Dead Space 2, Xbox 360 Thread

فقط لازم دیدم یک مساله ای رو بگم ...

بازی اول فوق العاده ترسناک بود جوری که به جرات 50% ترس بازی تو صداگذاری و اینا بود ... جوری که شب قلبم تند تند میزد و کم مونده بود با مغز بیام رو زمین (من کلا دووم نیاوردم و بیخیالش شدم :d) اگه میخواین راحت تر بازی کنید سینمای خانگی رو کلا ببندین و از اسپیکر اونم با صدای کم استفاده کنید در غیر این صورت واقعا وحشت|ترس|اضطراب شدید رو حس می کنید !!!

اینو جدی میگم بازی واسه بیماران قلبی (:d) و مخصوصا اگه برادر یا خواهر کوچک دارین واقعا مضر و تاثیر گذاره روی ذهنشون ... حتما حتما دور از چشمشون بازی کنید .

البته مواظب باشین خودتون سکته نکنید :d

بازی اول فوق العاده ترسناک بود جوری که به جرات 50% ترس بازی تو صداگذاری و اینا بود ... جوری که شب قلبم تند تند میزد و کم مونده بود با مغز بیام رو زمین (من کلا دووم نیاوردم و بیخیالش شدم :d) اگه میخواین راحت تر بازی کنید سینمای خانگی رو کلا ببندین و از اسپیکر اونم با صدای کم استفاده کنید در غیر این صورت واقعا وحشت|ترس|اضطراب شدید رو حس می کنید !!!

اینو جدی میگم بازی واسه بیماران قلبی (:d) و مخصوصا اگه برادر یا خواهر کوچک دارین واقعا مضر و تاثیر گذاره روی ذهنشون ... حتما حتما دور از چشمشون بازی کنید .

من هم با حرفهات موافقم .
هرچند فعلا فقط دمو رو بازی کردم ولی معلومه بعضی جاهاش واقعا خیلی خوفناکه >:)8-x8-x:devil::evil1:
و قسمتی که میری و شهر از پشت شیشه معلومه و احساس کنی که واقعا تنهایی یه جورهایی ادم رو ترس میگیره

داداش کجای کاری:-s......من با هدفون بازی ميکنم که به نوبه خودش جوری شکنجه به حساب مياد:-s:-s:-s>:)>:).....

مسئله اینجاست داش کوچیکه ی من اصلاً این بازی رو ترسناک نمیدونه!:d
به نظر خودم بازی یه هیجان بالایی داره که همین هیجان زیاد باعث به وجود آمدن یه حس دلهره و ترس میشه!
البته این چیزی که گفتم برای نسخه ی اول بازی بود، نسخه ی دوم بازی رو امروز فردا استارتش رو میزنم ببینم چطوریاست!

ميگم شما چه جوري اين بازي هاي ترسناك رو ميكنيد راه حل خاصي داره زياد آدم نترسه؟

من تو آلان ويك هم ميام بيرون (ميترسم):d

دوستان واقعا ترسناكه ....
من كه وسط همون چپتر 1 اومدم بيرون :d
يه سوال در مورد چپتر 1
كي يكم اسلحه و تير مي ده ؟!؟؟؟

:d
اول بازی یه اسلحه خالی میده که میتونی با استفاده از نیروی
پرتاب کردن اجسام (برای از بین بردن دشمنا) تا زمانی که به تیر برسی استفاده کنی.

برو بچ مگه بازی اومده؟؟؟تو کرجم اومده؟این سی دی فروشه به من گفت فردا میارم
دیگه صبر ندارم!

تو فردیس من دیروز صبح اوردم.

ميگم شما چه جوري اين بازي هاي ترسناك رو ميكنيد راه حل خاصي داره زياد آدم نترسه؟

من تو آلان ويك هم ميام بيرون (ميترسم):d
میتونی گوشاتو بگیری یا میتونی چشمات رو ببندی یا میتونی هر دو کار با هم انجام بدی یا تلویزیون رو خاموش کنی یا به جای dead space 2 بشینی منچ بازی کنی :d

د.سته عزیز به دل نگیر هدف شوخی بود #:-s

امروز بازی را گرفتم .

در یک کلام باید بگم فوق العاده بود ، البته حدود نیم ساعت فقط بازی کردم ولی تو همین مدت کم کحسور گرافیک و گیم پلی و جو عالی بازی شدم .
پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید .

بازی امروز به دستم رسید.فعلا بازی نکردم تا همه بخوابن :d
میخوام ساعت 12 شب به بعد بشینم بازی کنم.هدفونم میزارم تو گوشم:d
اگه خوبی بدی دید حلالم کنید:d

بازی امروز به دستم رسید.فعلا بازی نکردم تا همه بخوابن :d
میخوام ساعت 12 شب به بعد بشینم بازی کنم.هدفونم میزارم تو گوشم:d
اگه خوبی بدی دید حلالم کنید:d

حلالت نمی کنم :d
تا یه ps3 نخری حلالت نمی کنم:p
برگفته از فیلم بی اثر ماندگار حلالم کن:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or