Dead Rising 2 | Xbox360

ببینم زامبی هاچطور میمیرن...دل و رودشون میریزه زمین؟؟مخشون میترکه؟؟قشنگ و طبیعی؟؟چون واسه بازی مثه این طبیعی مردن دشمنا واسم خیلی مهمه........ .
اره دست و پاشون خوب قطع می شه. مخ هم می ترکه. ولی ندیدم روده ی یارو بریزه رو زمین.
ولی مثلا با قیچی می شه فرو کنی تو چشمشون... درکل حال می ده
اما مثل قسمت قبل سیو کردنش خیلی اذیت می کنه. نمی دونم چرا یه چک پوینتی چیزی تو بازی نمی گذارن

به نظر من اگه این بازی هرچی 5 تا 6 را درو کرد زیاد تعجب نکنید یه بازی کاملا معمولیه
گرافیکشم اصلا در حد عناوین 2010 نیست
کپکام هر روز بدتر از دیروز

دوستاني كه در پيدا كردن Zombrex مشكل دارند بدونند كه دو راه براي گير آوردن اينا وجود داره. يكي اينكه از مغازه هاي Pawnshop خريد كنيد كه خيلي گرونه و كلا من تو كتم نميره به يك Merc پول آنچنان بدم. راه دوم پيدا كردن Zombrex ها در كازينو ها هست. اينجوري كه من تا الان فهميدم بيشتر بايد از اجسام بالا بريد و در مناطق بالا اونا رو پيدا كنيد. من چند مورد Zombrex به دست اوردم. كس ديگه چيزي پيدا كرد همينجا بگه.

*اول بازي كه تويه دارو خانه يدونه پيدا مي كنيد.

* در كازينوي Slot Ranch يك سن اجرا هست كه پشت اون اسپيكرهاي زيادي پشت پرده هست و با بالا رفتم از اين اسپيكر ها يكي پيدا مي كنيد.

* در كازينو Central جايي كه اون مجسمه بزرگ ها هست بازهم از اجسام مجسمه وسطيه بالا بريد و يك Zombrex پيدا كنيد. اسم محل دقيقش رو يادم نيست.

*يكي از مراحل فرعي به نام Code Blue هست كه بايد به شخصي به نام Sven كمك كنيد. اگر اون رو به Safehouse برسونيد يك Zombrex ازش هديه مي گيريد.

فعلا اينا رو پيدا كردم. اگر بازم بود ميگم.

جای اولی که معلومه.خودش راهنماییت میکنه کجا بری.من دومی گیر کردم.هم جا رو گشتم.ولی پیدا نمیکنم.
یکی از دوستان چند پست قبل تر از این گفت من یدونه هم پیدا کردم یه quest که میگه یه پرستار تو کازینوی برو نجاتش بده. وقتی بردیش safe house بت یه zombrex میده.

دوستاني كه در پيدا كردن Zombrex مشكل دارند بدونند كه دو راه براي گير آوردن اينا وجود داره. يكي اينكه از مغازه هاي Pawnshop خريد كنيد كه خيلي گرونه و كلا من تو كتم نميره به يك Merc پول آنچنان بدم. راه دوم پيدا كردن Zombrex ها در كازينو ها هست. اينجوري كه من تا الان فهميدم بيشتر بايد از اجسام بالا بريد و در مناطق بالا اونا رو پيدا كنيد. من چند مورد Zombrex به دست اوردم. كس ديگه چيزي پيدا كرد همينجا بگه.

* در كازينوي Slot Ranch يك سن اجرا هست كه پشت اون اسپيكرهاي زيادي پشت پرده هست و با بالا رفتم از اين اسپيكر ها يكي پيدا مي كنيد.

* در كازينو Central جايي كه اون مجسمه بزرگ ها هست بازهم از اجسام مجسمه وسطيه بالا بريد و يك Zombrex پيدا كنيد. اسم محل دقيقش رو يادم نيست.

*يكي از مراحل فرعي به نام Code Blue هست كه بايد به شخصي به نام Sven كمك كنيد. اگر اون رو به Safehouse برسونيد يك Zombrex ازش هديه مي گيريد.

خیلی ممنون دوست عزیز بابته راهنمایی.

ممنون بابته راهنمایی

بازی اومده؟
من دیروز تریلرش رو تو T3 دیدم. اینجوری که این داشت میگفت که باید داستان مزخرفی داشته باشه! ولی من فکر نمیکنم این جوری باشه نه؟

در مورد سوال اولت باید بری نزدیکش بعد B بزن و بقلش کن.سولا دومتم که ماشین کلید میخواد.فکر کنم جلوتر کلید میده.اگه خواستی یه اعتبار به ما بده.

ممنون
یعنی جلو تر توی مرحله های اصلی بازی؟

اگر خواستم یک اعتبار به شما بدم یعنی چی ؟:|اگر منظورتون زیر اسم کاربریتونه زدم اون رو

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or