гадюка
کاربر سایت
خوب شد نمردیم و یکی اومد حرفای مارو تائید کرد.خوب همه می دونیم بازی سلاحاش متنوع تره!!!!! می دونیم گرافیکش هم بهتر شده!!!!!!!!
بی زحمت اگه میشه یکی یه نیمچه نقدی از بازی بزاره، ممنون می شیم.
خوب شد نمردیم و یکی اومد حرفای مارو تائید کرد.خوب همه می دونیم بازی سلاحاش متنوع تره!!!!! می دونیم گرافیکش هم بهتر شده!!!!!!!!
بی زحمت اگه میشه یکی یه نیمچه نقدی از بازی بزاره، ممنون می شیم.
تو مسابقه نباید اصلا اول شد......اگه با کابل hdmi بازی کنی حرف بچه ها رو میفهمی من موندم که این بازی چقدر خفنه!!!!عجب گرافیکی عجب گیم پلیه داره!مخصوصا اول بازی که با موتور باید مسابقه زامبی کشون داد!!!!
راستی اگه تو مسابقه اول نشیم retry میشه؟
جای اولی که معلومه.خودش راهنماییت میکنه کجا بری.من دومی گیر کردم.هم جا رو گشتم.ولی پیدا نمیکنم.تو مسابقه نباید اصلا اول شد......
آقا کسی می دونه جای zombrex کجاست؟؟؟
منم همین طور.جای اولی که معلومه.خودش راهنماییت میکنه کجا بری.من دومی گیر کردم.هم جا رو گشتم.ولی پیدا نمیکنم.
به خدا منم همینو موندم.نمیدونم باید چیکار کنم.هم جارم گشتم.ولی پیدا نکردم.منم همین طور.
یکی از کیس ها هست که میگه فعلا خبری نیست باید صبر کنم تا از safe house با تماس بگیرن.... زمانش قرمز شده ولی خبر نیس. باید چیکار کرد؟؟؟ می دونین؟؟؟
در مورد سوال اولت باید بری نزدیکش بعد B بزن و بقلش کن.سولا دومتم که ماشین کلید میخواد.فکر کنم جلوتر کلید میده.اگه خواستی یه اعتبار به ما بده.بازی بدی نیست خوبم هم نیست فقط کشتن زامبی ها بدک نیست:d
یک سوالی داشتم یک جای بازی بودش جان یک پیرزن رو توی مرحله فرعی همون اول بازی نجات دادم لامسب انگار حلزون راه میومد حوصله ام سر رفت زامبی ها هم مثل مور و ملخ میومدن دیگه ولش کردم جانش داشت کم میشد بازی رو سیو کردم آمدم بیرون البته قبلش یک 5000 تا ppt هستش نمیدونم والا گرفتم پیرزنه هم نفهمیدم مرد زنده بود :d
یک سوال دیگه اقا توی پاساژ یک ماشین هستش که میگه قفله چطوری بازش کنیم یا موتور هم توی مجتمع هستش اون هم قفله همون جای که یک زنه روی یک دکه هستش معلوم نیست باید چی کار کرد؟؟؟زنه رو باید چی کنیم ؟؟؟
یکی از ضعف های بازی save هستش مرتیکه حتما باید خودت دستی بری بلانسبت توی دستشوی سیو کنی:d حتی بازی یک save point هم نداره !!!