bayern_vahid
Loyal Member
دوستان کسی بازی کرده ؟هر که بازی کرده یه حال و هوایی ازش بگه ارضا بشیم تا به دستمون برسه
دوست عزیز شما از لینک زیر میتونین تا حدودی با داستان شماره قبل و حال و هواب بازی آشنا بشینسلام
سه نفر لطف کنه بیاد داستان بازی قبلی رو بطور خلاصه بگه چی شد
ممنون میشم
من بازی قبل رو بازی نکردم. فکر کنم خیلی خوب بشه اگه بدونیم تو قسمت قبل چی شد و الان از کجا شوع میشه.
تو شماره قبل من فقط اولشو دیدم که رفتیم تو یه ایستگاه فضایی که در اثر حمه یه سری جونور همه کشته شده بودنئ=د و تعدادی از افراد سفینه خودمون هم همون اول میمیرن. از اینجا به بعدشو که تقریبا میشه کل بازی رو ندیدم
مرسی
چه ضدحالیاول از همه اینکه دوستانی که شماره قبل را بازی نکردن و یا داستان بازی یادشون رفته میتونن در همان ابتدای بازی برن به قسمت انچه گذشت و داستان قبلی را بفهمن و یادآوری بشه براشون ( که با گذشت حدود 3 سال از نسخه قبل خیلی خیلی این حرکت لازم و جا بودش)
من هميشه با نمره هايي كه به شماره ي قبليش دادن مخالف بودم به نظرم اون نمره ها رو بايد به اين شمارش بدن يا حتي بيشترشو بدن
in new game menu go to previous on Dead Space or sth like thatاین قسمت انچه گذشت کدوم منو هستش !؟.
in game press start and in first section ( A/V setting ) turn subtitle onضمنiا ً زیرنویس بازی رو چجوری میشه فعال کرد !؟
دقیقا واقعا این یکش بود که من میخواهم 2شم بگیرم.
در حق 1 خیلی نامردی کردن.