دارو برای خوب کردن دخترش که 24 ساعت یکبار باید بهش بدیاین زامبرکس به چه دردی میخوره؟
سلامنظرت مهترم اما...
تو صفحه قبل یا 2 صفحه قبل یکی از دوستان نوشتند
ایشون درست می گن اونقدر هم بد نیس بهتر از هیچیه.....
شما راضی نمی شی نخر......یه قل دو قل هم بهتر هیچه،دلیل نمیشه که بهش راضی شد
بله عزيز ميكنه,واقعا از طرز Combine كردن وسيله ها خوشم اومد به خصوص اون چوبه بيسبال كه ميخ زد بهش واقعا جالب بود....من تو تریلر بازی که دیدم به دو دسته ی موتوری اره وصل و گاز داد بعدش پایین سمت راست نشون داد که عدد کشتن زامبی ها تقریبا به 200 تا 300 نفر رسید.
میخواستم ببینم واقعا میشه این حرکت رو کرد یا الکی نشون داده.
یکی در مورد سیستم سیو بازی توضیح میده من نسخه ی اول رو بازی نکردم اما علاقه مندم از رو بی کاری و خالی کردن عقده های درونی زامبی بکشم :d
سیستم سیو بازی چیز عجیب غریبی نیست.قبلا بازیهای سخت گیر تر از اینم بودن. نکته ی اصلی اینه که تو بازی چیزی به اسم چک پوینت وجود نداره. برای سیو باید به restroom ها(همون دستشویی) رفت که توی نقشه با علامت S مشخص شدن.(برای دسترسی به نقشه باید back رو بزنید) سه تا اسلات هم برای سیو کردن وجود داره. تازه تو نقاط حساس داستانی هم خود بازی ازتون میپرسه که میخواید سیو کنید یا نه. البته اینو مطمئن نیستم چون خیلی جلو نرفتم ولی بعد از پیدا کردن اولین zombrex و رسوندنش به کیتی بازی ازم خواست که سیو کنم. در کل این باعث میشه که خودتون تصمیم بگیری کی و کجا بازیتون رو سیو کنید!
ممنون
یادمه شماره ی قبل بازی زمان داشت یعنی تو یه زمان محدودی میشد بازی کرد نمیدونم درست متوجه شدم یا نه . اینم اونجوریه ؟ یعنی بازی وقتیه ؟