Dead Rising 2 | Xbox360

ممنون
یعنی جلو تر توی مرحله های اصلی بازی؟

اگر خواستم یک اعتبار به شما بدم یعنی چی ؟:|اگر منظورتون زیر اسم کاربریتونه زدم اون رو
زیز جایی که عکس کنسول های هر شخص زده سه تا ایکون هست.وسطی که عکس مدال هستش بزن.بعد موضوع اعتبار بزن.بعد دادن اعتبار بزن.

• Like
Reactions: гадюка
به نظر من اگه این بازی هرچی 5 تا 6 را درو کرد زیاد تعجب نکنید یه بازی کاملا معمولیه
گرافیکشم اصلا در حد عناوین 2010 نیست
کپکام هر روز بدتر از دیروز
استدیو blue castle ساختتش!
بازیش که قشنگه چرا گیر الکی میدی؟گرافیکش عالیه!نزدیک به 7000تا زامبی تو یه صفحه بدون حتی 1افت فریم!!افکتاشم توپه!
من به بازی 9از 10 میدم(دوست دارم:دی ولی جدی دلیل برای این امتیازم دارم کاری هم ندارم کسی از بازی خوشش اومد یا نه>:))

استدیو blue castle ساختتش!
بازیش که قشنگه چرا گیر الکی میدی؟گرافیکش عالیه!نزدیک به 7000تا زامبی تو یه صفحه بدون حتی 1افت فریم!!افکتاشم توپه!
من به بازی 9از 10 میدم(دوست دارم:دی ولی جدی دلیل برای این امتیازم دارم کاری هم ندارم کسی از بازی خوشش اومد یا نه>:))
آقا افت فریم داره!!!!!!!! گرافیکشم چنگی به دل نمی زنه.........

امروز بازی رو گرفتم و دیگه حوصله ندارم برم طرفش..:(

من تا پیدا کردن زامبرکس دوم رفتم و نتونستم پیداش کنم تا این که راهنمایی دوستمون رو دیدم... (ممنون)

اگه گیم پلیش جذاب تر میشه بگین که از دست ندمش:-s

گرافيك خوب- افت فريم داره- گيم پلي الافي زياد داره-تنوع وسايل بالا-حركات combo بسيار كم-شباهت زياد به نسخه ي قبلي-

اين كل توضيح بازي هست در كل اگه شماره قبلي خستتون نكرده و كشتن 72 ساعت زامبي بدون هيچ تنوعي يا تاثير داستاني خستتون نمي كنه توصيه مي شه در غير اين صورت بازي زياد تو راهه مي تونيد بيخيالش بشيد

یک ماموریت هستش فرعی فکر کنم lost باشه

یک زنه هستش روی یک کیوسک توی اون پارکه هر کاریش میکنم نمیاتش پایین اون قسمتی هستم که موتر آزاد میشه چیکار کنم بیاتش پایین میگه باید بری دنبال یک نفر دنبال کی یا دنبال چی ؟ ولی فکر کنم منظورش یک شخصه ؟؟؟!!1

• Like
Reactions: гадюка

یک زنه هستش روی یک کیوسک توی اون پارکه هر کاریش میکنم نمیاتش پایین اون قسمتی هستم که موتر آزاد میشه چیکار کنم بیاتش پایین میگه باید بری دنبال یک نفر دنبال کی یا دنبال چی ؟ ولی فکر کنم منظورش یک شخصه ؟؟؟!!1
برو پشت همون کیوسکه که زنه بالاشه.بعدشم دکمه A رو بزن برو بالا باهاش حرف بزن.اون موتورم برای اینه که با طرف همون موتوریه مبازه کنی.در مورد اعتبار دادنم که دوستمون xbox360&ps3 توضیح داد.b-);)

وقتي با زنه صحبت كني بهت ميگه تا شوهرم رو پيدا نكني نميام. اگر مسير سمت چپ رو ادامه بدي يك مردي رو ميبيني كه داره با شاتگان زامبي ها رو ميكشه. اون رو با خودت همراه كن و بيارش پيشه زنش.;)

• Like
Reactions: Steven

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or