Dead Rising 2 | Xbox360

آقا اين که من خريدم بقيه که صحبت ميکنن صدا نداره و فقط زير نويس مياد.....همه صدا ها هست ها اما صدای شخصی که داره باهات صحبت ميکنه نيست....
کسی اين مشکل رو داره؟

Zombrex رو باید بخری... برو کازینو ها بزن داغون کن پولل در بیاری یا برو ماموریت های جانبی برو پول بگیری بعد برو بخر یه جا هایی هست که میفروشه فقط حواست باشه پولو دادی میندازتش رو زمینا یادت نره برش داری... یه جا هم نزدیک اشئعد safe house میری میکشیش که آتیش داره یکی ازش میگیری...

بیخیال Zombrex و دخترت شو برو Level up بگیر و زامبرکس پیدا کن بعد که قوی شدی برو دنبال داستان بازی! فعلا تا میتونی زامبی بکش با اسلحه های ترکیبی بکشی خیلی بهتره!;)

آخه مرد مومن کدوم پدر بیخیال دخترش میشه ( اونم دختر به این نازی):d

آخه مرد مومن کدوم پدر بیخیال دخترش میشه ( اونم دختر به این نازی):d
لول ... من !!!:d اولین کاری که کردم گند زدن به داستان اصلی و دختره بود بد جوری رو اعصاب بودن . تا لول 27 رو عشقو حالی بازی کردم بعد ریست کردم داستانو حالا تازه حال میده

بازی دقیقا همونیه که من انتظار داشتم از این بهتر نمیتونست باشه دوستان هم الکی ایراد نگیرن دوستانی که نسخه اول رو بازی کردن و تمومش کردن میفهمن من چی میگم ...

اینم نحوه ی رسیدن به پایان های مختلف بازی البته اگه کسی تا حالا نگفته باشه:d
خود پایان ها رو ننوشتم:
Ending 1 - Save all survivors, give Katey zombrex, gather all Bike Parts, leave
Ending 2 - Collect all Bike Parts, give Katey zombrex, then leave
Ending 3 - Get captured by the military (apart from Katey)
Ending 4 - Get captured by the military on your bike
Ending 5 - Neglect to give Katey Zombrex
Ending 5a - Neglect to give Katey Zombrex while near her​

برای کسانی که بازی را تمام کرده اند:

باس فایت آخر بازی(البته نه دقیقا اخر بازی اگه TK را هم نجات بدید) با سالیوان یک فاجعه بود یعنی از این بدتر نمیشد طراحی بشه! یک تقلید افتضاح از یک بازی بزرگ.
در ضمن نقد و بررسی کامل بازی را در صفحه اصلی میتوانید بخوانید.

لول ... من !!!:d اولین کاری که کردم گند زدن به داستان اصلی و دختره بود بد جوری رو اعصاب بودن . تا لول 27 رو عشقو حالی بازی کردم بعد ریست کردم داستانو حالا تازه حال میده

یه سوال اگه zombrex بدست نیاری چی میشه ؟! کسی میمیره ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or