Dead Rising 3 در Database استیم

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
Steam Database بار دیگر عرضه‌ی یک بازی دیگر برای PC را لو داده است! این‌دفعه این عنوان متعلق به Dead Rising 3 می‌باشد. در صورت وارد شدن به لینک آن در Steamdb.info شاهد لوگوی DR3 در بالای صفحه و احتمالا دو تستر که در حال حاضر در بازی می‌باشند، هستیم.
E3 نزدیک است و احتمال دارد شاهد تایید رسمی آن از طرف ماکروسافت و کپکام باشیم.

لینک بازی در Steamdb.info:

Walking · AppID: 265550 · Steam Database

لینک لوگو:

5ceb6870a685e3ec406d76d2a0bd783fa768823c.jpg

http://media.steampowered.com/steam.../5ceb6870a685e3ec406d76d2a0bd783fa768823c.jpg

دوست گرامی؛ اولا من DS رو روی PS3 بازی می کنم. چون اون تاپیک شلوغ بود اونجا پست دادم که زودتر به جواب برسم
مورد دومم بنده علاوه بر لینوکس ویندوز هم دارم که فقط و فقط برای بازی هایی که فقط برای ویندوزن ازش استفاده می کنم. بتلفیلد هم نسخه هک شدش فقط برای ویندوزه.

ضمنا حوصله شما برای تجسس در پست های من قابل تحسینه
اولا شما چیزی جز دروغ نمی گید
بعدش برا اثبات حرفتون یه عکس از مانیتورت که نام کاربری هم در کنارش نوشته شده باشه رو کاغذ بدید تا من دیگه حرف نزنم!!!!

بلی بلی البته
حتی TLOU و UC رو هم اول رو ویندوز تست می کنن بعد میدن بیرون
گمان کنم عکسی از ND گویای همه چیز باشه البته خواستم در مورد چند تا از LD Server ها بگم که علمتون کفاف نمی داد :d حال اگر به تصویری زیر دقت کنید نوار تسک بار ویندوز رو خواهید دید.
ND_Thelastofus.jpg

یکی از تابلوترین اتفاق های ممکن بود، سر Deep Down هم همین میاد!
DD با همکاری studio Japan سونی ساخته میشه اینطور که میگن. دراین صورت قطعاً انحصاریه.
(گرچه بود و نبودش به حال کسی فرق نمیکنه مخصوصا ما با این نت قشنگمون).

گمان کنم عکسی از ND گویای همه چیز باشه البته خواستم در مورد چند تا از LD Server ها بگم که علمتون کفاف نمی داد :d حال اگر به تصویری زیر دقت کنید نوار تسک بار ویندوز رو خواهید دید.
ND_Thelastofus.jpg

بچه های ND هم چه مجسمه های هنری میزارن کنار مانیتورشون !!! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or