Dead Rising 3 در Database استیم

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
Steam Database بار دیگر عرضه‌ی یک بازی دیگر برای PC را لو داده است! این‌دفعه این عنوان متعلق به Dead Rising 3 می‌باشد. در صورت وارد شدن به لینک آن در Steamdb.info شاهد لوگوی DR3 در بالای صفحه و احتمالا دو تستر که در حال حاضر در بازی می‌باشند، هستیم.
E3 نزدیک است و احتمال دارد شاهد تایید رسمی آن از طرف ماکروسافت و کپکام باشیم.

لینک بازی در Steamdb.info:

Walking · AppID: 265550 · Steam Database

لینک لوگو:

5ceb6870a685e3ec406d76d2a0bd783fa768823c.jpg

http://media.steampowered.com/steam.../5ceb6870a685e3ec406d76d2a0bd783fa768823c.jpg

محض اطلاع شما دوستان و کسای دیگه که هی AW رو بهونه قرار میدن و میگن QB هم به سرنوشت همون دچار میشه بگم که AW توی E3 2006 هم برای Xbox 360 معرفی شد و هم برای ویندوز که بعد گفتن انحصاری 360 هست که باز بعد یک سال برای ویندوزم منتشر شد!

درکل من نمیفهم چرا تاپیک موضوعش بازی X هست بعد یهو پای Y و Z هم میاد وسط:-/
باهات موافقم که وقتی موضوع سر X هست نباید به Z و Y بکشه!

اما AW که میگی اول واسه PC و X360 معرفی شد! اوکی! از آخر واسه PC اومد!
Deadrising 3 از همون اول قرار بود انحصاری کنسول X1 بمونه ولی دیدیم تایید شد!

مایکروسافت ویندوز رو داره ایکس باکس رو هم داره در نتیجه هیچکس نمیتونه پیشبینی کنه مایکروسافت میخواد واسه کدوم پلتفورم عنوان انحصاریشو نگه داره! :)
دوتاش مال مایکروسافته و اگه بحث انحصار باشه نه ALAN WAKE نه DR3 هیچ کدوم از انحصارش در نیومدن چون ویندوز هم مال مایکرو ـه!

باهات موافقم که وقتی موضوع سر X هست نباید به Z و Y بکشه!

اما AW که میگی اول واسه PC و X360 معرفی شد! اوکی! از آخر واسه PC اومد!
Deadrising 3 از همون اول قرار بود انحصاری کنسول X1 بمونه ولی دیدیم تایید شد!

مایکروسافت ویندوز رو داره ایکس باکس رو هم داره در نتیجه هیچکس نمیتونه پیشبینی کنه مایکروسافت میخواد واسه کدوم پلتفورم عنوان انحصاریشو نگه داره! :)
دوتاش مال مایکروسافته و اگه بحث انحصار باشه نه ALAN WAKE نه DR3 هیچ کدوم از انحصارش در نیومدن چون ویندوز هم مال مایکرو ـه!
آخه بدبختی قراری تو کار نبوده که مثلا" بیای بگی اره مایکرو گفته عمرا" این بازی منتشر بشه برای PC و بعد ببینیم بازی یهو منتشر شده اول کار بازی به عنوان یه بازی انحصاری کلید خورد و کسی اطمینان خاطر نداد که بازی انحصاری بمونه و از این حرفا چون هم بازی سیستم سلری نیست برای X1 هم این که فن بیس سریش مختص X1 نیست و رو PC هم فروش داره و طرفدارای مختلف خودش رو داره با عرضه ی بازی برای PC مطمئنن لطمه ای به فروش کنسول نمیخوره و هزارتا مورد دیگه ، بازی فروشش رو رو کنسول کرده حالا برای سود بیشتر اومدن با یه تیر دو نشون زدن هم از این طریق فروششون رو افزایش می دن و به سوددهی میرسن و از طرف دیگه به وعدشون عمل کردن و PC رو هم ول نکردن ولی بازیایی مثل GeoW یا هیلو اینطور نیست فن بیس اصلیش رو کنسوله و سیستم سلر حساب میشه برای X1 و یکی از تبلیغات اصلی X1 به شمار میرن برای جذب خریدار و مخاطب بیشتر یعنی انتشارش برای پلتفرم PC کمترین ممکن حالت و به یقین صفر هست یعنی یه سری عناوین مشخص هدفشون مشخصه و احتیاج به بحث ندارن!

در کل من فکر میکنم این حرفی که فیل اسپنسر در مورد PC Gaming زد و گفتش که حمایت میکنن از این پلتفرم یه بخشی از کنفرانس رو بگیره!

دوستان مایکرو فن, یه درخواستی ازتون دارم و اونم اینه که هر سونی فنی رو به ما نچسبونید. همونطور که تو جبهه شما کاربر غیر منطق پیدا میشه تو جبهه ما هم پیدا میشه دیگه!
توصیه میکنم زیاد سر خودتون رو با نقل‌قول کردن پستاشون درد نیارید!

در ضمن باید این نکته رو هم یاد اور شد که این کار می تواند باعث جذب افراد بیشتری به سمت وان بشه چون احتمالا شماره 4 این بازی هم عرضه میشه و تو انحصار میمونه . مثل شماره های اول هیلو و گیرز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or