یه سوال فنی . من دفعه اول که بازی رو شروع کردم انقدر وقت کم بود و 1000 تا ماموریت هم همراه هم داشت که من گفتم گور پدر زامبورکس و اینا الان کلا fail شدم تو ماموریت اصلی فقط دارم بازی میکنم لول میگرم و سایکو هارو میکشم . میخوام بدونم فقطی story رو ریست بکنم اون ملتی که نجات دادم با ماموریت هاشون دوباره میاد یا فقط اونایی که وقت نکردم انجام بدم میاد .مرسی.
بچه ها چند تا نکته میگم درباره بازی رعایت کنید کار هاتون خیلی راحت تر میشه.
چیزی هم لو ندادم اگه هنوز هم بازی را شروع نکردید میتوانید اینها را بخوانید:
1-در دور اول که بازی را تمام میکنید ممکنه بعضی ماموریت ها سخت باشه براتون پس بزاریدشون برای دور دوم که هم کاراکترتون قوی تر میشه هم مهارت خودتون در بازی بیشتر میشه.
2-برای کشتن مینی باس های بازی که ممکنه بعضی هاشون یک مقدار مشکل بنظر برسند حتما از اسلحه های ترکیبی استفاده کنید معمولا اطراف همان مکان مینی باس یک محل برای ترکیب وجود داره و داخلش دقیقا همان وسایلی هست که سلاح مخصوص کشتن همان باس احتیاج هست!
(دقیقا همینه)
3- حتما وقت خودتون را تنظیم کنید و سعی کنید ماموریت های نجات کنار هم را یکباره انجام بدید تا این مسیر برگشت به Safe-House را یک بار برید و بازی براتون خسته کننده نشه.
4- سعی کنید جوری وقت را تنظیم کنید که وسط ماموریت فرعی یک ماموریت اصلی شروع نشه چون واقعا اوضاع بهم میریزه مثلا اگه در حال نجات چند نفر باشید باید کل مسیر ماموریت اصلی این افراد را هم همراهخود داشته باشید!(کمکی نمیکنند بیشتر سربار هستند!)
5- به نشانه راهنمای بازی فقط در مورد ماموریت های اصلی اعتماد کنید چون در ماموریت های فرعی درسته که در انتها شما را به هدف میرساند اما طولانی ترین راه ممکن را انتخاب میکند.
6- برای بدست اوردن پول حتما از بخش انلاین بازی استفاده کنید اگر هم دسترسی ندارید در یک وقت ازاد به کازینو برید و تمام دستگاه ها را بشکنید دوباره از ان محل خارج بشید و برگردید تا تمام دستگاه ها خود به خود تعمیر بشوند!
7- اگه از بخش انلاین استفاده نمیکنید پول در اوردن در بازی کار دشواری است پس بهتر از دارو های Zombrex را پیدا کنید نه اینکه بخرید!
یک راه راحت دیگه برای پول در آوردن:
توی این عکس برید به جایی که مشخص کردم یک دستگاه بازی گلف مجازی هست که خیلی هم کار باهاش راحته 2000$ میدید و 10000$ میگیرید:
S جایی که شما هستید همان Safe-House!
بزودی یک نقد و بررسی کامل از بازی در صفحه اصلی قرار خواهد گرفت.
-به نظر من ماموریت اصلی رو بیخیال شید و بازی رو ادامه بدید تا به lvl10-15 برسید بعد بازی رد از اول شروع کنید اینجوری کارتون خیلی راحت میشه.
-همیشه یه اسلحه خوب رو به کسایی که نجاتشون میدید بدید،اینجوری از خودشون دفاع میکنن و وقتی اسلحه خودتون داشت از بین میرفت اون به فردی که باهاتونه بدید و سلاحش رو دوباره واسه خودتون بگیرید.سلاحها دست بقیه هیچ وقت از بین نمیرن و تیرشون تموم نمیشه.البته دقت کنید که فرد مورد نظر از سلاح استفاده کنه چون بعضی ها بعضی اسلحه ها رو فقط دستشون میگیرن بدون اینکه استفاده کنن.
-یه بار وقت بذارید و تمام محیط ها رو کامل بگردید،یه لیست از چیزهای خاص تو هر محل داشته باشید که هر وقت نیاز شد راحت پیداش کنید.
-سعی کنید ماموریت نجات افراد رو ترکیبی انجام بدید،مثلا اگر باید شخص مورد نظر رو کول کنید یکی دیگه رو که بتونه از shut gun استفاده کنه ببرید.
-جای zombrex ها رو حفظ باشید و هر وقت راهتون بهش خورد برش دارید نه وقت رو تنها برای بردانش هدر بدید
-اخر هم اینکه این بازی به صبر رو حوصله زیادی نیاز داره و اگر حال و حوصله ندارید دورش رو خط بکشید که فقط براتون اعصاب خوردی میاره.
یه سوال هم خودم دارم:
]
اون ببر ه رو چطور میشه راحت کشت؟کل تیر smg رو روش خالی کردم ولی نمرد!
یارو موتوریه رو چی؟
منم یکم که بازی کردم به این نتیجه رسیدم که بهتره لول رو ببرم بالاتر و دفعه ی بعد بازی رو شروع کنم. الان دارم ول می چرخم و کارای بامزه می کنم!
مثلا میدونستید میشه افرادی رو که میخواید نجات بدید سوار ویلچر کنید؟ خیلی بامزه بود! حیف که Civ V نمیزاره زیاد بازی کنم:d
دوست عزیز اگر همون یارو هستش که یک تفنگ داره که آتیش میده باید برید توی یک فروشگاه بغل دستش یک تفنگ آبی هستش آب میپاشه اون رو بردارید و آب بریزید روش برای یک لحظه اسلحه اش اتیش نمیده که میتونید بزنیدش
گفتم من هم شاید بتونم یه کمکی بهتون بکنم، اونم اینکه شاید شما واسه ی ساختن سلاح ترکیبی احتیاج به کمی راهنمایی داشته باشید تا بتونید یه سری سلاح به در بخور و کار آمد داشته باشین، توی اسپویلر زیر روش کمباین کردن رو براتون نوشتم:
از این اسلحه ها میتونید برای سلاح ترکیبی استفاده کنید:
Wolverine Claws - Boxing Gloves + Bowie Knife
Improvised Explosive Device - Box of Nails + Gas Can
من كه فقط با سلاح Spiked Bat ميتونم خوب كار كنم ,بقيه رو به هيچ وجه خوب نيستم.
در ضمن يه راهنمايي هم خواستم:
تو اونجايي كه موتورسواره به چاك سويچ موتور رو ميده بعد از اون بايد چيكار كرد؟منظورم مرحله اصليشه,زياد خوشم نمياد به اين آدما كمك كنم :d(زامبي ها هم دل دارن خو :ي )