Dead Rising 2 | Xbox360

میگم چه فایده ای داره بازی رو هارد می ریزم؟
اخه ی بازی هایی رو که رو هارد میریزم رو باید با خود اون سی دی از رو هارد بازی کنیم.
اگر میشه بگید چه طوری می شه بازی هارو با هارد (بدون سی دی) بازی کنم ممنون میشم.
البته میدونم جاش اینجا نیست.
ببخشید ولی لطفا کمک کنید.[-o<[-o<[-o<

اصلا نمیشه که بدونه dvd خوده اون بازی بازی کنی .....بازی از روی هارد اجرا شه خیلی بهتر هست دیگه زیاد dvd در گیر نیست اگه بدونه dvd میشد بازی کرد کسی دیگه بازی نمی خرید همه از اینترنت دانلود میکردند میدادند به هم دیگه

فقط یه راه داره البته به جز مرحله آخر :d
وقتی یک مقدار از خط سلامتی غولاخر ها کم شد سریع از محل دور بشی و به نزدیک ترین سرویس بهداشتی رفته و .... :d
بعد دوباره برگردی و حال طرف رو بگیری :d
البته باید وقت هم داشته باشید :-"
برای مرحله آخر به روش زیر عمل کنید
برای مرحله آخر چون من به TK زامبرکس دادم " به شما توصیه می کنم ندید !!! :d " مرحله آخر شد با TK و امکان هیچگونه save هم نداشتم در ضمن تمام اسلحه ها هم گرفت به همین خاطر اگه level پایین داشته باشید به شدت با مشکل مواجه میشد برای کشتنش هم باید بر روی یکی از سکو های کناری رفته و لوله آب را برداشته و حالشو بگیرید:d
مثلا من الان تو اون مرحله ای هستم که با خبرنگاره تو باشگاه قرار داریم که می خواد منبعش رو معرفی کنه،اونجایی که غولش دو تا زنه هستن که در قفله کاری نمیشه کرد برادر!:|

مثلا من الان تو اون مرحله ای هستم که با خبرنگاره تو باشگاه قرار داریم که می خواد منبعش رو معرفی کنه،اونجایی که غولش دو تا زنه هستن که در قفله کاری نمیشه کرد برادر!:|

اتفاقا اون واقعا اسونه !
فقط کافیه شاتگان برداری ( که همونجا هست ) و همه ی تیرهارو به به یکی بزنی که بمیره و خواهرش خود کشی میکنه ! :)) :))

میگم چه فایده ای داره بازی رو هارد می ریزم؟
اخه ی بازی هایی رو که رو هارد میریزم رو باید با خود اون سی دی از رو هارد بازی کنیم.
اگر میشه بگید چه طوری می شه بازی هارو با هارد (بدون سی دی) بازی کنم ممنون میشم.
البته میدونم جاش اینجا نیست.
ببخشید ولی لطفا کمک کنید.[-o<[-o<[-o<
فایدش اینه که هر بازی رو می خوای تموم کنی dvd ram کنسولت سرویس نمیشه :|

بابا بعضی از باس هاش خیلی سخته ...اون پسره که اسکیت داره و کلاه یه عرسک تو کلش هست و 2 تا اسلحه داره که آتیش میزنه چه جوری به درک بفرستمش ؟؟؟؟

بابا بعضی از باس هاش خیلی سخته ...اون پسره که اسکیت داره و کلاه یه عرسک تو کلش هست و 2 تا اسلحه داره که آتیش میزنه چه جوری به درک بفرستمش ؟؟؟؟

همونجا یک مغازه است . اونجا برو یه تفنگ اب پاش بردار . بعد که بهش اب بپاشی دیگه تا چند ثانیه تفنگش کار نمیکنه . به همین سادگی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or