soltanmasoud
کاربر سایت
امروز بازی رو گرفتم Disk 1 که کامل کپی شد ولی Disk 2 تا 33% می ره بعد ارور می ده ، نظر شما چیست ؟ ناقصه ؟:d (الان که چپتر 2ام)
برا من دیسک 2 تو 35 درصد ارور میده

امروز بازی رو گرفتم Disk 1 که کامل کپی شد ولی Disk 2 تا 33% می ره بعد ارور می ده ، نظر شما چیست ؟ ناقصه ؟:d (الان که چپتر 2ام)

دوستان نسبت به شماره 1 ترسناک تر شده؟
کلا تغییر اساسی چی بوده نسبت به نسخه قبل؟
اگه تو review سایت ها هست اینکه نوشته 16 چپتر که هیچ. ولی اکه خودت تموم کردی و گفتی. باید بگم ...یدی تو کل گیم . اسپویل کردی شدیداینجور که تو چندتا سایت نوشته بودن یه 16 چپتری هست!
یعنی 4 تا از قسمت قبلم بیشتر.
كسي نبود ؟!؟؟؟؟دوستان ، منم همين مشكل بالا رو دارم ،
مي شه يكي يه ليستي از اسلحه ها بده ، چون پول كم است و اسلحه كمتر .........
اون بچه ها تو کتاب دانته اومده(غسل داده نشده بودند)همین کارگردان بازی هم برای این او بچه ها رو گذاشته بوديه سري بچه بودن كه چنگك دستشون بود حالا درسته به اين سبك نبود كلا بازيش به اين خشونت نبود كه بخواي تيكه تيكه بكني در جفتشون بد هستن مخصوصا دليلي كه توي بازي دانته اينفرنو سازننده ها اوردن كه بچه ها توي جهنم چي كار مي كنن از اون مسخره تر بود

اگه تو review سایت ها هست اینکه نوشته 16 چپتر که هیچ. ولی اکه خودت تموم کردی و گفتی. باید بگم ...یدی تو کل گیم . اسپویل کردی شدید
میشه منبع بدی لطفا
دوستان لطفا كمك كنند:
توي چپتر 4 زماني كه وارد كليسا ميشم و از طريق اسانسور به بالا راه پيدا ميكنم وارد يه اتاقي ميشم كه يك شيشه روبرومه كه اگر بشكونمش به بيرون كشيده ميشم...ولي اين راه اصلي نيست.بايد وارد يه دري بشم كه هيچ مدله باز نميشه و اصلا علامتي براي باز كردن روي در ظاهر نميشه!راه حل چيه؟؟
اون بچه ها تو کتاب دانته اومده(غسل داده نشده بودند)همین کارگردان بازی هم برای این او بچه ها رو گذاشته بود![]()
)
قربون شما . ما مخلصیم . نه داداش پ.خ اینا نکن هیچی رو بزار بازی تازگی داشته باشه . من تا حالا یه تریلر هم از این بازی ندیدمبعید میدونم مشکلی داشته باشه.
اگه ایمیج بگیری 2باره رایت کنی با سرعت پایین درست میشه.
ممنون از حسن نظرت!
نه خیر بنده تا چپتر 7 (دیسک 2 ) بیشتر نرفتم.
مطمئن شدم با پایان داستان برات پ.خ میکنم.:d
دوستان این مشکلی که تو disk2 بازی هست چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مال منم رو 49% نصبش گیر میکنه و ارور اینکه دیسک کثیفه و تمیزش کنید رو میده!!!
مال بعضی از دوستانم که اشاره کردن توی نصب دیسک 2 ارور میداد!
مشکل چیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
ماله من که هيچ مشکلی نداشت ...
در ضمن تو چاپتر 6 گير کردم...
آقايون تو چاپتر 6 يه جا گير کردم.....
بعد از اونجا ها که حال و هوای زمستان داره از يه در ميايم تو و وارد يه جای گرد ميشيم که 2 طبقه داره .همون طبقه که ما هستيم چند تا اهرم داره کار ميکنه و طبقه پايين يه چيز گرد هست که تند ميچرخه و ميشه با قدرتمون ارومش کنيم........اينجا کلاً بايد چی کار کرد؟...(وقتی راهنما رو ميزنی فقط اون خطش ميره به سمته بالا)