Dead Rising 2 | Xbox360

اگه با کابل hdmi بازی کنی حرف بچه ها رو میفهمی من موندم که این بازی چقدر خفنه!!!!عجب گرافیکی عجب گیم پلیه داره!مخصوصا اول بازی که با موتور باید مسابقه زامبی کشون:دی داد!!!!
راستی اگه تو مسابقه اول نشیم retry میشه؟

سلام دوستان
من دیروز میخواستم از لایو Case Zero رو دانلود کنم ولی ارور میداد.
اکانتم برای US هست.
مشکل از اکانتم هست؟ این بازی برای اکانت UK هست؟
لطفا راهنمایی کنید

اگه با کابل hdmi بازی کنی حرف بچه ها رو میفهمی من موندم که این بازی چقدر خفنه!!!!عجب گرافیکی عجب گیم پلیه داره!مخصوصا اول بازی که با موتور باید مسابقه زامبی کشون:دی داد!!!!
راستی اگه تو مسابقه اول نشیم retry میشه؟
تو مسابقه نباید اصلا اول شد......
آقا کسی می دونه جای zombrex کجاست؟؟؟

جای اولی که معلومه.خودش راهنماییت میکنه کجا بری.من دومی گیر کردم.هم جا رو گشتم.ولی پیدا نمیکنم.
منم همین طور.
یکی از کیس ها هست که میگه فعلا خبری نیست باید صبر کنم تا از safe house با تماس بگیرن.... زمانش قرمز شده ولی خبر نیس. باید چیکار کرد؟؟؟ می دونین؟؟؟

منم همین طور.
یکی از کیس ها هست که میگه فعلا خبری نیست باید صبر کنم تا از safe house با تماس بگیرن.... زمانش قرمز شده ولی خبر نیس. باید چیکار کرد؟؟؟ می دونین؟؟؟
به خدا منم همینو موندم.نمیدونم باید چیکار کنم.هم جارم گشتم.ولی پیدا نکردم.

بازی بدی نیست خوبم هم نیست فقط کشتن زامبی ها بدک نیست:d

یک سوالی داشتم یک جای بازی بودش جان یک پیرزن رو توی مرحله فرعی همون اول بازی نجات دادم لامسب انگار حلزون راه میومد حوصله ام سر رفت زامبی ها هم مثل مور و ملخ میومدن دیگه ولش کردم جانش داشت کم میشد بازی رو سیو کردم آمدم بیرون البته قبلش یک 5000 تا ppt هستش نمیدونم والا گرفتم پیرزنه هم نفهمیدم مرد زنده بود :d

یک سوال دیگه اقا توی پاساژ یک ماشین هستش که میگه قفله چطوری بازش کنیم یا موتور هم توی مجتمع هستش اون هم قفله همون جای که یک زنه روی یک دکه هستش معلوم نیست باید چی کار کرد؟؟؟زنه رو باید چی کنیم ؟؟؟

یکی از ضعف های بازی save هستش مرتیکه حتما باید خودت دستی بری بلانسبت توی دستشوی سیو کنی:d:)) حتی بازی یک save point هم نداره !!!

بازی بدی نیست خوبم هم نیست فقط کشتن زامبی ها بدک نیست:d

یک سوالی داشتم یک جای بازی بودش جان یک پیرزن رو توی مرحله فرعی همون اول بازی نجات دادم لامسب انگار حلزون راه میومد حوصله ام سر رفت زامبی ها هم مثل مور و ملخ میومدن دیگه ولش کردم جانش داشت کم میشد بازی رو سیو کردم آمدم بیرون البته قبلش یک 5000 تا ppt هستش نمیدونم والا گرفتم پیرزنه هم نفهمیدم مرد زنده بود :d

یک سوال دیگه اقا توی پاساژ یک ماشین هستش که میگه قفله چطوری بازش کنیم یا موتور هم توی مجتمع هستش اون هم قفله همون جای که یک زنه روی یک دکه هستش معلوم نیست باید چی کار کرد؟؟؟زنه رو باید چی کنیم ؟؟؟

یکی از ضعف های بازی save هستش مرتیکه حتما باید خودت دستی بری بلانسبت توی دستشوی سیو کنی:d:)) حتی بازی یک save point هم نداره !!!
در مورد سوال اولت باید بری نزدیکش بعد B بزن و بقلش کن.سولا دومتم که ماشین کلید میخواد.فکر کنم جلوتر کلید میده.اگه خواستی یه اعتبار به ما بده.

• Like
Reactions: Steven
ببینم زامبی هاچطور میمیرن...دل و رودشون میریزه زمین؟؟مخشون میترکه؟؟قشنگ و طبیعی؟؟چون واسه بازی مثه این طبیعی مردن دشمنا واسم خیلی مهمه........ .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or