Dead Rising 2 | Xbox360

ای خدا آخه این چه بازی ایه که همش از اینجا باید بری اونجا حالم داره به هم می خوره،یکی بگه case 2-1 بعد همونجایی خبرنگاره میاد safe house دیگه باید چه کرد!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!

ای خدا آخه این چه بازی ایه که همش از اینجا باید بری اونجا حالم داره به هم می خوره،یکی بگه case 2-1 بعد همونجایی خبرنگاره میاد safe house دیگه باید چه کرد!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
با سلام...
هیچ کاری نباید بکنی فقط بچرخ تا از توی Safe house پیجت کنن(کلا ماموریتای اصلیش باید صبر کنی تا یهت خبر بدن)...موفق باشی

راهنمای کامل بازی همراه با عکس و انگلیسی.انگلیسیش به دردت نمیخوره عکسارو نگاه کنی حله:
http://guides.gamepressure.com/deadrising2/guide.asp?ID=9976

اين
Ending A
Ending B
Ending C
Ending D
Ending F
Ending F (alternative)
Ending S
جه جوري بيش مياد؟
يه بار بازي رو تمام كردم

من دقیقا نمیدونم ولی !
مثلا اگه به katty ( املاش درسته ؟! )زامبرکس ندی بقیه ی کارها رو انجام بدی شاید بهت B بده شاید ! یا اگه برعکس به katy زامبرکس بدی و بقیه کارها رو انجام ندی شاید D بده !
اگر هم هیچ کاری نکنی و 70 ساعت تموم بشه (!) 100% بهت D میده !
در ضمن من دو بار اخر بازی رو تموم کردم 1 بار A گرفتم و 1 بار S میخوای بگم چه فرقی با هم دارن ؟!

من موندم چرا بعضب ها میکند سرگرم کننده نیست بابا خیلی هال میده من همش بازی میکنم بازم یه وسیله جدید توش پیدا میکنم لباس های جدید ......بخصوص ترکیب کردن اسلحه ها که حرف نداره و گشتنه این زامبی ها ....

تنها ایراد بازی این boss fight هاش هست . همه سری هستند ولی کارکتر اصلی این حلزون میمونه این دیگه چه وضعی هست و سیستم سیو بازی هم رو اعصاب هست

دیگه دارم دیوونه میشه هنوز case2-1 ام آخه چقر صبر کنم؟!!!!!!
ماموریت های جانبیش رو معلوم نیست چطوریه باید انجام داد!میری رو مکان مشخص شده یه چیز بهت می گن دیگه معلوم نیست باید چه کرد!!!فکر کنم این بازی برای اونایی که انگلیسیشون خوبه بدرد بخوره!#:-s

دیگه دارم دیوونه میشه هنوز case2-1 ام آخه چقر صبر کنم؟!!!!!!
ماموریت های جانبیش رو معلوم نیست چطوریه باید انجام داد!میری رو مکان مشخص شده یه چیز بهت می گن دیگه معلوم نیست باید چه کرد!!!فکر کنم این بازی برای اونایی که انگلیسیشون خوبه بدرد بخوره!#:-s
شما اگه اسکورت ها منظورت هست باید زامبیهای دور و اطراف رو بکشی تا باهات بیان بیرون و باید ببرینشون سیف هوس

کلا این بازی خیلی رو اعصاب می ره.از سیستم سیو افتضاحش گرفته تا حرکات حلزونی مانند چاک و اینکه در تمام جهات محدودیت داری(زمان - سلاح - سلامتی - سیو- .....)و همین نکات منفی تمام خوبی های بازی را از بین برده.
من دیشب از دست این بازی آنقدر اعصابم بهم ریخت که شیشه دکور اطاقم را شکستم.(پک بازی و دیسک را پرت کردم توی شیشه)این جوری شده بودم )x)x:((:((!

کلا این بازی خیلی رو اعصاب می ره.از سیستم سیو افتضاحش گرفته تا حرکات حلزونی مانند چاک و اینکه در تمام جهات محدودیت داری(زمان - سلاح - سلامتی - سیو- .....)و همین نکات منفی تمام خوبی های بازی را از بین برده.
من دیشب از دست این بازی آنقدر اعصابم بهم ریخت که شیشه دکور اطاقم را شکستم.(پک بازی و دیسک را پرت کردم توی شیشه)این جوری شده بودم )x)x:((:((!

کاملا درسته ! ولی شما چرا شیشه میشکونی ؟
اونا فروختن و دارن پولاشون رو میشمرن شما اینجا داری خودت رو عصبی میکنی !؟
من که وقتی دیدم اینطوریه کاملا بیخیالش شدم (مثل شما ولی با شدت خیلی کمتر:d)!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or