروشنده ها هم خوب ما رو پیچوندن. تا دو سال پیش بازار همیشه از بازی جی پر بود اما حالا پال رو موده. البته می دونم بازی هنوز رسما نیومده.
باید به همه حق دادمن آخر نفهمیدم که چرا بعضیا میگن بازی ترسناک نیست......................
.
.
وقتی که توی سکوت مطلق و خاموشی و با هدفون بازی میکنی و ترس همه وجودت رو فرا میگیره و کاملا حس تنها بودن در یک سفینه به آدم دست میده و به هیچ وجه نمیتونی چیزی رو پیش بینی کنی با اون شوک های بازی که ضربان قلب آدم رو به اوج میرسونه که تا چند لحظه ترجیح میدی بازی نکنی به این چی میگن؟؟؟؟؟؟؟
پس ترسیدن یعنی چی؟
نمیدونم یا من خیلی ترسو هستم یا شما بازی رو با دوستاتون ساعت 12 ظهر با صدای کم بازی میکنید....
داداش من درسته عصر یا شب بازی میکنم ولی هدفون نمیزاریم . چراغ هم فقط چراغ اتاقم خاموشه . ولی همچون سکته ای میزنم که نگو و نپرسمن آخر نفهمیدم که چرا بعضیا میگن بازی ترسناک نیست......................
.
.
وقتی که توی سکوت مطلق و خاموشی و با هدفون بازی میکنی و ترس همه وجودت رو فرا میگیره و کاملا حس تنها بودن در یک سفینه به آدم دست میده و به هیچ وجه نمیتونی چیزی رو پیش بینی کنی با اون شوک های بازی که ضربان قلب آدم رو به اوج میرسونه که تا چند لحظه ترجیح میدی بازی نکنی به این چی میگن؟؟؟؟؟؟؟
پس ترسیدن یعنی چی؟
نمیدونم یا من خیلی ترسو هستم یا شما بازی رو با دوستاتون ساعت 12 ظهر با صدای کم بازی میکنید....
وای ایشالا قراره به زودی بازی دستم برسه چه شود
دوستان دویدن آیزاک نسبت به نسخه ی اول پیشرفت داشته؟