Dead Rising 2 | Xbox360

این زامبرکس به چه دردی میخوره؟
دارو برای خوب کردن دخترش که 24 ساعت یکبار باید بهش بدی
من از شماره اول خوشم نیومد ولی از این شماره بیشتر خوشم اومده البته به خوش اومدنه من نیست!!
اما افکت خوبی که اضافه شده depth of field هست که تاثیر خوبی رو داشته(این افکت مکان ها دورتر رو تارمیکنه و کیفیت اجسام نزدیک زیادتر میشه)اما بازی در بعضی صحنه ها افت فریم داره.موقع تیراندازی هم یکجا نمی ایسته.

من یکم بازی کردم و به عنوان کسی که شماره اول رو بازی نکرده بودم و شناختی از بازی نداشتم، خیلی خیلی خوشم اومد! اتفاقا سیستم سیو بازی خیلی خیلی باعث جذابتر شدنش شده. فعلا مشکل خاصی ندیدم تو بازی که به تجربه ی بازی صدمه بزنه.
فکر نمیکردم پروندن کله ی زامبی ها با چوب بیس بال وقتی که موزیک آروم فروشگاه داره پخش میشه اینقدر لذت بخش باشه!!

من تو تریلر بازی که دیدم به دو دسته ی موتوری اره وصل و گاز داد بعدش پایین سمت راست نشون داد که عدد کشتن زامبی ها تقریبا به 200 تا 300 نفر رسید.
میخواستم ببینم واقعا میشه این حرکت رو کرد یا الکی نشون داده.

من تو تریلر بازی که دیدم به دو دسته ی موتوری اره وصل و گاز داد بعدش پایین سمت راست نشون داد که عدد کشتن زامبی ها تقریبا به 200 تا 300 نفر رسید.
میخواستم ببینم واقعا میشه این حرکت رو کرد یا الکی نشون داده.
بله عزيز ميكنه,واقعا از طرز Combine كردن وسيله ها خوشم اومد به خصوص اون چوبه بيسبال كه ميخ زد بهش واقعا جالب بود....
اگه اشتباه نكنم بعد از Heavenly Sword دومين بازيه كه اين همه كاراكتر رو توي يه Level ميبينيم...
ولي خب خداييش اين Loading راه و بيراه اعصاب آدمو داغون ميكنند!

یکی در مورد سیستم سیو بازی توضیح میده من نسخه ی اول رو بازی نکردم اما علاقه مندم از رو بی کاری و خالی کردن عقده های درونی زامبی بکشم :d

یکی در مورد سیستم سیو بازی توضیح میده من نسخه ی اول رو بازی نکردم اما علاقه مندم از رو بی کاری و خالی کردن عقده های درونی زامبی بکشم :d
سیستم سیو بازی چیز عجیب غریبی نیست.قبلا بازیهای سخت گیر تر از اینم بودن. نکته ی اصلی اینه که تو بازی چیزی به اسم چک پوینت وجود نداره. برای سیو باید به restroom ها(همون دستشویی) رفت که توی نقشه با علامت S مشخص شدن.(برای دسترسی به نقشه باید back رو بزنید) سه تا اسلات هم برای سیو کردن وجود داره. تازه تو نقاط حساس داستانی هم خود بازی ازتون میپرسه که میخواید سیو کنید یا نه. البته اینو مطمئن نیستم چون خیلی جلو نرفتم ولی بعد از پیدا کردن اولین zombrex و رسوندنش به کیتی بازی ازم خواست که سیو کنم. در کل این باعث میشه که خودتون تصمیم بگیری کی و کجا بازیتون رو سیو کنید!

سیستم سیو بازی چیز عجیب غریبی نیست.قبلا بازیهای سخت گیر تر از اینم بودن. نکته ی اصلی اینه که تو بازی چیزی به اسم چک پوینت وجود نداره. برای سیو باید به restroom ها(همون دستشویی) رفت که توی نقشه با علامت S مشخص شدن.(برای دسترسی به نقشه باید back رو بزنید) سه تا اسلات هم برای سیو کردن وجود داره. تازه تو نقاط حساس داستانی هم خود بازی ازتون میپرسه که میخواید سیو کنید یا نه. البته اینو مطمئن نیستم چون خیلی جلو نرفتم ولی بعد از پیدا کردن اولین zombrex و رسوندنش به کیتی بازی ازم خواست که سیو کنم. در کل این باعث میشه که خودتون تصمیم بگیری کی و کجا بازیتون رو سیو کنید!

ممنون
یادمه شماره ی قبل بازی زمان داشت یعنی تو یه زمان محدودی میشد بازی کرد نمیدونم درست متوجه شدم یا نه . اینم اونجوریه ؟ یعنی بازی وقتیه ؟

ممنون
یادمه شماره ی قبل بازی زمان داشت یعنی تو یه زمان محدودی میشد بازی کرد نمیدونم درست متوجه شدم یا نه . اینم اونجوریه ؟ یعنی بازی وقتیه ؟
بله. نمیخوام داستان رو لو بدم اما شما باید 72 ساعت بازی کنید.72 ساعت بازی

من دیروز تونستم این بازی رو امتحان کنم
در یک کلمه : یک بازی فوق العاده سرد و بی روح
از این بازی نکته مثبتی که برام جالب بود نور پردازی بعضی از قسمت ها بود که واقعا عالی بودن (البته بعضی از قسمتها )

خوب منم خیلی منتظر این بازی بودم .
دیروز بازی رو 2 ساعت انجام دادم.بازی بسیار خواب اور هست.و هیچ نکته ای که باعث جذابیتش بشه رو نداره.کلا کاملا مشخص هست که بازی ماله کپکامه:d
خدا اخر عاقبت اونیموشا رو به خیر کنه.ارزو میکنم قسمت بعدیش معرفی نشه.خدایا کپکام رو به خاک سیاه بشون.)x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or